BritGreek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Είμαι μεταξύ αυτών των δύο συσκευών, με ταβάνι τα 120 ευρώ και αγορά από Ελλάδα. http://www.afasia.gr/kinito-tilefwno-cubot-x12-4-core-8gb-rom-dual-p-21631.html http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_LENOVO-A2010-LTE-Black-PA1J0033RO-,99452,2355497.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr To lenovo το είδα στο MediaMarkt, και μου το αφήνουν στα 100 ευρώ. Το Cubot έχει καλύτερες κάμερες, αλλά δεν βρίσκω πουθενά τις τιμές SAR που με ενδιαφέρουν πολύ (μιλάμε πολλές ώρες την ημέρα λόγω δουλειάς), ενώ στο ελληνικό site της Cubot δεν υπάρχει καν ως συσκευή. Θα αγοράσουμε τρεις συσκευές, και η χρήση τους θα είναι κυρίως για βιντεοκλήσεις μέσω viber, skype και facebook, πλοήγηση με GPS (offline) και φωτογραφίες / video. Επίσης θα προσθέσουμε και SIP numbers για voip κλήσεις (φωνή και videoκλήσεις). Διάβασα ότι στο lenovo δεν μπορείς να περνάς πολλά στην sd (πχ αν τραβήξεις video σε 720p), κι έτσι με προβληματίζει η χωρητικότητα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Ποιό θα επιλέγατε εσείς;
newsformobiles Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Sar σε κινεζικο δεν νομίζω να βρεις. Σαν χαρακτηριστικά, το Cubot είναι ελαφρώς καλυτερο. Και τα δύο πάντως είναι πολύμέτρια κινητά, αλλα δυστυχώς από Ελλάδα οι επιλογές ειναι περιορισμένες.
BritGreek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Sar σε κινεζικο δεν νομίζω να βρεις. Σαν χαρακτηριστικά, το Cubot είναι ελαφρώς καλυτερο. Και τα δύο πάντως είναι πολύμέτρια κινητά, αλλα δυστυχώς από Ελλάδα οι επιλογές ειναι περιορισμένες. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ο,τι πωλείται στην Ευρώπη πρέπει να έχει πιστοποιημένα έγγραφα για το SAR (head/body). Υπάρχει κάποιο καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Έχεις να μου προτείνεις κάποιο; Τα τηλέφωνα δεν θα αγοραστούν για παιχνίδια, αλλά για επαγγελματική χρήση, και μας ενδιαφέρει να έχουν ελληνική εγγύηση και αγορά με τιμολόγιο χωρίς ενδοκοινοτικές. Οι αρκετά καλές κάμερες είναι για μας αναγκαίες λόγω βιντεοκλήσεων.
BritGreek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 UP. Κανένας άλλος φίλος να μας πει τη γνώμη του υπάρχει;
siracos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τα τηλέφωνα δεν θα αγοραστούν για παιχνίδια, αλλά για επαγγελματική χρήση, και μας ενδιαφέρει να έχουν ελληνική εγγύηση και αγορά με τιμολόγιο χωρίς ενδοκοινοτικές. Οι αρκετά καλές κάμερες είναι για μας αναγκαίες λόγω βιντεοκλήσεων. Εμένα πάντως με αυτά που ζητάς το μυαλό μου πήγε σε windows phone . Ρίξε τους μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα