D.Luffy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν και δε θεωρώ gimmick αυτήν την τεχνολογία, το να ενσωματώσει κάτι το Android δε σημαίνει ότι δεν είναι gimmick. Ίσα-ίσα, τον τελευταίο καιρό το Android περιορίζεται σε gimmicks (πχ. fingerprint sensor) παρά κάνει κάτι αξιόλογο (πχ. multi-window). Κοίτα και το multi-window gimmick θα μπορούσε να θεωρηθεί σε οθόνη κινητού. Σε τάμπλετ σίγουρα είναι πολύ πιο χρήσιμο που έχεις και την μεγάλη οθόνη να το εκμεταλλευτείς. Όσο αναφορά το fingertip sensor, είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου. Όχι ότι πριν παθαίναμε κράμπες από την πολύ προσπάθεια αλλά still... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα και το multi-window gimmick θα μπορούσε να θεωρηθεί σε οθόνη κινητού. Σε τάμπλετ σίγουρα είναι πολύ πιο χρήσιμο που έχεις και την μεγάλη οθόνη να το εκμεταλλευτείς. Όσο αναφορά το fingertip sensor, είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου. Όχι ότι πριν παθαίναμε κράμπες από την πολύ προσπάθεια αλλά still... Υπάρχουν πολλά Gimmick σε κινητά που εξαιτίας τους θυσιάζεις την απόδοση και την μπαταρία, παράδειγμα, Mutli-Window σε κινητό, Live Photos, The new Spotlight, Edged οθόνη, 500+ ppi στις 5 ίντσες, Πένες στα κινητά και πολλά άλλα, που δίχως αυτά θα είχαν μερικές συσκευές άψογη διάρκεια μπαταρίας και καλύτερη απόδοση. Στην πραγματικότητα αγοράζεις ένα κινητό γιατί θες να έχει χρήσιμες λειτουργίες που όντως να μπορείς να τις αξιοποιήσεις δίχως να θυσιάζεις βασικούς πόρους, αλλά οι εταιρίες έχουν μάθει να βάζουν και να βάζουν gimmicks για λόγους Marketing. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν πολλά Gimmick σε κινητά που εξαιτίας τους θυσιάζεις την απόδοση και την μπαταρία, παράδειγμα, Mutli-Window σε κινητό, Live Photos, The new Spotlight, Edged οθόνη, 500+ ppi στις 5 ίντσες, Πένες στα κινητά και πολλά άλλα, που δίχως αυτά θα είχαν μερικές συσκευές άψογη διάρκεια μπαταρίας και καλύτερη απόδοση. Στην πραγματικότητα αγοράζεις ένα κινητό γιατί θες να έχει χρήσιμες λειτουργίες που όντως να μπορείς να τις αξιοποιήσεις δίχως να θυσιάζεις βασικούς πόρους, αλλά οι εταιρίες έχουν μάθει να βάζουν και να βάζουν gimmicks για λόγους Marketing. Πάντως το συσγκεκριμένο, όπως και να το κάνουμε είναι ένα επιπλέον layer στον έλεγχο μιας συσκευής. Πιστεύω αν αξιοποιηθεί σωστά, θα είναι πολύ χρήσιμο. Ήδη στο iphone 6s παρατήρησα ότι χρησιμοποιώ (ασυναίσθητα) αρκετά τα shortcuts που προσφέρει προς το παρών. Γενικά απλουστεύει τη χρήση μιας συσκευής αντί να την κάνει σύνθετη και μη φυσιολογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deceit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι, λες και το Note έγεινε επιτυχία λόγω του S-Pen και όχι λόγω της μεγάλης οθόνης του... Τώρα μιλάμε σοβαρά? Η ίδια η Samsung είπε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά Note σε Ευρώπη λόγω του ότι ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί το πενάκι. Μάλλον αυτοί στο Μπαγκλαντές είναι πιο προχωρημένοι. Πλέον όσοι θέλουν "Note" παίρνουν το S6 Edge Plus που μάντεψε τι δεν έχει. Ή μάλλον η Ασιατκή αγορά των πάνω από 2 δις κατοίκων θεωρείται πιο κερδοφόρος από την Ευρωπαϊκή των περίπου 300 εκατομμυρίων. Επειδή βλέπεις στην Ελλάδα Πακιστανούς πρόσφυγες ή μετανάσες, δεν σημαίνει πως η Ασία είναι πίσω σε τεχνολογία. Πήγαινε σε καμιά μεγαλούπολή σε Κορέα, Ινδία, Κίνα Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και μετά συμπέρανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ή μάλλον η Ασιατκή αγορά των πάνω από 2 δις κατοίκων θεωρείται πιο κερδοφόρος από την Ευρωπαϊκή των περίπου 300 εκατομμυρίων. Επειδή βλέπεις στην Ελλάδα Πακιστανούς πρόσφυγες ή μετανάσες, δεν σημαίνει πως η Ασία είναι πίσω σε τεχνολογία. Πήγαινε σε καμιά μεγαλούπολή σε Κορέα, Ινδία, Κίνα Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και μετά συμπέρανε. Όχι απαραίτητα, οι Ασιάτες τον τελευταίο χρόνο σε κίνα, Ιαπωνία, Κορέα αγοράζουν iPhone 6 συσκευές αντί για Galaxy, η Samsung έχει πιο πολλά κέρδη στην Ευρώπη, Κεντρική Ασία και Αμερική από ότι στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δλδ εγω ο γερος με τα wm με ποιοτικες οθόνες πίεσης με γραφίδα ήμουν πρωτοπόρος τελικά.. ποιοτικές=htc και 40αωρα σκαλισμα xda για να ρολαρει το Htc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δλδ εγω ο γερος με τα wm με ποιοτικες οθόνες πίεσης με γραφίδα ήμουν πρωτοπόρος τελικά.. ποιοτικές=htc και 40αωρα σκαλισμα xda για να ρολαρει το Htc Καλά τα HTC είχαν τρελό ζόρι, θυμάμαι πριν 3 χρόνια είχα δώσει 500 ευρώ για ένα Desire S και τελικά κατάντησα να είμαι στο XDA να ψάχνω ROMS για να μην κολλάει και να κρατάει μπαταρία και να βγάλω τα Bloatware, Gimmicks. όσο για την γραφίδα, τι είπες τώρα, είχα και εγώ WM με γραφίδα, τι συσκευές και αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Επειδή βλέπεις στην Ελλάδα Πακιστανούς πρόσφυγες ή μετανάσες, δεν σημαίνει πως η Ασία είναι πίσω σε τεχνολογία. Πήγαινε σε καμιά μεγαλούπολή σε Κορέα, Ινδία, Κίνα Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και μετά συμπέρανε. Δηλαδή τώρα για να καταλάβω.. Εσύ θείχτηκες επειδή υπονόησα κάτι για τις Ασιατικές χώρες?? Ομολογουμένως ανέφερα το Μπαγκλαντές κοροιδευτικά για να δώσω έμφαση στην αγορά της Ευρώπης... Κάτι επί του θέματος έχεις να πεις ή θα μιλήσουμε και για το μεταναστευτικό ή το νερό στον Άρη τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν η samsung δεν υπήρχε στην κατασκευή smartphone όπως εύχεστε κάποιοι τότε τα μισά χαραχτηριστικά του iphone δεν θα τα είχατε. Όπως και αν η apple εξαφανιζόταν όπως εύχονται οι άλλοι θα συνέβαινε το ίδιο. Για αυτό να χαίρεστε που υπάρχουν όλοι αυτοί οι κατασκευαστές. ο καθένας κάτι προσφέρει Καταλαβαίνεις ότι το είπα αστειευόμενος έτσι.? Εξού και το emoticon....Ούτε πλάκα δεν μπορεί να κάνει κανείς πλέον με apple/samsung γιατί κατευθείαν θα σε βγάλουν hater..Χε****νη την έχω και την Samsung και την Apple.Επίσης αν δεν έκανε κάτι η samsung θα το έκανε άλλη εταιρία οπότε όχι δεν χαίρομαι για κάτι,ούε χαίρομαι για καμία εταιρία γιατί δεν έχω μετοχές.Οι ανάγκες μου σε smartphone έχουν κορεστεί εδώ και 3-4 χρόνια οπότε και καφέ να μου κάνει πλέον δεν με νοιάζει.Φιλικά πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Φίλος δεν έκανα γαργάρα τίποτα. Αναφέρθηκα σε Ευρώπη. Όποιος έχει μια στοιχειώδη κατανόηση καταλαβαίνει νομίζω χωρίς να χρειαστεί να του το επισημάνουμε επακριβώς. Όσο αναφορά για το αν θα "εκτεθώ" κιόλας, τώρα έχω χάσει ήδη τον ύπνο μου. Κάθε πρωί είμαι με το φόβο μη τυχόν και κυκλοφορήσει τελικά Ευρώπη. YΓ: Παρ'όλα αυτά για τους τυχόν χαζούς, δεν εννοούσα ότι το Note 5 δεν κυκλοφόρησε σε άλλες Ηπείρους. Παρά μόνο Ευρώπη. Ελπίζω να λύσαμε και την παρεξήγηση τώρα... Υπονόησες σαν επιχείρημα ότι το Note 5 πήγε σε "υποανάπτυκτες" αγορές, "κατώτερες" της ευρωπαϊκής. Και αφού λύθηκε η παρεξήγηση, για τους τυχόν χαζούς, μπορούμε να κάνουμε σχόλια χωρίς να είμαστε ειρωνικοί. Το Note σαν σειρά έχει γράψει πορεία 4 ετών και έχει το δικό του κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Και υπήρχαν εναλλακτικές. Το αν το άμεσα ανταγωνιστικό S6 Edge θα τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη, θα φανεί στις πωλήσεις. Over and out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Υπονόησες σαν επιχείρημα ότι το Note 5 πήγε σε "υποανάπτυκτες" αγορές, "κατώτερες" της ευρωπαϊκής. Και αφού λύθηκε η παρεξήγηση, για τους τυχόν χαζούς, μπορούμε να κάνουμε σχόλια χωρίς να είμαστε ειρωνικοί. Το Note σαν σειρά έχει γράψει πορεία 4 ετών και έχει το δικό του κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Και υπήρχαν εναλλακτικές. Το αν το άμεσα ανταγωνιστικό S6 Edge θα τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη, θα φανεί στις πωλήσεις. Over and out. Butters, εξήγησε μου τότε γιατί πιστεύεις ότι αναβλήθηκε η κυκλοφορεία του Note 5 σε μια Ήπειρο. Μη μου πεις λόγω S6 Edge Plus τώρα γιατί δείχνει ότι δεν καταλαβαίνεις αυτό που εννοώ και το λόγο που μίλησα ειρωνικά για το πενάκι εξ' αρχής.... Παρόλα αυτά πάμε πάλι...Εσύ μίλησες για την επιτυχία του Note λόγω S-Pen λοιπόν, εγώ σου είπα ότι όχι, η επιτυχία του βασίστηκε στην μεγάλη οθόνη. Και αυτό φένεται στο ότι όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές έσπευσαν να υιοθετήσουν αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στις συσκευές τους και για το πενάκι δεν έδωσε δεκάρα κανείς. Έχεις δει πολλούς πχ με G4 να κυκλοφορούν και με ένα after market πενάκι για σημειώσεις? Όχι. Τη μεγάλη οθόνη γουστάρουν. Από την άλλη, επειδή εσύ χρησιμοποιείς το πενάκι του Note, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι χρήστες Note κάνουν το ίδιο ή το πήραν γι αυτό το λόγο. Εγώ προσωπικά είχα το πρώτο Note και το πενάκι δεν το έβγαλα ούτε μια φορά από τη θέση του. Το "άμεσα ανταγωνιστικό" S6 Plus, εαν δεν τα πάει καλά θα οφείλεται και σε άλλα πράγματα που συνήθησαν οι χρήστες του και όχι μόνο στο πενάκι. Ξέρεις. Μη αποσπόμενη μπαταρία, έλλειψη sd, τιμή και άλλα. Τέλος όσο αναφορά για τους υποανάπτυκτους, δεν ξέρω από που ακριβώς πιαστήκατε. Είστε τόσο Αλτρουιστές που σπεύσατε να υπερασπίσετε τους συνανθρώπους σας στην Ασία ή νομίσατε ότι σας είπα υποανάπτυκτους επειδή χρησιμοποιείτε πενάκι? Το ανέφερα γιατί όντως μου έκανε εντύπωση η στάση της Samsung και ναι, το θεωρώ εντελώς εκτός τόπου και χρόνου να υπάρχει αγορά γι αυτό (κατά τα λεγόμενα της Sam) πχ στο Αφγανιστάν και όχι στην Ευρώπη. Και τελικά καταλήγω σε αυτό που είπα εξ αρχής. Ότι το Note (στην Ευρώπη τουλάχιστον) δεν έγινε επιτυχία λόγω του S-Pen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Calavera Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τώρα γιατί κάτι μου λέει ότι η υλοποίηση από Samsung δεν θα είναι αρχικά τόσο καλή όσο το 3d touch της Apple; Μου θυμίζει το σκηνικό με τον fingerprint sensor, που με το που το έβαλε η Apple σε συσκευή, έσπευσε η Sammy να ανακοινώσει ότι θα βάλει και αυτή. Ελπίζω τουλάχιστον να μην χρειαστούν 2 γενιές Galaxy για να υλοποιηθεί επιτέλους σωστά (θυμάται κανείς πόσο αργά ξεκλείδωνε και πόσα false negatives είχε το Galaxy S5; Τουλάχιστον στο S6 βελτιώθηκε η κατάσταση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garuger Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Συνεχιστε να μαλωνετε παω να παρω pop corn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τώρα γιατί κάτι μου λέει ότι η υλοποίηση από Samsung δεν θα είναι αρχικά τόσο καλή όσο το 3d touch της Apple; Μου θυμίζει το σκηνικό με τον fingerprint sensor, που με το που το έβαλε η Apple σε συσκευή, έσπευσε η Sammy να ανακοινώσει ότι θα βάλει και αυτή. Ελπίζω τουλάχιστον να μην χρειαστούν 2 γενιές Galaxy για να υλοποιηθεί επιτέλους σωστά (θυμάται κανείς πόσο αργά ξεκλείδωνε και πόσα false negatives είχε το Galaxy S5; Τουλάχιστον στο S6 βελτιώθηκε η κατάσταση). Θα πάρει δύο γενιές σίγουρα, ουσιαστικά μέχρι να το υποστηρίξει Official το Android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deceit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή τώρα για να καταλάβω.. Εσύ θείχτηκες επειδή υπονόησα κάτι για τις Ασιατικές χώρες?? Ομολογουμένως ανέφερα το Μπαγκλαντές κοροιδευτικά για να δώσω έμφαση στην αγορά της Ευρώπης... Κάτι επί του θέματος έχεις να πεις ή θα μιλήσουμε και για το μεταναστευτικό ή το νερό στον Άρη τώρα? Επί του θέματος που έθιξες, αναφέρθηκα στο σχόλιο, μέρους του οποίου παρέθεσες. Επίσης, χωρίς να κατέχω κάποια διευθυντική θέση στην Samsung, φαντάζομαι ότι κρίθηκε πιο κερδοφόρος η Ασιατική αγορά από την Ευρωπαϊκή σε ό,τι έχει σχέση με το συγκεκριμένο μοντέλο και γι αυτό δεν κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Τώρα αν εσύ το αμφισβητείς, σέβομαι την άποψή σου, αλλά επίτρεψέ μου να έχω την δική μου. Το να καθίσουμε να αναλύσουμε το μεταναστευτικό και το νερό που βρέθηκε στον Άρη θα είναι μάλλον δύσκολο, από την στιγμή που δεν μπορείς να κατανοήσεις όχι μόνο τι γράφει κάποιος άλλος, αλλά μπλέκεις και τις έννοιες σε αυτά που γράφεις. Αυτά και καλή συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα