zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 η προληψη 99% ειναι φτηνοτερη μακροπροθεσμα Μακροπρόθεσμα ναι, αλλά μακροπρόθεσμα είναι πολύ πιθανό να έχεις αλλάξει και σπίτι! Εδώ δεν ξέρουμε τι γίνεται αύριο
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 http://www.eftiaxa.gr/2013/09/01/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε Μανώλη λίγο άσχετο αλλά δεν νιώθεις άσχημα να σας βοηθάει η πεθερά σου? Και μάλιστα για μεγάλο διάστημα από ό,τι κατάλαβα. Τα παιδιά σου θέλουν να είναι στον Πύργο ή είναι μικρά για να έχουν άποψη? Εντάξει δεν νιώθω και καλά. Βοηθάει στο θέμα του φαγητού. Και ότι μαγειρεύουμε εμείς τρώει και η πεθερά μου και ο παππους. Μέναμε ένα τετράγωνο απόσταση και στην Αθήνα οπότε ότι μαγείρευε η γυναίκα μου καθημερινά πήγαινε και στην πεθερά μου. Προσπαθώ να ανεξαρτητοποιηθούμε λίγο οικονομικά. Καλοδεχούμενη η βοήθεια και μας έχει σώσει πολλές φορές αλλά και εμένα παρόλο που υπάρχει με πειράζει. Η γυναίκα μου δεν δουλεύει τα τελευταία χρόνια λόγω των παιδιών και η πεθερά μου επειδή έχει θέματα κινητικά με τα πόδια της δεν μπορεί πχ να πάει να τα πάρει από το σχολείο. Ούτε εδώ μπορούσε. Προσπαθώ να κάνω κάτι δεύτερο , προσπαθώ εδώ και αρκετά χρόνια να κάνω κάτι μέσω internet για ένα έξτρα εισόδημα αλλά δεν μου βγήκε ποτέ και λόγω του ότι δεν ήθελα να σπαταλάω όλη μου την μέρα μπροστά από ενα pc και λόγω του ότι πάντα πήγαινα και πάω με το σταυρό στο χέρι. Εδω θέλω χρόνια να κάνω έναρξη , δεν τα εχω καταφέρει αλλά δεν θα κάτσω να δουλέψω μαύρα .Ναι μεν μου τυχαίνουν μια δυο δουλειές από γνωστούς το μήνα αλλά δεν το κυνηγάω και γω και για λόγους καρφώματος αλλά και για λόγους ηθικής 3
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε Μανώλη λίγο άσχετο αλλά δεν νιώθεις άσχημα να σας βοηθάει η πεθερά σου? Και μάλιστα για μεγάλο διάστημα από ό,τι κατάλαβα. Τα παιδιά σου θέλουν να είναι στον Πύργο ή είναι μικρά για να έχουν άποψη? Γιατί να νιώθει άσχημα; Αν δεν βοηθήσει η οικογένεια ποιος θα βοηθήσει; 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι πως στο ενοικιο ΔΕΝ κανεις επενδυσεις. Βρες καλύτερα άλλο σπίτι που να έχει καλή μόνωση και καλό σύστημα θέρμανσης (ενεργειακό τζάκι, φυσικό αέριο, κλπ). Τα air condition δεν δουλεύουν στο πολύ κρύο έτσι κι αλλιώς. Θεωρητικά μπορείς να βάλεις μια αντλία θερμότητας που θα την πάρεις μαζί σου αν πας αλλού, όμως εκεί μιλάμε για μεγάλο αρχικό κόστος.
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι πως στο ενοικιο ΔΕΝ κανεις επενδυσεις. Βρες καλύτερα άλλο σπίτι που να έχει καλή μόνωση και καλό σύστημα θέρμανσης (ενεργειακό τζάκι, φυσικό αέριο, κλπ). Τα air condition δεν δουλεύουν στο πολύ κρύο έτσι κι αλλιώς. Θεωρητικά μπορείς να βάλεις μια αντλία θερμότητας που θα την πάρεις μαζί σου αν πας αλλού, όμως εκεί μιλάμε για μεγάλο αρχικό κόστος. Για να μη δουλέψει το κλιματιστικό πρέπει να έχει πάρα πολύ κρύο (κάτω από -10, κάπου εκεί). Δεν ξέρω αν κάνει τόσο πολύ κρύο στον Πύργο
Pa0ki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πολύ βοηθάτε ρε παιδιά Γύρνα πίσω στην Αθήνα ο ένας, άλλαξε σπίτι ο άλλος....μόλις μετακόμισε ο άνθρωπος 2
xpapias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα οικονομική λύση αλλά πέρσι την καταβρηκα με 2 καλοριφερ λαδιου. Απίστευτη ποιότητα θέρμανσης. 1
Dare-Devil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι πως στο ενοικιο ΔΕΝ κανεις επενδυσεις. Βρες καλύτερα άλλο σπίτι που να έχει καλή μόνωση και καλό σύστημα θέρμανσης (ενεργειακό τζάκι, φυσικό αέριο, κλπ). Τα air condition δεν δουλεύουν στο πολύ κρύο έτσι κι αλλιώς. Θεωρητικά μπορείς να βάλεις μια αντλία θερμότητας που θα την πάρεις μαζί σου αν πας αλλού, όμως εκεί μιλάμε για μεγάλο αρχικό κόστος. Ποιός το λέει ότι τα κλιμτιστικά δεν αποδίδουν υπό το μηδέν ; Ύστερα λες να βάλει αντλία θερμότητας.. Τα κλιματιστικά ΕΙΝΑΙ αντλίες θερμότητας ...... Η σωστή ορολογία δεν είναι κλιματιστικά αλλά αντλίες θερμότητας αέρος-αέρος Μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα οικονομική λύση αλλά πέρσι την καταβρηκα με 2 καλοριφερ λαδιου. Απίστευτη ποιότητα θέρμανσης. Απο άποψη οικονομίας είναι η χειρότερη λύση . Απο άποψη ποιότητας θέρμανσης είναι απο τις κορυφαίες .
idomeneas7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Με τη διαφορά οτι air condition πρέπει να βάλει ενα σε καθε δωμάτιο ενω αντλία παίρνει μια και μπορεί να έχει και ζεστό νερό επιπλέον. Αν βάλει inverter (για να δουλεύουν στο κρύο) σε όλα τα δωμάτια, του βγαίνει σχεδόν οσο μια αντλία. Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλα και το σπίτι ειναι πιο μικρό.
Dare-Devil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Με τη διαφορά οτι air condition πρέπει να βάλει ενα σε καθε δωμάτιο ενω αντλία παίρνει μια και μπορεί να έχει και ζεστό νερό επιπλέον. Αν βάλει inverter (για να δουλεύουν στο κρύο) σε όλα τα δωμάτια, του βγαίνει σχεδόν οσο μια αντλία. Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλα και το σπίτι ειναι πιο μικρό. H αντλία θερμότητας αέρος νερού προυποθέτει το σπίτι του να έχει μονοσωλήνιο σύστημα θέρμανσης . Αν δεν έχει και είναι σε πολυκατοικία παλιά (όπου οι περισσότερες έχουν δυσωλήνιο σύστημα ) πέρα απο τα όποια εμπόδια με το καταστατικό της πολυκατοικίας και την νομοθεσία για να αποκοπεί απο την κεντρική θέρμανση θα πρέπει να περάσει σωληνώσεις και σώματα . Απλα το αναφέρω.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το σπίτι είναι 15ετίας. Δεν υπάρχει καταστατικό πολυκατοικίας. 2 διαμερίσματα είμαστε όλα και όλα. Ούτε κοινόχρηστα δεν έχουμε. Τις σκάλες τις καθαρίζουμε εναλλάξ . Μάλλον σε πετρέλαιο θα πάω. Πρέπει να φωνάξω έναν τεχνικό να δει κάτι λέβητες καυστήρες δεξαμενή, να δώσει το οκ. Φυσικά όλα αυτά τα πληρώνει η ιδιοκτήτρια πιστεύω. Να δώσω τώρα λεφτά να πάρω 2 Inverter είναι αρκετά. Το σπίτι είναι μονωμένο πιστεύω.
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το σπίτι είναι 15ετίας. Δεν υπάρχει καταστατικό πολυκατοικίας. 2 διαμερίσματα είμαστε όλα και όλα. Ούτε κοινόχρηστα δεν έχουμε. Τις σκάλες τις καθαρίζουμε εναλλάξ . Μάλλον σε πετρέλαιο θα πάω. Πρέπει να φωνάξω έναν τεχνικό να δει κάτι λέβητες καυστήρες δεξαμενή, να δώσει το οκ. Φυσικά όλα αυτά τα πληρώνει η ιδιοκτήτρια πιστεύω. Να δώσω τώρα λεφτά να πάρω 2 Inverter είναι αρκετά. Το σπίτι είναι μονωμένο πιστεύω. Αν μπορείς να βάλεις πετρέλαιο η καλύτερη λύση είναι για θέρμανση. Απλά το κλιματιστικό έχει το πλεονέκτημα της δροσιάς το καλοκαίρι Για τον τεχνικό που λες μίλα πρώτα με την ιδιοκτήτρια, μπορεί να μην χρειάζεται να έρθει ή αυτή να μη θέλει
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εννοείται ότι θα μιλήσω. Τώρα για το καλοκαίρι επειδή είναι διαμπερές το σπίτι δεν συναντήσαμε προβλήματα με την ζέστη. Είναι καλά μονωμένο και στην ταράτσα και δεν νιώσαμε την ανάγκη ότι χρειαζόμαστε κλιματισμό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα