Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ενα μικρο κοματι μεταλλο να ρουφιξει η τουρμπινα αεροπλανου, ποιος ξερει τι ζημια θα προκληθει!

ακομα η αντιβαρυτητα δεν εχει εφευρεθει :)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν βρίσκω λογική σε αυτό. Και αν δηλωθεί δηλαδή και ο κάτοχος του το σηκώσει κοντά σε ένα αεροδρόμιο και το αεροπλάνο πέσει θα τον συλλάβουν αλλά το αεροπλάνο θα έχει πέσει. Θα αποδοθούν ευθύνες βέβαια όμως.

Για Αμερικανούς τους είχα πιο ικανούς. Να απαιτούσαν τα drones που πουλιούνται Αμερική να έχουν ενσωματωμένο ραντάρ με εμφάνιση αναγνωριστικου προϊόντος :P :P :P

Δημοσ.

Πάντως ψές που έκαμα την καθιερωμένη μου πτήση και βιντεοσκοπούσα την παρατημένη Αμερικάνικη βάση πέρασε ένα boeing 747 και ευτύχως που ο πιλότος ήτον πεπειράμένος και με έναν ελιγμό απέφυγε το τεράστιο τετρακόπτερό μου με άνοιγμα φτερών 50cm και βάρος 1,5 κιλών και αποφύγαμε τα δείνα,φανταστείτε 426 νεκρούς διασκοπισμένους και διαμελιμένους μπροστά μου και όλα αυτά απο ένα απλό χόμπι.

Πόσο αφελής είμαστε τελικά γινόμαστε τόσο αφελής όσο και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί Απορώ.

εκει που πετας (εκει πεταω και εγω) εχει να δει η περιοχη 747 20 χρονια... :)

• Like 1
Δημοσ.

στο ελλαντα τελη κυκλοφοριας και τεκμηριο!

αναρωτιεμαι τα ποδηλατα πως την εχουν γλυτωσει ακομα!

Σκάσε ρε! Μην τους βάζεις ιδέες! Τα ιντερνέτια παρακολουθούνται... :D

• Like 2
Δημοσ.

αφελής;; μια χαρά πέφτει ένα αεροπλάνο από ένα quadcopter στην εισαγωγή του κινητήρα

Οχι δεν πέφτει ακομα και να καταστραφει τελείως ο ένας κινητήρας(αν καταστραφεί  γιατί μπορεί και να την βγάλει).

Το θέμα όμως δεν είναι αν θα πέσει ή όχι, το θέμα είναι να μην πάει ποτέ κοντά σε αεροπλάνα, πράγμα που συμβαίνει και τώρα.

Όλα τα Rc γενικά, απαγορεύονται κοντα σε αεροδρόμια και κανένα quadcopter δεν πρόκειται να φτάσει το cruising altitude των jetliners.

Τώρα αν πει κάποιος για μια περίπτωση copter που μπορεί να φτάσει τα 4-5 χιλιόμετρα kai ένος μικρού μονοκινητήριου που πετάει χαμηλά, ναι εκεί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως ψές που έκαμα την καθιερωμένη μου πτήση και βιντεοσκοπούσα την παρατημένη Αμερικάνικη βάση πέρασε ένα boeing 747 και ευτύχως που ο πιλότος ήτον πεπειράμένος και με έναν ελιγμό απέφυγε το τεράστιο τετρακόπτερό μου με άνοιγμα φτερών 50cm και βάρος 1,5 κιλών και αποφύγαμε τα δείνα,φανταστείτε 426 νεκρούς διασκοπισμένους και διαμελιμένους μπροστά μου και όλα αυτά απο ένα απλό χόμπι.

Πόσο αφελής είμαστε τελικά γινόμαστε τόσο αφελής όσο και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί Απορώ.

Kαι αυτο drone ειναι..... :P

us-veterans-drone-medal.si_.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Ξέρεις φυσικά ότι και ένα πτηνό μπορεί να κάνει ζημια σε ένα αεροπλάνο

Σας πέταξαν κάτι οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες για να καλύψουν τις επιθέσεις στα αεροσκάφη και το κάνατε καραμέλα

Με το αμάξι να χτυπήσεις πουλί και πιθανότατα δεν θα το μάθεις ποτέ.Τι να καταλάβει η τουρμπίνα απτη δεκαοχτούρα;

Κιμά θα τη βγάλει

• Like 2
Δημοσ.

Σας πέταξαν κάτι οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες για να καλύψουν τις επιθέσεις στα αεροσκάφη και το κάνατε καραμέλα

Με το αμάξι να χτυπήσεις πουλί και πιθανότατα δεν θα το μάθεις ποτέ.Τι να καταλάβει η τουρμπίνα απτη δεκαοχτούρα;

Κιμά θα τη βγάλει

Σωστα, εκτός και αν ρίξεις κανένα κοπάδι ολόκληρο.

• Like 2
Δημοσ.

Κλασικα ο Ελληνας θεωρει οτι ελα μωρε,ολα συνομοσιες ειναι .Τι να κλασει ενα drone μπροστα σε ενα αεροπλανο,Ολα ειναι κανονισμενα.Θα ηθελα να εβλεπα αυτον το χαλαρο τυπο να ειναι μεσα σε αεροπλανο την στιγμη που θα το ρουφηξει η τουρμπινα η θα σκασει σε κανα παρμπριζ,να δουμε μετα ποσο χαλαρος θα ειναι.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν βρίσκω λογική σε αυτό. Και αν δηλωθεί δηλαδή και ο κάτοχος του το σηκώσει κοντά σε ένα αεροδρόμιο και το αεροπλάνο πέσει θα τον συλλάβουν αλλά το αεροπλάνο θα έχει πέσει. Θα αποδοθούν ευθύνες βέβαια όμως.

Για Αμερικανούς τους είχα πιο ικανούς. Να απαιτούσαν τα drones που πουλιούνται Αμερική να έχουν ενσωματωμένο ραντάρ με εμφάνιση αναγνωριστικου προϊόντος :P :P :P

Οταν θα ξερεις οτι θα σε πανε μεσα, και δε θα μπορεις να την σκαπουλαρεις τοσο ευκολα, αν πεσει ενα αεροπλανο εξ αιτιας σου, τοτε ισως σκεφτεις αλλη μια φορα να το πεταξεις διπλα σε αεροδρομιο.

Οι νομοι και οι τιμωριες πολλες φορες εχουν αποτρεπτικο χαρακτηρα, ειδικα οταν δεν μπορουν μερικοι να καταλαβουν με αλλο τροπο οτι κανουν μαλ#$%#%3κια.

Δημοσ.

Μπρε σείς χαλαρώστε λίγο με την αερογραμμή της Μαλαισίας το πόρισμα της Γερμανίκης επιτροπής το διαβάσατε ρίξτε μια ματιά και θα δείτε πόσο αφελής είμαστε ή μην σας πάω μακριά δείτε έναν αγώνα Α εθνικής που έχει μέγα χορηγό τον Ο.Π.Α.Π και συγκεκριμένα το πάμε στοίχημα και μόλις τελειώσει ο αγώνας στον κουβά όπως εκατομμύρια άλλοι και όποιον ρωτάω έλα μωρε 5 ευρώ έπεξα ποιός είναι αφελής λοιπόν.

Τα αμερικανάκια στείσανε ολόκληρο έργο http://www.theguardian.com/world/2015/jan/27/white-house-drone-incident-prompts-call-regulation

για να ενσωματώσουν έναν κωδικό ο οποίος μπορεί να του δώσει τον απομακρυσμένο έλεγχο του drone σου σε δεύτερα.

Το 1940 που πετάγανε drones τότε τα λέγανε ΑΤΙΑ πιός είναι αφελής σίγουρα έγω φίλε γιατί εξετάζω όλα αυτά και ακόμη δεν έχω πάρει τα βουνα....

Δημοσ.

drone hunting γινεται και εδω ξερω 3 περιπτωσεις μαλιστα η μια συνεβη σε μενα στον ιδιο, ειδικα κατι μαμακισμενα που τα χρησιμοποιουν να βλεπουν απο παραθυρα ή σε παραλιες ερημικες ζευγαρια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν όλοι ακούτε αεροπλάνο το μυαλό σας πάει σε κάτι 737 κτλ. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Κατά κύριο λογο το πρόβλημα είναι στα μικρά μονοκινητήρια και δυκινητηρια αεροπλάνα τα οποία μια χαρά πέφτουν με ένα drone.

Επεξ/σία από GBorb
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...