Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα. Λοιπόν έχω ένα laptop aser aspire 6920g απο το 2009. Το αγόρασα με vista. Κάποια στιγμή το είχα πάει σε έναν τεχνικό ο οποίος μου πέρασε απο μόνος του τα 7 γιατί είναι κρίμα μου είπε ενα τέτοιο μηχάνημα να έχει τα vista και είχε δίκιο. Λίγο καιρό αργότερα ο αδερφός μου μου έκανε format και μου ξαναπέρασε τα 7. Επειδή όμως μου κάνει κάποια νερά θέλω να ξαναπεράσω τα vista με ta recovery discs. Προσπάθησα να το δοκιμάσω, όμως δεν γίνεται έτσι απλά. Πρέπει να σβήσω τα 7 πρώτα; Και αν ναι, πως γίνεται αυτο;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα. Λοιπόν έχω ένα laptop aser aspire 6920g απο το 2009. Το αγόρασα με vista. Κάποια στιγμή το είχα πάει σε έναν τεχνικό ο οποίος μου πέρασε απο μόνος του τα 7 γιατί είναι κρίμα μου είπε ενα τέτοιο μηχάνημα να έχει τα vista και είχε δίκιο. Λίγο καιρό αργότερα ο αδερφός μου μου έκανε format και μου ξαναπέρασε τα 7. Επειδή όμως μου κάνει κάποια νερά θέλω να ξαναπεράσω τα vista με ta recovery discs. Προσπάθησα να το δοκιμάσω, όμως δεν γίνεται έτσι απλά. Πρέπει να σβήσω τα 7 πρώτα; Και αν ναι, πως γίνεται αυτο;

Αν θες να έχεις μόνο τα Vista τότε ναι πρέπει να διαγράψεις τα 7 αν θες και τα δύο πρέπει να χωρίσεις πρώτα τον δίσκο σε δύο μέρη και να εγκαταστήσεις τα Vista στο δεύτερο Partition. Για να Bootαρεις στο δισκάκι με τα Vista, με το που ανοίξει το PC πάτα F2 και πάτα  Boot from > (Brand CD/DVD ....Drive/ROM...) ή διαφορετικά με F9 θα μπείς στο BIOS και θα θέσεις στην καρτέλα BOOT το CD/DVD Drive σαν πρώτη Boot συσκευή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Με το f2 μπαίνω στο bios, βαζω σαν προτεραιότητα το cd όμως μόλις αρχίζει η διαδικασία σταματάει. Κάτι invalid λέει που δεν το θυμάμαι τώρα. Γι' αυτό είπα πως δεν είναι απλό. Παίζει ο τεχνικός να μου έσβησε τελείως το partition των vista? Υπάρχει τρόπος να το δω αυτό.

Δημοσ.

Μήπως δεν σου πέρασε σωστά τους οδηγούς ο αδελφός σου και σου κάνει νερά;

Κρίμα να βάλεις vista αντί windows 7 και μόνο για τη διαχείριση της μνήμης επιβάλετε να κάνεις την αλλαγή.

Συγκεκριμενοποίησε τι σε προβληματίζει για να βρεις μια λύση με τα 7αρια.

Αυτά! 

Δημοσ.

Βασικά το πρόβλημά μου είναι πως όταν το έχω στην φόρτιση κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια. Όταν το δουλεύω με μπαταρία είναι μια χαρά. Δεν κάνει ούτε μια.

Δημοσ.

Μπορείς να ακολουθήσεις τη προτροπή που βρήκα http://www.tomsguide.com/answers/id-1645710/acer-aspire-battery.html για παρόμοιο πρόβλημά με το δικό σου σε Acer laptop.

Θα πας στη "Διαχείριση συσκευών"

(αν δεν ξέρεις "Πίνακας ελέγχου" επιλέγεις"Υλικό και ήχος" και στη κατηγορία "Συσκευές και εκτυπωτές" εκεί είναι η διαχείριση συσκευών)

Στο μπαταρίες υπάρχει το "μπαταρία μεθόδου ελέγχου συμβατού με ACPI της Microsoft" αυτό το κάνεις απεγκατάσταση  ( μόνο σαν admin μπορείς) μετά επανεκκίνηση του φορητού και το σύστημα θα το εγκαταστήσει αυτόματα.

Καλό θα ήταν να έκανες ένα σημείο επαναφοράς πριν την απεγκατάσταση, είναι πάντα σοφή επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...