xpera_x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 αγοράζεις συνδρομή στο ms office και έχεις πακέτο και ένα παιχνίδι που χαρίζει η google άρα πάλι συμφέρει το ms office 3
jasontns Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Mελανιασμένη την κόμπο την google θα την έρθει δυσκοιλιότητα μπροστά στην MS
nathar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν συγκρίνεται το word και το excel με τίποτε άλλο online αυτή τη στιγμή. Πέρα από μικρές εταιρίες που δεν έχουν και σημαντικά data δεν εμπιστεύομαι τα "μυστικά" της εταιρίας μου στο cloud. Καλά πόσο μάλλον το email.... 2
desosav Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Οι πολυεθνικες ενδιαφέρονται περισσότερο για θέματα συμβατοτήτων και data privacy παρά για το κόστος. Στην εταιρεία που εργάζομαι με σχεδόν 10000 εργαζομένους παγκοσμίως υλοποιούμε ήδη λύση office 365. Exchange στο σύννεφο, 1TB onedrive storage + αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση του office όπου αυτό είναι απαραίτητο. Πολύ απλούστερο σύστημα διαχείρησης licensing συν πληθώρα extra υπηρεσιών όπως το yammer και το skype for business (Lync), sharepoint στο σύννεφο. Μόνο από την απόσβεση που γίνεται από servers (exchange-sharepoint) - storage area networks και εξοικονόμηση ενέργειας + το "ταμπελάκι" οτι έχουμε Green IT είναι αρκετο. Επίσης είναι σημαντικό ότι η MS έχει δικά της datacenter και όχι μισθωμένα από τρίτες εταιρείες όπως κάνει η google. Η διαρροή στοιχείων που είχε γίνει πριν κανα χρόνο από data center της google κάπου στην Ασία είναι σημαντικό από μόνο του για μια εταιρεία να προτιμήσει την MS. H google κάνει replicate τα data σε διάφορα datacenter σε ολο τον κόσμο, ενώ η MS σε συγκεκριμένα. Η google δεν είναι πιστοποιημένη με ISO/IEC 27001 (security) & 27018 (privacy) σε αντίθεση με την MS που είναι πιστοποιημένη σε Αμερική και Ευρώπη. Η MS έχει ενσωματωμένη λύση για voip και συνδιασμό με call manager, η google όχι. Η google είναι φθηνότερη αλλά για να την φέρει στα μέτρα της μια πολυεθνική και να είναι συμβατή με τα συστήματα της υπάρχουν "κρυφά" κόστη. Η google με τις εφαρμογές της αναγκάζει εταιρείες να επενδύσουν σε change management για να εξοικειωθούν οι χρήστες με το διαφορετικό περιβάλλον κάτι που η MS δεν το κανει γιατί όλοι ξέρουν τις εφαρμογές του office. Άρα λιγότερα κόστη και για την εκπάιδευση των ΙΤ των εταιρειών. 21
tetra82 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πιστευω πως τα Google Apps είναι πολύ καλά. Ο συνδυασμός τους δε με τις υπηρεσίες της Google τα κάνει ακόμα καλύτερα. Ανθρωποι σαν εμένα, που χρησιμοποιούν μεν office αλλά δεν είναι για δουλειά, τα Google apps είναι ιδανικά. Αλλά σαν το office θέλουν πολύ δουλειά ακόμα
calculator Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τι να κλάσουν οι εφαρμογές της Google. Για κανένα spreadsheet του κώλου καλές είναι, για σοβαρή δουλειά είναι στο 1/100 της Microsoft. Γελάνε και οι πέτρες με τα beta προϊόντα της. Μόνο το Search και το Analytics αξίζουν, άντε και το Adwords. 5
mad_apo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η google εχει χαζεψει και παλευει να συγκρινει τα google apps με το Microsoft Office? Δεν εχουν ιδεα ΚΑΝ απλα προσπαθουν να κοροιδεψουν καμμια μικρη εταιρεια (γιατι οι πολυεθνικες δεν ειναι χαζες. Παντως οι home users λιγο πολυ ειναι ψαγμενοι και ξερουν πόσο χαλι ειναι τα google apps). Πρεπει να τρεναρουν την google που με το χαζο android μονο condoms δεν εχει φτιαξει ακομη να μας πουν οτι και αυτα ειναι καλυτερα αχααχαχαχα 2
kfyros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι, το office365 έχει υπηρεσίες που δεν χρειάζονται.Όπως το outlook , το outlook web, τον exchange online, το sharepoint, το word, το excel, το powerpoint, το publisher, την access,το συγχρονισμό των documents στο cloud, το active directory, και όλα αυτά σε κινητά windows - android , σταθερά, tabletsκαι σε web apps .. Ας μην πάμε σε Lync / Skype for Business κλπ. 2
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η google εχει χαζεψει και παλευει να συγκρινει τα google apps με το Microsoft Office? Δεν εχουν ιδεα ΚΑΝ απλα προσπαθουν να κοροιδεψουν καμμια μικρη εταιρεια (γιατι οι πολυεθνικες δεν ειναι χαζες. Παντως οι home users λιγο πολυ ειναι ψαγμενοι και ξερουν πόσο χαλι ειναι τα google apps). Πρεπει να τρεναρουν την google που με το χαζο android μονο condoms δεν εχει φτιαξει ακομη να μας πουν οτι και αυτα ειναι καλυτερα αχααχαχαχα Η Google ήταν και είναι εξαρχής μία διαφημιστική εταιρία αναζήτησης που τα τελευταία χρόνια θέλει να μπει στον χώρο του Software ώστε να βγάζει παραπάνω λεφτά από τις διαφημίσεις και τα Metadata των συσκευών που τρέχουν το λογισμικό της. Ανταγωνιστές θα έλεγα την Apple με τα iWork των Mac και το OSX Server (Exchange στύλ) αλλα όχι την Google, πάει σαν το παιδάκι με το καλαθάκι να μαζέψει κεράσια ανάμεσα στους κολοσσούς, κάτσε εκεί που είσαι και κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά. 1
AlexKane Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω ποιοί επιχειρηματίες στο thread έχουν εταιρίες μεγέθους Vox Media, The Verge, κλπ. Υπάρχουν ένα σωρό εταιρικές οντότητες που δουλεύουν Google Apps. Επίσης ο τίτλος του άρθρου αποσκοπεί στο να κάνει τη Google να φανεί σαν ληστής - πειρατής, χειρότερος απ' όσους χρησιμοποιούν παραδοσιακά σπασμένο Office.
NOTIOS1981 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 προσωπικά δεν έχω πετύχει εταιρία στην Ελλάδα που να μην έχει MS Office. Στο εξωτερικό δεν γνωρίζω, αλλα όποτε έχω λάβει document συνήθως είναι PDF,Docx & Xlsx (χωρίς αυτο να απαγορεύει να έχουν φτιαχτεί σε Google apps). Το αν έχουν γνήσιο office μου είναι άγνωστο άλλα 5-10 χιλιάρικα είναι σχετικά μικρό ποσό για μια μικρομεσαία επιχείρηση ειδικά αν παρατηρήσεις ότι πολλοί κρατάν το office για μια 10ετια. δηλ. μέσο κόστος 1000€/έτος Κατά την γνώμη μου το Excel 2003 είναι ανώτερο από τα Sheets του 2016. Δεν νομίζω το Collaboration (σ.σ. υπάρχει στο νέο office 2016) μπορεί να αποτελέσει λόγο αλλαγής πλατφόρμας και χάσιμο χρόνου στον end-user και στο ΙΤ αν υπάρχει. Αυτό που μοιάζει τσάμπα δεν είναι πάντα τσάμπα. Ο χρόνος που χάνει ένα άτομο σε μια εταιρία για να μάθει κάτι νέο είναι οικονομικά μετρήσιμος. Και μην νομίζει κανείς ότι είναι απλό για τον end user γιατί πολλά έχουμε δει... Τέλος, νομίζω ότι αδικείς τον τίτλο, την λέξη κλέψει την έχει σε εισαγωγικά. Φιλικά η άποψη μου, Δεν ξέρω ποιοί επιχειρηματίες στο thread έχουν εταιρίες μεγέθους Vox Media, The Verge, κλπ. Υπάρχουν ένα σωρό εταιρικές οντότητες που δουλεύουν Google Apps.Επίσης ο τίτλος του άρθρου αποσκοπεί στο να κάνει τη Google να φανεί σαν ληστής - πειρατής, χειρότερος απ' όσους χρησιμοποιούν παραδοσιακά σπασμένο Office.
SwAToNeR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε εταιρεία οικονομικών που τους έχω email σε Google πάντως τα Google Apps δε τους κάνουν και θέλουν office. Σε παγκόσμιο όμιλο που συνεργαζομαστε αν και εδώ και 2 χρόνια έχουν Google Apps chatter κλπ πάλι έχουν office. Το marketing τμήμα δε τους καλύπτουν τα Google Apps. Δυστυχώς όπως και σε Linux έτσι και σε Windows για αρκετές εταιρείες το office είναι μονόδρομος.
Alx1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω ποιοί επιχειρηματίες στο thread έχουν εταιρίες μεγέθους Vox Media, The Verge, κλπ. Υπάρχουν ένα σωρό εταιρικές οντότητες που δουλεύουν Google Apps. Επίσης ο τίτλος του άρθρου αποσκοπεί στο να κάνει τη Google να φανεί σαν ληστής - πειρατής, χειρότερος απ' όσους χρησιμοποιούν παραδοσιακά σπασμένο Office. Βέβαια, αυτοί που παραδοσιακά χρησιμοποιούν σπασμένο Office (και windows κτλ), είναι και αυτοί που παραδοσιακά έκαναν την MS μάγκα και την έφεραν εκεί που είναι σήμερα. Απλά για την ιστορία το παραπάνω, μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
gagarin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Άντε πες ένα word κ ένα excel θα το κουτσόβρεις κάπου!!!Αλλά παίδες PowerPoint- Outlook δυστυχώς δεν το βρίσκεις!!!Εκτός αν βολεύεται κάποιος με ημίμετρα!!!!
darkdragon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλά κάνει και δίνει την ευκαιρία να γνωρίζουν τα προϊόντα της η google. Σε μερικά σημεία όπως εργασία πολλών πάνω στο ίδιο έγγραφο είναι μπροστά από τη πρόταση της microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα