Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πως στα παιχνιδια δε θα δεις διαφορα, παρα μονο σε προγραμματα οπως cinebench κλπ που θα επωφεληθεις τα περισσοτερα mhz.Εχουν και πιο ψηλο latency αν δεν κανω λαθος.Εγω θα λεγα να πας για τις ddr3. + οτι η anniversary σου δινει 2 επιπλεον USB 3 ports

Δημοσ.

με τον 4460 πως θα παει για ddr4 και Η110 ρε σεις?

Γιατί δε γίνεται ???? Οπότε μονό ddr3 μπορώ να βάλω ???? Εκτός από αυτή την asrock δεν υπάρχει κάτι άλλο ???
Δημοσ.

Γιατί δε γίνεται ???? Οπότε μονό ddr3 μπορώ να βάλω ???? Εκτός από αυτή την asrock δεν υπάρχει κάτι άλλο ???

o i5 4460 ειναι socket 1150 που δεν υποστηριζει ddr4 μονο ddr3,για ddr4 πρεπει να πας σε socket 1151 και αυτα δεν υποστηριζουν ολα ddr4 οποτε προσοχη!Γτ τα πιο  φθηνα συνηθως δεν υποστηριζουν

Δημοσ.

Παιδια σημερα πηρα και τον  Intel Core i5-4460 Box και την  Asrock H97 Anniversary  οποτε τωρα εμεινε η καρτα γραφικων .... οπου σκεφτομαι αυτην  MSI Radeon R9 380 2GB (R9 380 2GD5T OC) πιστευετε ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα ???

Ηθελα να ρωτησω για την Motherboard που πηρα ποιες RAM ταιριαζουν ???

Δημοσ.

http://www.asrock.com/mb/Intel/H97%20Anniversary/?cat=Memory

οσον αφορα την 380 βεβαια ταιριαζει απλα κοιτα αν μπορεις προς την 4αρα gb.

Η 4GB βγαινει 40Ε παραπανω ....και ηδη εχουμε ξεφυγει πολυ απο το αρχικο budget .... πιστευεις αξιζει τα  +40Ε  ??

Το κοιταξα το site της AsRock H97 γιαυτο ρωταω... και ειδα οτι αυτες τις RAM Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR3-1866MHz (HX318C10FBK2/8) που μου προτειναν τα παιδια δεν τις εχει ...

Δημοσ.

να το θεσω πιο απλα..

δεν νομιζω οτι το 2015 αξιζει καρτα με 2 gb ακομα κ αν σε καποια παιχνιδια δεν θα χει καμια διαφορα.

ωστοσο εαν δεν ειναι εφικτο μια χαρα ειναι κ 2αρα η 380.

Δημοσ.

Η motherboard γραφει: Ταχύτητες Μνήμης 1066 MHz, 1333 MHz, 1600 MHz.

1) Μπορω να βαλω RAM πανω απο 1600 ΜΗΖ ???

2) Και αν μπορω να βαλω, τοτε αν βαλω RAM πχ 2133 ΜΗΖ θα εχω 2133 ή 1600 ???

Δημοσ.

φιλε μου βεγγο  :D  μην το σκαλιζεις και τοσο το θεμα (4460 , ραμ 1600mhz , r9380 4Gb και θα εχειςπαρα μα παρα πολυ καλες επιδοσεις στα 1080p) στα λεω για να σε ξε-αγχωσω

• Like 1
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...