Fuel7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους ψάχνω να βρώ ένα όσο το δυνατόν ποιοτικο και καλο σετ ακουστικών-handsfree Κεφαλής(overhead) με Bluetooth διασύνδεση.Υπάρχει κάποιο να μου προτείνετε;Υποψην δεν ψάχνω κάτι σε ψήρες. Το μπάτζετ πάει μέχρι 50 ευρώ.Ευχαριστώ πολύ
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας από το εξωτερικό πχ Amazon. http://www.amazon.de/Mpow-Bluetooth-Kopfh%C3%B6rer-Rauschunterdr%C3%BCckung-Cancelling-5-mm-Audio-Eingang/dp/B00X9LFJDK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445333164&sr=8-1&keywords=Mpow+Phantom
Fuel7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας από το εξωτερικό πχ Amazon. http://www.amazon.de/Mpow-Bluetooth-Kopfh%C3%B6rer-Rauschunterdr%C3%BCckung-Cancelling-5-mm-Audio-Eingang/dp/B00X9LFJDK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445333164&sr=8-1&keywords=Mpow+Phantom Καλησπέρα φίλε,αν και εχω χρεωστικη,λογω καπιταλ κοντρολς δεν μπορώ να προχωρήσω σε αγορα,ψάχνω αναγκαστικά κάτι εχγώρια. Έχει κανείς δοκιμάσει τα TDK WR680;;;
Fuel7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Κάποιος κάτι έστω βρε παιδιά;Μια βοήθεια;;;
2.1Ohm Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σε ασηρματα και over ear μονο αμα βρεις κατι απο αγγελιες καινουρια ολα σκουπιδια θα ειναι! Με καλοδιο κατι βρησκεις σε αυτα τα λεφτα αλλα απο Ελλαδα σχεδων κανενα δν αξιζει τα λεφτα του! Οσο για αυτα ππυ γραφεις απο φωτογραφιες κ μονο φαινονται πολυ πλαστικουρα κ κακης ποιοτητας δν.ξερω 50 δν ειναι λιγα λεφτα γενικα αλλα δυστυχως πολυ λιγα για αυτα που ζητας! Αμα ιχες δυνατοτητα απο εξω θααβρησκες κατι κλτρο σιγουρα
Fuel7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σε ασηρματα και over ear μονο αμα βρεις κατι απο αγγελιες καινουρια ολα σκουπιδια θα ειναι! Με καλοδιο κατι βρησκεις σε αυτα τα λεφτα αλλα απο Ελλαδα σχεδων κανενα δν αξιζει τα λεφτα του! Οσο για αυτα ππυ γραφεις απο φωτογραφιες κ μονο φαινονται πολυ πλαστικουρα κ κακης ποιοτητας δν.ξερω 50 δν ειναι λιγα λεφτα γενικα αλλα δυστυχως πολυ λιγα για αυτα που ζητας! Αμα ιχες δυνατοτητα απο εξω θααβρησκες κατι κλτρο σιγουρα Φιλε μου ξέρω τι θα έπερνα απο έξω αλλα με τα γαμω καπιταλ κοντρολς εχουμε βλαστημισει. Ειχα καταλήξει σε κάτι Trust Urban Mobi wireless,τα Creative Soundblaster Jam ,και τέλος TDK WR680
Fuel7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω καταλήξει στα παρακάτω ασυρματα ακουστικα για να ακούω ασύρματα κ χωρις καλώδια.Περιμένω αποψεις και ιδέες,καθώς και εναλλακτικες που να ανταποκρίνονται στα λεφτα που έθεσα. Η βασικη του χρήση θα ειναι με το κινιτο.Με ενδιαφερει η αυτονομια,αλλα και να υπάρχει η υποδοχή να δεχθει jack. 1)Trust Urban REvolt mobi 2)TDK WR680 3)Creative Jam. Έχει κανείς άποψη για τα Gembird BHP-002 Gembird BHP-001; Ευχαριστω πολυ
antbyron Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω καταλήξει στα παρακάτω ασυρματα ακουστικα για να ακούω ασύρματα κ χωρις καλώδια.Περιμένω αποψεις και ιδέες,καθώς και εναλλακτικες που να ανταποκρίνονται στα λεφτα που έθεσα. Η βασικη του χρήση θα ειναι με το κινιτο.Με ενδιαφερει η αυτονομια,αλλα και να υπάρχει η υποδοχή να δεχθει jack. 1)Trust Urban REvolt mobi 2)TDK WR680 3)Creative Jam. Έχει κανείς άποψη για τα Gembird BHP-002 Gembird BHP-001; Ευχαριστω πολυ Καλησπέρα, είχα τα TDK wr780 τα οποία έχουν πολύ καλό ήχο κατά την γνώμη μου(τα σύγκρινα με άλλα τρία ακουστικά που έχω) αλλά είχαν πρόβλημα με την μπαταρία. Ψάχνοντας στον ιστό βρήκα ότι όλη αυτή η σειρά έχει πρόβλημα με τις μπαταρίες. Επίσης άκουσα ότι κλείνει το τμήμα της TDK που ασχολείται με τα ακουστικά. Έχε τα υπόψιν σου αυτά. Επίσης Gembird προσωπικά δεν θα έπαιρνα. Είχα αρνητική εμπειρία με χειριστήριο φίλου το οποίο δεν λειτουργούσε και γενικότερα δεν έχω καλή εικόνα για αυτήν την εταιρία. Κατά τα άλλα δεν έχω να σου προτείνω κάτι σε αυτήν την τιμή. Πάντως μην περιμένεις και καλής ποιότητας ακουστικά στα 50 ευρώ.
Fuel7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, είχα τα TDK wr780 τα οποία έχουν πολύ καλό ήχο κατά την γνώμη μου(τα σύγκρινα με άλλα τρία ακουστικά που έχω) αλλά είχαν πρόβλημα με την μπαταρία. Ψάχνοντας στον ιστό βρήκα ότι όλη αυτή η σειρά έχει πρόβλημα με τις μπαταρίες. Επίσης άκουσα ότι κλείνει το τμήμα της TDK που ασχολείται με τα ακουστικά. Έχε τα υπόψιν σου αυτά. Επίσης Gembird προσωπικά δεν θα έπαιρνα. Είχα αρνητική εμπειρία με χειριστήριο φίλου το οποίο δεν λειτουργούσε και γενικότερα δεν έχω καλή εικόνα για αυτήν την εταιρία. Κατά τα άλλα δεν έχω να σου προτείνω κάτι σε αυτήν την τιμή. Πάντως μην περιμένεις και καλής ποιότητας ακουστικά στα 50 ευρώ. Καλησπέρα φιλε,ευχαριστώ για τις πληροφοριες. Τα TDK με έχουν προβληματισει για το μικρο χρονο της μπαταριας που κυμαινεται στις 8 ώρες.Δεν εχω βρει πληροφοριες για της μπαταριες κ το προβλημα τους,αλλα και για το τμήμα που κλείνει θα το ψαξω να το βρω μια και που το ειπες. Τα tdk οντως έχουν καλο ηχο κατι ενσυρματα που άκουσα ειχα πολυ καλο ήχο.Αλήθεια τα 780 τι τα έκανες και γιατι δε τα έχεις πλέον. Τα Gembird ειναι Ολλανδικη εταιρια που εργοστάσιο εχει στην Κινα.Απο εκει και μετα το χάος Δεν εχω βρει και πολλες πληροφοριες
antbyron Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τα έδωσα πίσω λόγω προβληματικής μπαταρίας και πήρα τα Site: jble50 bt .
Fuel7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τα έδωσα πίσω λόγω προβληματικής μπαταρίας και πήρα τα Site: jble50 bt . Κατάλαβα και αναβαθμίστικές άσχημα απο ότι βλέπω!Τούμπανο τα ακουστικα!
Fuel7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Αγορασα τα creative Jam και ειλικρινα ειναι απλα λυτά και οτι ακριβώς έψαχνα.Και στο μπατζετ που ήθελα,οτι ακριβως χρειαζόμουνα.
Fuel7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για 40 ευρώπουλα ναι και με το παραπάνω.Δαγκωτο VFM δεν το συζητάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα