Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ενα ειναι σχεδιασμενο για οικογενεια και ταξιδια, τα αλλα που αναφερεις εχουν ενα τικ παραπανω.στο στισιμο, κινητηρα, αμαξωμα γενικα, αεροδυναμικη

Δημοσ.
Ποσο πιο γρηγορα ανοιγε απο αυτο το micra το punto σου με τα 320hp???

https://www.youtube.com/watch?v=E_h8snGkWYY
https://www.youtube.com/watch?v=QDQE9hEsKms

1.348cc 230hp

Χαχαχα...Το δευτερο βιντεο το δειχνει να γραφει στα 120....Ειναι ποτε δυνατον;

Δημοσ.

Δέν υπάρχει αμάξι κινητήρας που δέν είναι φτιαγμένος για τούρμπο.

Η σωστή και αξιόπιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου είναι θέμα μεγεθών και σύνεσης.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.! πριν απο 3χρονα (οταν εγινα 18) ειχα παρει μεταχιρισμενο ενα Fiat PUNTO turbo 1.6 320hp (το πουλησα για κατι πιο δυνατο....ομος εμπλεξα ΠΗΓΑ στρατο!.....μετα ειχα παραπολυ λιγο ελευθερο χρονο...λογο δουλειας..και τωρα ελεγα να παρω ενα ''ΑΓΡΙΟ'' η να φτιαξω το 2 αυτοκινητο που ειχα. ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ...για τα ''ηρεμα'' πηγενε-ελα ..(ηταν του παππου μου )!!!

...... ενα Ford Mondeo Mk3 1.8 16v 125hp το οποιο ειναι ατμοσφαιρικο.. ρωτησα εναν μαστορα (ΜΑΣΤΟΡΑ..ΑΕΤΟ!!.ΟΧΙ @@) Ειναι ονομα μεγαλο....ολοι οσοι ασχολουνται τον ξερουν σιγουρα!!(δεν θελω ομος να πω το ονομα του...στο ιντερνετ) για να το κανει τουρμπο θελλει... 8.200ευρω!!!!!! :shock:

ΠΟΛΥ...MEΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ....!!

ΟΧΙ...100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΥΛ /ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ,,,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ !!

και με ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΥΤΑ παραπανω (θα μου κανει ολα τα σταδια της ατμοσφαιρας (ΦΙΛΤΡΑ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΧΕΙΡΟΠ.-ΤΡΟΜΠΕΣ-4ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ..)..

4-5μηνες θα ειμαι χωρις μεταφορικο(γτ θανε στο συνεργειο)

(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!! ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ....ΜΕ αυτα περνεις..300-400hp turbato ετιμο.....!) το αγαπαω το Ford ρε παιδια...εχω περασει πολλα μαζι του...απτην μια σκεφτομαι να του το παω να το φτιαξει απτην αλλη λεω να διαθεσω πιο λιγα και να παρω ενα μεταχιρισμενο ετοιμο!!

τι λετε ????? αξιζει??....θανε κατι ιδιαίτερο παντος συγουρα!!

Μάιτι Καρ Μοντς

Αν τους έχεις ακουστά

Δημοσ.

230 αλογα το micra και δεν μπορουσε να δωσει πανω απο τα 200χλμ/ω? πειτε μου οτι δεν ειδα καλα :)

Γνωστος μου ειχε βαλει τουρμπο σε ΑΤΟΣ...παντου μπαινει το τουρμπο..το θεμα ειναι ποσο σκοτωστρα γινεται ενα αμαξι με λιγα κιλα και πολλα αλογα ή/και τουρμπο.

Δημοσ.

230 αλογα το micra και δεν μπορουσε να δωσει πανω απο τα 200χλμ/ω? πειτε μου οτι δεν ειδα καλα :)

Γνωστος μου ειχε βαλει τουρμπο σε ΑΤΟΣ...παντου μπαινει το τουρμπο..το θεμα ειναι ποσο σκοτωστρα γινεται ενα αμαξι με λιγα κιλα και πολλα αλογα ή/και τουρμπο.

Ναι γιατι εχει κοντο σασμαν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...