Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ti @@@@@@@@ :mad:  :mad:  :mad:  :mad: !!! πως νευριαζω γαμω την πουτ**** μου με κατι ατομα που δεν καταλαβενουν...και αντι να προσπαθησουν να καταλαβουν.....ειρωνευονται και κοροιδευουν...... !!! @@@ στα @@@ δεν θα σπαστω.....απλα προσπαθω να ΣΑΣ ΕΞΙΓΙΣΩ...ΡΕΕΕΕΕ...!!!!!!  ΟΤΙ ΤΟ MONDEO 3.0 V6 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΓΑ..........ΑΠΤΟ PUNTO ΠΟΥ ΕΙΧΑ.....ΣΤΑ 18-19ΜΟΥ...  (ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ..../ΠΟΛΥΥ ΡΟΠΗΗΗ .....ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ V6 ....KAI 3.000cc  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΑΠΤΟ PUNTO.... (KAI ειλικρινα  ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ/ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ  1.6-1.8 (400HP)!!!!!!!!!!! 

ΑΣΧΕΤΟΙΙΙΙ ΕΕΕΕΕ ΑΣΧΕΕΕΤΟΙ.....ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ MONO ΤΑ ΑΛΛΟΓΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΝΑΝΕ Π.Χ. 300HP KAI TO ΑΛΛΟ 380HP (AΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ 300HP ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ..ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ

Δημοσ.

παιζει θεατρο το αμαξακι;

άλλο πραγμα το τι σου φανηκε σαν αισθηση και αλλο το να συγκρινουμε νουμερακια αποκλειοντας ασταθμητους παραγοντες

• Like 1
Δημοσ.

παιζει θεατρο το αμαξακι;

άλλο πραγμα το τι σου φανηκε σαν αισθηση και αλλο το να συγκρινουμε νουμερακια αποκλειοντας ασταθμητους παραγοντες

Aπλα γαμαει το αμαξακι....!! (καμια σχεση με κατι φλοριες σαν :....scirocco/golf/corsa opc/ κ.τ.λ. &&....

οι 9 στους 10 εδω μεσα κομπλεξικοι ειναι ελεος ρεεε!!!!!  

ολο ψευτοεξυπναδες και ειρωνιες και μαλακιες σοβαρο ατομο καποιο να συζητηση νορμαλ εδω μεσα......σπανιο....ολοι ψευτο μαλακιες και μαγκιες τι θελετε να πετυχετε ετσι ρε?...@@@  :mad:

Δημοσ.

Aπλα γαμαει το αμαξακι....!! (καμια σχεση με κατι φλοριες σαν :....scirocco/golf/corsa opc/ κ.τ.λ. &&....

ολο ψευτοεξυπναδες και ειρωνιες και μαλακιες σοβαρο ατομο καποιο να συζητηση νορμαλ εδω μεσα......σπανιο....ολοι ψευτο μαλακιες και μαγκιες τι θελετε να πετυχετε ετσι ρε?...@@@  :mad:

ψαχνεις scirocco sifreddi για τσαμπουκαδες;

Βαζεις και αδειες κατω; Λαστιχακια εχεις φρεσκα;

• Like 1
Δημοσ.

ολο ψευτοεξυπναδες και ειρωνιες και μαλακιες σοβαρο ατομο καποιο να συζητηση νορμαλ εδω μεσα......σπανιο....ολοι ψευτο μαλακιες και μαγκιες τι θελετε να πετυχετε ετσι ρε?...@@@   :mad:

Πρωτος πρωτος εσυ.. αντε καλημερα! Τα αλογα τα κανουμε στραγαλια μου φαινεται.. και αφου τα ξερεις και ολα ρε φιλε τι ηρθες μα νας ρωτησεις? Εχεις ενα δυνατο monteo,μπραβο σου να το χαιρεσαι! 300hp 2 τονους vs 380οτιδηποτεαλλομικροτεροσεβαρος σημειωνει 0-1.. 

• Like 1
Δημοσ.

ανέβασε και καμιά φωτό να το δούμε.

Τόσο που θα σου κοστίσει σε βενζίνες/συνεργεία/οτιδήποτε είσαι σίγουρος ότι συμφαίρει?

θα βαλω...και φοτο και βιντεο..!!!!  δεν ξερω.....βρε φιλε...... με ειχε πιασει η τρελα μου...  γτ ειχα καιρο χωρις δυνατο αυτοκινητο......!ΘΑ ΚΑΕΙ ΠΟΛΛΥ.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΟΙ....!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ....ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΑΚΗ  ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...!!  νταξει ειναι βαρυ αμαξι!! αλλα ειναi V6!!! KAI 3.0 ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ!!!  

Δημοσ.

θα βαλω...και φοτο και βιντεο..!!!!  δεν ξερω.....βρε φιλε...... με ειχε πιασει η τρελα μου...  γτ ειχα καιρο χωρις δυνατο αυτοκινητο......!ΘΑ ΚΑΕΙ ΠΟΛΛΥ.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΟΙ....!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ....ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΑΚΗ  ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...!!  νταξει ειναι βαρυ αμαξι!! αλλα ειναi V6!!! KAI 3.0 ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ!!!  

κοιτα να ηρεμησεις την τρελα σου, για να χαρεις πιοτερο το αμαξακι σου. Κανε λιγο κρατει στους καφεδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...