Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shifty:

2/7/2014 παρηγγειλα απο το Πλαισιο την παραπανω καρτα.

Απο θεμα επιδωσεων δεν ειχα προβλημα αλλα την επιανε που και που και εκανε εναν εκνευριστικο θορυβο και εκλεινε την HDMI εξοδο.

Με 2-3 reboot εστρωνε

Απο θερμοκρασιες ηταν κομπλε και παντα καθαρη,Blower απο αποσταση μπλοκαρισμα των φουρφουριων
κλπ.

Χτες μιας και πλησιαζει το Halloween ειχαμε μαραθωνιο Friday the 13th αφου κοντευει να τελειωσει η πρωτη ταινια και να παρει η κοπελια το κεφαλι της μανας του Jason o θορυβος δυναμωσε και εκλεισε παλι την HDMI...

Πλησιαζω για να κανω τα reboots και εκεινη την ωρα κανει ενα ΤΣΑΦ ηλεκτρικο σπινθηρα και ΦΩΤΙΑ....ξαπλωσα το κουτι τραβαω το καλωδιο του PSU ανοιγω το Panel και αρχιζω να φυσαω...

Γλυτωσα τα χειροτερα την κανω πακετο την παω στο Πλαισιο του Ηρακλειου Κρητης και αυτοι με την σειρα τους αφου ειδαν οτι μυριζε καμενο γραψανε στην φορμα οτι απλα ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ ενω ειχα εξηγησει ολο το σκηνικο οτι δηλαδη πηρε ΦΩΤΙΑ και την εστειλαν για RMA Αθηνα και θα παρει καμια 10αρια μερες για να δουμε τι θα κανουν...

Για να προλαβω περιεργους

Οχι δεν εχω τροφοδοτικο Deer/Turbox κλπ εχω ενα τιμιο GX750 και πανω του ειχα μονο 2 SSD 2 Velociraptors και την GPU

Motherboard

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-990fxa-ud3rev_10/

To Pc αν και δεν εχω αλλη GPU αυτη την στιγμη φαινεται οτι bootarei κανονικα οποτε πιθανον να περιοριστικε στην GPU το προβλημα αφου ουτε ο PCI connectoras δεν ειχε καρβουνιασει,

Για να δουμε τι θα γινει..

post-55446-0-65914900-1445337761_thumb.jpg

post-55446-0-29978900-1445337787_thumb.jpg

post-55446-0-87643800-1445337810_thumb.jpg

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οταν λες εκλεινε την HDMI εννοεις δεν εδινε σημα στην θυρα εκεινη συγκεκριμενα?

παλι καλα που προλαβες τα πολλα...

απο τι καταλαβαινω δεν μπορεις να κανεις και πολλα...αναμονη μονο!

και να τους παιρνεις καθημερινα τηλεφωνηματα αλλιως σε κοβω κανα μηνα και βαλε χωρις καρτα,ετσι θελουν αυτοι αλλιως δεν καταλαβαινουν!

Δημοσ.

Εβγαζε χοντρα χοντρα No Signal η τηλεοραση ενω τα ανεμιστηρια της δουλευαν κανονικα.

Εκεινη την ωρα δεν δοκιμαζα αλλες εξοδους αλλα μετα την πυρκαγια σιγουρα δεν ηταν θεμα Drivers :D

Με αγχωσε το γεγονος οτι ενω στην αρχη ο τεχνικος την ειδε καμενη μυριζε φουλ ρωταει αν κανουν αλλαγη κατευθειαν σε αυτες τις περιπτωσεις και ο αλλος παλιοτερος τεχνικος του ειπε μετα απο ελεγχο...

Τεσπα μετα απο τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα παει διακοπες Αθηνα για RMA και βλεπουμε.

Τσεκαραν με την μια Barcode και S/N βεβαια.

Μου ειπαν οτι αν δεν εχουν την ιδια θα παρω μια στην ιδια τιμη ή ακριβοτερη και θα πληρωσω την διαφορα...

Βεβαια απο 150€ που την πηρα πριν ενα χρονο εχει παει 200€ το εκθεσιακο κομματι,θα εχουμε καταγγελιες παλι μου φαινεται...

Δημοσ.

Και απο τις τιμες του Πλαισιου και απο διαθεσιμοτητες και απο ολα.

Δεν εχω ορεξη να δωσω ενα 60αρι για να παρω μια ιδιων δυνατοτητων αλλα ουτε και να μου δωσουν τα εκθεσιακα τους.

Κατσε βεβαια να δουμε τι θα πουν γιατι αν κανουν καμια ταρζανια και δεν μου το καλυψουν μεσα στην εγγυηση θα εχουμε αλλα....

Δημοσ.

το καλυτερο που χεις να κανεις ειναι να μιλησεις με την εταιρια κατευθειαν...να σου στειλουν mail με το τι πρεπει να γινει δλδ αλλη καρδια ιδια ας πουμε!και ασε το πλαισιο να κουρευεται!

Δημοσ.

Το χνούδι με την σκόνη κάτω απο τους ανεμιστήρες το παρατήρησες? η δεν σε απασχόλησε?

Fanboy,υπάλληλος πλαισίου ή για το Δαφνί;

Έχεις υπολογιστή;έχεις μπει στην διαδικασία να τον καθαρίσεις ποτέ;

Εκτός αν μένεις σε καμία φούσκα σκόνη θα μπει όσα φίλτρα και αν εχεις, το pc είχε καθαριστεί πριν 1 μήνα.

Δημοσ.

Eπειδή ε'ισαι αδαής 'εξυπνάκιας' και εγώ είμαι 'Fanboy,υπάλληλος πλαισίου ή για το Δαφνί' και τον υπολογίστη μου τον έστησα μόνος μου http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=54086154και οχι το πλαίσιο,τράβα τώρα στο πλαίσιο για επιστροφή και άλλη φορά να προσέχεις το overheating.

• Like 3
Δημοσ.

Eπειδή ε'ισαι αδαής 'εξυπνάκιας' και εγώ είμαι 'Fanboy,υπάλληλος πλαισίου ή για το Δαφνί' και τον υπολογίστη μου τον έστησα μόνος μου http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=54086154και οχι το πλαίσιο,τράβα τώρα στο πλαίσιο για επιστροφή και άλλη φορά να προσέχεις το overheating.

Θα προσθεσω και παρανοικος.

Το οτι πηρες μερικα likes για ενα κουτι που δεν ξερουμε καν αν το εστησες εσυ ή αν ειναι δικο σου δεν σημαινει οτι εισαι και δημοφιλης οπως λεει το banneraki ;)

Διαβασες το πρωτο post;

Θερμοκρασιες κομπλε,ρευματα κομπλε και το προβλημα δεν ηταν κατι που εγινε μια φορα,

Αν νομιζεις οτι μια καρτα ενος ετους εχει μονο τοση σκονη χωρις καθαρισμα εισαι απλα ασχετος ή εκτος αν δεν καταλαβαινεις τι ειναι ο ηλεκτρικος σπινθηρισμος.

BTW κοιτα προσεκτικοτερα στην πανω μερια του PCB και περαστικα.

Εκτος αν νομιζεις οτι μου τον εστησε το Πλαισιο το PC οποτε προφανως δεν εχεις ιδεα για το ποιοι ειμαστε μερικοι εδω μεσα.

Δημοσ.

Είναι μες στην μπόχα αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την φωτια.

Δεν εχω καν χαλιά να πω οτι μαζεψε ευφλεκτο χνουδι χωμα ηταν ολο.

Σοβαρα τωρα μια φορα τον μηνα πεφτει καθαρισμα με Blower ε καλοκαιρι ηταν ανοιχτες πορτες ολη μερα μαζεψε περισσοτερο πραγμα απο τις αλλες φορες αλλα και η φωτο το αδικει.

Btw εχω δει αλλους που χρησιμοποιουν κομπρεσερ που εχουν στο σπιτι και φτυνει και νερακι ή δεν μπλοκαρουν τα φουρφουρια ε ουτε αυτη η περιπτωση εχει σχεση με την δικη μου.

Σημερα εριξα μια ματια για να δω αν εχει και αλλος παρομοιο προβλημα και εβγαλε μερικα αποτελεσματα,τα τελευταια 12 χρονια AMD αγοραζα και δεν σκοπευω να αλλαξω συντομα μιας και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Δημοσ.

Καθαρή καθαρή δεν την λες. Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Αλλα σπινθηρισμοί κτλ δεν δικαιλογούνται ακόμη κι αν ήταν περισσότερη η συγκεντρωμένη σκόνη. Λογικά θα στην αντικαταστήσουν κάποτε αλλά αν την πήγες πίσω με τα χνούδια όπως είναι στις φωτό, τους έδωσες πάτημα για να το αποφύγουν.

Sent from Lumia 930

• Like 1
Δημοσ.

Κατ'αρχάς ελπίζω να βρεις άκρη.

Κατά δεύτερον, γράφει πουθενά ότι πρέπει να καθαρίζουμε την ψύχτρα για να μην πάρει φωτιά!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;

Ήμαρτον με κάποιους... είχα την ΑΤΙ 4870 1gb 7 χρόνια ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗ(!) και δεν είχε πάθει τίποτα. Μη λέμε ότι θέλουμε... επειδή εσύ (ξέρεις ποιός) καθαρίζεις το κουτί-κάρτα κάθε εβδομάδα, δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε γενικότερα!

• Like 1
Δημοσ.

Οπως ειναι τους την πηγα αλλα δεν ανησυχω για αυτο το "πατημα" αν ειναι οταν χαλαει κατι να βγαζουμε οδοντοβουρτσες Blowers κλπ για να πουμε οτι ηταν σε καραντινα για εναν χρονο αστα να πανε.

Ασε που αν παρει φωτια κατι μεσα στο σπιτι σου δεν εχεις την ψυχραιμια να βγαλεις τα καθαριστικα.

Δεν ειπα οτι γυαλιζε απλα ενα comment παραπανω που ελεγε σου καηκε απο υπερθερμανση γιατι ειναι βρωμικη ηταν αστειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...