pao13d1997 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα γεμισε ο εσωτερικός δίσκος και θέλω να πάρω άλλον ένα.όμως σκέφτομαι να πάρω εξωτερικό για να τον χρησιμοποιώ και για εγγραφές από το συνδρομητικό αλλά και για τη σχολή. Ή μητρική όμως έχεις θύρες usb2 μονο. Θα έχω θέμα ταχύτητας δεδομένου ότι θαβτον χρησιμοποιώ και για gaming και θέλω να αποθήκευε εκεί τα games? Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εφόσον θέλεις και για παιχνίδια θα σου έλεγα να πάρεις εσωτερικό για αυτην την δουλειά , τώρα αν μπορείς να αγοράσεις και εναν εξωτερικό φθηνό για τα αλλα πράγματα που θέλεις ειναι το καλύτερο 1
Bender83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν ειναι να κανεις Install παιχνιδια σε αυτον το δισκο τοτε οχι εξωτερικο. Αν θα αποθηκευεις μονο τα iso θα εισαι μια χαρα και τα κανεις Install στον εσωτερικο θα εισαι μια χαρα. Δεν μας εχεις πει το budget σου. Μπορεις, για παραδειγμα, να παρεις και μια pci καρτα σε usb 3 αν θες και usb 3 δισκο οπου θα δεις αρκετα καλυτερη αποδοση. Γιατι αν θα περνας παιχνιδια τυπου GTA V καλη δυναμη με USB 2.
pao13d1997 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Κανα 60ρι το πολύ θέλω να δώσω για σκληρό. Υπάρχει καλώδιο που να μετατρέπει το sata σε usb?
Bender83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Για 60 ευρω παρε καλυτερα οσο μεγαλυτερο δισκο μπορεις. Απλα μη τρεχεις παιχνιδια απο εκει. Υπαρχουν cases για αυτο που ρωτας. Ψαξε στο σκρουτζ sata to usb.
d_gkal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 κανε τον εσωτερικο εξωτερικο με μια θηκη. επισης παρε εναν μεγαλυτερο εσωτερικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα