Hal9000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε σύντομα σε ότι αφορά τα drones, των οποίων η δημοφιλία αυξάνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς, αναγκάζοντας όπως φαίνεται την Αμερικανική κυβέρνηση να πάρει μέτρα. Οι πληροφορίες του αμερικανικού δικτύου NBC, αναφέρουν ότι σύντομα η Αμερικανική κυβέρνηση θα καταστήσει υποχρεωτικό για όποιον αγοράζει ένα drone, να προχωρήσει στη δήλωση του σε μια αρμόδια αρχή η οποία θα συσταθεί γι' αυτό το σκοπό. Ο κυριότερος λόγος για την ενέργεια αυτή, είναι σύμφωνα με το NBC ο αυξημένος κίνδυνος που έχει παρατηρηθεί σύγκρουσης ενός drone με αεροπλάνα που εκτελούν επιβατικές πτήσεις. Το Υπουργείο Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών, θα αναλάβει να συστήσει αρχικά μια ομάδα εργασίας η οποία σε συνεργασία με τους κατασκευαστές drones, θα δημιουργήσουν τη διαδικασία εγγραφής ενός drone, κάνοντας την όλη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τον κάτοχο του. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν η όλη διαδικασία θα περιλαμβάνει και drones που έχουν αγοραστεί στο παρελθόν όπως επίσης και τη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης ενός drone όταν αποφασίσει την πώληση του. Παράλληλα με το Υπουργείο Μεταφορών, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των Η.Π.Α (FAA) συνεχίζει να εργάζεται πάνω στους κανονισμούς λειτουργίας ενός drone, οι οποίοι δεν αναμένεται να είναι έτοιμοι πριν το 2017. Site: TheVerge Ενημέρωση: Το Υπουργείο μεταφορών των Η.Π.Α επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες του NBC, επισημαίνοντας ότι τα drones που κυκλοφορούν ως παιχνίδια, πιθανότατα δε θα χρειαστεί να δηλώνονται, με πιο αναλυτικές οδηγίες να δημοσιεύονται στο μέλλον.
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε μερικές πόλεις της Αμερικής, αλλά κυρίως στον νότο υπάρχει και το Drone Hunting με κυνηγετικές καραμπίνες. Αν και δεν τους κατηγορώ, τα Drones στην Αμερική έχουν ξεφύγει. 4
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το Drone Hunting τιμωρείται όμως Λες και τους νοιάζει στον Νότο (Texas για παράδειγμα) 1
Kostasspil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στην Ελλάδα θα τα χρησιμοποιούμε για selfie
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Για ηδονοβλεπτικούς σκοπούς θες να πείς Δύσκολο, σε αντίθεση με την Αμερική έχουν να τρακάρουν σε τέντες, μπαλκόνια, κεραίες, απλώστρες, γλάστρες, γιαγιάδες κουτσομπόλες και άλλα πολλά 2
Kostasspil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 γιαγιάδες κουτσομπόλες Θα πλήρωνα για να έβλεπα γιαγιάδες να σχολιάζουν ένα drone 9
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καταχώρηση? Civil war! 1
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Θα πλήρωνα για να έβλεπα γιαγιάδες να σχολιάζουν ένα drone Θα άκουγες σχόλια του τύπου, μας ψεκάζουν! Στα 'λεγα εγώ! 7
pcos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 στο ελλαντα τελη κυκλοφοριας και τεκμηριο! αναρωτιεμαι τα ποδηλατα πως την εχουν γλυτωσει ακομα! 5
kotronas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πάντως ψές που έκαμα την καθιερωμένη μου πτήση και βιντεοσκοπούσα την παρατημένη Αμερικάνικη βάση πέρασε ένα boeing 747 και ευτύχως που ο πιλότος ήτον πεπειράμένος και με έναν ελιγμό απέφυγε το τεράστιο τετρακόπτερό μου με άνοιγμα φτερών 50cm και βάρος 1,5 κιλών και αποφύγαμε τα δείνα,φανταστείτε 426 νεκρούς διασκοπισμένους και διαμελιμένους μπροστά μου και όλα αυτά απο ένα απλό χόμπι. Πόσο αφελής είμαστε τελικά γινόμαστε τόσο αφελής όσο και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί Απορώ.
mants118 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Θα πλήρωνα για να έβλεπα γιαγιάδες να σχολιάζουν ένα drone τι ποσό θα έδινες;;; αν είναι να το κανονίσω!!! 2
11demian111 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πάντως ψές που έκαμα την καθιερωμένη μου πτήση και βιντεοσκοπούσα την παρατημένη Αμερικάνικη βάση πέρασε ένα boeing 747 και ευτύχως που ο πιλότος ήτον πεπειράμένος και με έναν ελιγμό απέφυγε το τεράστιο τετρακόπτερό μου με άνοιγμα φτερών 50cm και βάρος 1,5 κιλών και αποφύγαμε τα δείνα,φανταστείτε 426 νεκρούς διασκοπισμένους και διαμελιμένους μπροστά μου και όλα αυτά απο ένα απλό χόμπι. Πόσο αφελής είμαστε τελικά γινόμαστε τόσο αφελής όσο και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί Απορώ. Ξέρεις φυσικά ότι και ένα πτηνό μπορεί να κάνει ζημια σε ένα αεροπλάνο 5
karaLRS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πάντως ψές που έκαμα την καθιερωμένη μου πτήση και βιντεοσκοπούσα την παρατημένη Αμερικάνικη βάση πέρασε ένα boeing 747 και ευτύχως που ο πιλότος ήτον πεπειράμένος και με έναν ελιγμό απέφυγε το τεράστιο τετρακόπτερό μου με άνοιγμα φτερών 50cm και βάρος 1,5 κιλών και αποφύγαμε τα δείνα,φανταστείτε 426 νεκρούς διασκοπισμένους και διαμελιμένους μπροστά μου και όλα αυτά απο ένα απλό χόμπι. Πόσο αφελής είμαστε τελικά γινόμαστε τόσο αφελής όσο και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί Απορώ. αφελής;; μια χαρά πέφτει ένα αεροπλάνο από ένα quadcopter στην εισαγωγή του κινητήρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα