Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω παθει σε mobo laptop οταν ενα mosfet αυτοαναφλεχθηκε. Βεβαια την ειχα πειραξει προηγουμενος με κολλητηρια κτλ.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ουτε καν ρε συ με καλυπτε στοκ και δεν ειχα ορεξη για πειραγμα.

Εν το μεταξυ ειπα στον Τεχνικο αν ειναι να παω να δει και το κουτι για να μην υπαρχουν αμφιβολιες τυπου βραχυκυκλωσε κατι μπλα μπλα μπλα μιας και απο Cable Management ειμαι κομπλε αλλα λεει αστο.

Υπομονη λοιπον

Δημοσ.

Φιλε θες οπωσδηποτε φιλτρα σε ολο το κουτι!!Αν οντως το καθαριζεις τακτικα πρεπει να σκεφτεις να κανεις κατι με το θεμα κουτιου..

Δημοσ.

Εχει φιλτρα το κουτι και μπροστα και πισω και κατω,απο τα πλαινα εμπαινε ολη η μουργα γιατι εχω βαλει Aftermarket Cooler ψηλο και δεν χωρουσε οποτε εβγαλα τα 2 πλαινα Fans με τις βασεις τους και ειχα αμελησει την τοποθετηση 3Μ ταινιων και κολλημα φιλτρων στο Side Panel.

Δυστυχως ή ευτυχως δεν μενουμε ολοι στο κεντρο της Αθηνας οποτε και με το καλοκαιρι μπαινει πραμα μπολικο αν δεν το καθαριζα εστω μια φορα το μηνα θα βλεπαμε σκηνικα σαν αυτο ;) 

Δημοσ.

Στο δικό μου κουτί επειδή έμπαινε πράμα απο τον πλαϊνό ανεμιστήρα, αγόρασα μια μαύρη σίτα για κουνούπια απο τα Jumbo και την κόλλησα με τα velcro που είχε μέσα στη συσκευασία.

Δημοσ.

Καλημερα.
Αυτο σκοπευα να κανω και εγω μη σου πω να τον κανω μπομπονιερα και να του βαλω μια ολοκληρη εξυπνη σιτα με 5€ απο το Jumbo

• Like 2
Δημοσ.

Αν βάλεις σωστά φίλτρα στις εισαγωγές αέρα δεν πρόκειται να ξαναδείς τέτοιο χάλι στην κάρτα γραφικών σου και στο κουτί σου γενικότερα.

Αλλά τα φίλτρα θέλουν και αυτά καθάρισμα.

Δημοσ.

Αντε παλι τα ιδια και τα ιδια τετοιο...Τετοιο χαλι,καθαρισε την και λιγο,χαχαχα να σου καει το σπιτι ο τριτος

Δεν ειναι το θεμα για το ποιος εχει την πιο καθαρη GPU.

Εχω δει τερατα και εγω σε pc που οταν ανοιγα για αναβαθμιση εβρισκα αραχνες και 4 δαχτυλα σκονη αν εισαστε ψυχακιδες εσεις με πινελο blower κλπ ολη μερα ή με κουτια του 500αρικου σε αντιστατικα δωματια με ιονιστες μπραβο σας αλλα μη μας κουνατε την σημαια του καθαρου.

Και βεβαια απο μια φωτο δεν μπορεις να βγαλεις ακρη,

Οταν και αν μου ερθει η καρτα με το καλο θα την βουτηξω σε κανεναν κουβα με glitter θα της βαλω και εναν φιογκο και θα την ανεβασω στα καλλιστεια που κανετε στα αλλα Threads.

Λεω να παρω κανενα τηλεφωνο να δω αν εφτασε εστω Αθηνα ή την εχουν κρατησει Ηρακλειο μεχρι να μαζευτουν καμια 20αρια ακομα αλλαγες...

Δημοσ.

Αντε παλι τα ιδια και τα ιδια τετοιο...Τετοιο χαλι,καθαρισε την και λιγο,χαχαχα να σου καει το σπιτι ο τριτος

Δεν ειναι το θεμα για το ποιος εχει την πιο καθαρη GPU.

Εχω δει τερατα και εγω σε pc που οταν ανοιγα για αναβαθμιση εβρισκα αραχνες και 4 δαχτυλα σκονη αν εισαστε ψυχακιδες εσεις με πινελο blower κλπ ολη μερα ή με κουτια του 500αρικου σε αντιστατικα δωματια με ιονιστες μπραβο σας αλλα μη μας κουνατε την σημαια του καθαρου.

Και βεβαια απο μια φωτο δεν μπορεις να βγαλεις ακρη,

Οταν και αν μου ερθει η καρτα με το καλο θα την βουτηξω σε κανεναν κουβα με glitter θα της βαλω και εναν φιογκο και θα την ανεβασω στα καλλιστεια που κανετε στα αλλα Threads.

Λεω να παρω κανενα τηλεφωνο να δω αν εφτασε εστω Αθηνα ή την εχουν κρατησει Ηρακλειο μεχρι να μαζευτουν καμια 20αρια ακομα αλλαγες...

Σωτο καταλαβαινω οτι εισαι θυμωμενος με την ατυχια που σου συνεβηκε, και σε συμπονω και ευχομαι να σου δωσουν αλλη το γρηγοροτερο, αλλα μην γινεται εριστικος.Τα σχολια ειναι σωστα,ουτε εγω εχω ακριβο υλικο,αλλα ολα ειναι αξιοπρεπως καθαρα μεσα στο κουτι μου. Και η καρτα σου ειχε υπερβολικα πολυ σκονη,ασχετα με το αν δεν εφταιγε αυτο που χαλασε.

Δεχομαστε την κριτικη με υπομονη,οταν ειναι σωστη.Cool down. :)

Δημοσ.

Εχει περιστραφει ολο το θεμα γυρω απο το ποση σκονη ειχε η καρτα και οχι στο γεγονος οτι λαμπαδιασε.

Sorry ρε Benign οταν το πρωτο σχολιο ηταν σου καηκε απο την βρωμα ας προσεχες και απο τοτε εχουν σκασει αλλοι 10 για το ποση σκονη εχει μαζευτει εεεε καποια στιγμη το χανεις.

Το τι θεωρει ο καθενας υπερβολικη σκονη διαφερει αλλα αν μπορειτε να βγαζετε τοσο ευκολα συμπερασματα απο μια ζουμαρισμενη φωτο παω πασο.

Δεν εχω ορεξη να απολογουμε στον καθενα εδω μεσα αν ηταν αραχνιασμενη θα ελεγα οκ ειχα να την καθαρισω καιρο και κλαιν αλλα μετα τον πρωτο κλοουν φυσικα και ειμαι προκατηλημενος με το καθε "καλοπροαιρετο" που αντι να πει για το θεμα πεταει ενα "ειναι μεσα στην μποχα".

Ξερω ξερω δεν ειμαστε Forum για να αναλυσουμε τις φιλοσοφικες ανησυχιες μας  και εχουμε αρρωστους με τα PC τους αλλα δεν φταιω εγω για το OCD κανενως :) 

Δημοσ.

Φίλε μου για καλό σου το είπαμε και όχι για κακό. Αν δεν δέχεσαι απόψεις κακώς ανοίγεις θέματα. Εριστικός ήσουν από το πρώτο κιόλας σχόλιο για την σκόνη της κάρτας σου.

Η σκόνη στην κάρτα ήταν υπερβολική, το ότι καθάρισες το κουτί πρίν από ένα μήνα (και ότι το καθαρίζεις ανα μήνα) σημαίνει ότι έχεις σοβαρό θέμα με την εισαγωγή σκόνης.

Το ότι η σκόνη συντέλεσε αρθροιστικά σε όποιο πρόβλημα υπήρχε με την κάρτα και στο τέλος οδήγησε σε κάψιμο, είναι πάρα πολύ πιθανό.

Αν βάλεις φίλτρα στις εισαγωγές αέρα δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα σκόνης, ούτε θα καθαρίζεις το κουτί από μέσα. Στην χειρότερη μία φορά τον χρόνο.

Δεν πρόκειται να ξαναδείς αυτό που μας έδειξες στις φώτο σου.

Με αφορμή λοιπόν την ατυχία σου για το κάψιμο της κάρτας σου, δέξου και μία συμβουλή παραπάνω για τη σκόνη. Καλό κάνει, κακό όχι.

• Like 4
Δημοσ.

Κάνω παράθεση τον εαυτό μου, μπας και δεν το διαβάσατε.

Κατ'αρχάς ελπίζω να βρεις άκρη.

Κατά δεύτερον, γράφει πουθενά ότι πρέπει να καθαρίζουμε την ψύχτρα για να μην πάρει φωτιά!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;

Ήμαρτον με κάποιους... είχα την ΑΤΙ 4870 1gb 7 χρόνια ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗ(!) και δεν είχε πάθει τίποτα. Μη λέμε ότι θέλουμε... επειδή εσύ (ξέρεις ποιός) καθαρίζεις το κουτί-κάρτα κάθε εβδομάδα, δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε γενικότερα!

Άρα, η σκόνη ΔΕ φταίει για τη φωτιά!!! Κανά βραχυκύκλωμα ναι αλλά όχι η σκόνη στην ψύχτρα.

Δημοσ.

Οκ αντε αλλη μια.

Οσο η κριτικη ηταν καλοπροαιρετη απαντουσα νορμαλ.

Οταν προσωπικες αποψεις τυπου Υπερβολικη σκονη/εργοταξιο και αυθαιρετα συμπερασματα εμπεναν στην μεση χωρις ουσιαστικα να προσφερετε κατι στο θεμα και λεγαμε τα ιδια και τα ιδια καθε 2 posts  θα υπαρξει αντιδραση.

Παραδεχτηκα οτι εχω θεμα και αναφεροντας οτι δεν μενω σε κεντρο πολης (οποτε μανι μανι απο τον χωματοδρομο πισω απο το σπιτι μπαινει πραμα),ανεφερα επισης οτι ηταν καλοκαιρι και ειχαμε ανοιχτα τα παντα οποτε και αυτο επιβαρυνε την κατασταση,ανεφερα επισης οτι για να μπει η ψυχτρα αφαιρεσα το πλαινο φιλτρο και τα 2 Fans,επισης ειπα και ξαναειπα οτι καθαριζω το PC καθε μηνα το αν επρεπε να ειναι 15 μερες το καλοκαιρι ειναι ασχετο με το θεμα.

Αφου βγαλαμε αυτα απο την μεση και αφου αναγνωρισα το γεγονος οτι πρεπει να βαλω φιλτρο στο Side Panel οταν γυρισει η καρτα μπορει καποιος να μου εξηγησει τι νοημα εχουν τα υπολοιπα 10-20 ή οσα σχολια ακομα αφου εχω πει αυτα τυπου "Εχει υπερβολικη σκονη";

Οσο για το αν επιβαρυνε η σκονη το προβλημα που προυπηρχε και δημιουργησε την πυρκαγια θα το δεχομουν αν ειχα θεματα υπερθερμανσης ή αν δουλευα τροχο πανω απο το κουτι αλλιως θα ειχαν παρει φωτια τα 90% των σπιτιων με υπολογιστη. :)

Κάνω παράθεση τον εαυτό μου, μπας και δεν το διαβάσατε.

Άρα, η σκόνη ΔΕ φταίει για τη φωτιά!!! Κανά βραχυκύκλωμα ναι αλλά όχι η σκόνη στην ψύχτρα.

Αρθροιστικα λεει ρε συ οποτε μπορει 1 στις 2999 να ηταν ενας απο τους παραγοντες που συντελεσε στο αναμα οχι απο μονη της.

Ο κολλητος μου που εχει βαλει την ιδια καρτα στο PC της επιχειρησης του (κλειδαραδικο) σε ενα κουτι Dell της πλακας που ειχε παρει ετοιμη λυση για τα γνησια Windows κλπ ανοιξαμε να αλλαξουμε τον SSD του που καηκε και μονο που δεν μας επιασε ασθμα με την μποχα μεσα και δουλευει μια "χαρα" και ας τα ανεμιστηρια βογκούσαν και με το ζορι γυριζαν.

Δημοσ.

Να πω επίσης, ότι έχω κι εγώ την R9 270 αλλά της ASUS απ'το πάσχα του 2015 και μέχρι σήμερα (23/10/2015) ΔΕΝ την έχω καθαρίσει καθόλου! Φωτιά κι άλλα διάφορα δεν έχω δει και η θερμοκρασία της δεν έχει φτάσει ποτέ πάνω από 60°C μέσα σε παιχνίδι, σε idle παίζει στους 30°C.

Just saying...

Δημοσ.

βρε Mpiftekis τι σχέση έχει αν δεν την έχεις καθαρίσει ποτέ; μπορεί να έχεις καλό κουτί ή λίγο σκόνη στο δωμάτιο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...