D.Luffy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μου θυμίζει το σκηνικό με τον fingerprint sensor, που με το που το έβαλε η Apple σε συσκευή, έσπευσε η Sammy να ανακοινώσει ότι θα βάλει και αυτή. Μη βάζεις φωτιές τώρα. Η Motorola έβαλε πρώτη fingerprint sensor στο κινητό της το 2011 κλέβοντας την ιδέα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων από τον Alphonse Bertillon το 1903, ο οποίος την έκλεψε από τους Βαβυλώνιους το 250 πΧ. Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι για άλλη μια φορά η Apple αντέγραψε (τους Βαβυλώνιους, τον Bertille και τη Motorola), καθώς και ότι δεν πρωτοπόρησε πουθενά. Α και τα προιόντα της είναι υπερκοστολογημένα και μόνο για φιγούρα στην καφετέρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μη βάζεις φωτιές τώρα. Η Motorola έβαλε πρώτη fingerprint sensor στο κινητό της το 2011 κλέβοντας την ιδέα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων από τον Alphonse Bertillon το 1903, ο οποίος την έκλεψε από τους Βαβυλώνιους το 250 πΧ. Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι για άλλη μια φορά η Apple αντέγραψε (τους Βαβυλώνιους, τον Bertille και τη Motorola), καθώς και ότι δεν πρωτοπόρησε πουθενά. Α και τα προιόντα της είναι υπερκοστολογημένα και μόνο για φιγούρα στην καφετέρια... Βασικά αυτό που έλεγα πριν, ποιος το ανάπτυξε σωστά, το Motorola ήταν ακριβώς αυτό στο S5, Swipe to read, της Apple είναι Touch το Read. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πριν ενα μήνα κυκλοφόρησε το iphone 6s με την τεχνολογία αυτή και χαρακτηριστηκε απο πολλούς "άχρηστη", "gimmick" Τι έγινε τώρα ρε παιδιά? Και το android τα ίδια? Εγώ πάντως επιμένω μέχρι να δω κάποια χρηστικότητα. Γιατί τα Context menus υπάρχουν και με παρατεταμένο πάτημα. Μάλιστα αυτό υπάρχει από τα windows mobile για να σας πάω πίσω. Δεν έχω αντιληφθεί ακόμα που μπορούν να κάνουν την διαφορά. ίσως στην ζωγραφική;;; γιατι για cad νομίζω τα 2048 pressure sensitive pen είναι μπροστά. Μου θυμίζει το MS Kinect που είναι εντυπωσιακό αλλά στην πράξη υπάρχουν ελάχιστες εφαρμογές να το αξιοποιήσουν. Το ίδιο μάλιστα πιστεύω για το εξίσου εντυπωσιακό Hololens. (Μακάρι να κάνω λάθος) Καλές οι ιδέες αλλά σημαντικότερη η χρησιμότητα. Ίσψς στο μέλλον ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Οι τετρακεφαλοι είναι στα πόδια!! και που είναι το πρόβλημα;;; εδώ ο άλλος ξεκλειδώνει το iPhone με το μόριο του!!!! (δε βάζω link!!!!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως επιμένω μέχρι να δω κάποια χρηστικότητα. Γιατί τα Context menus υπάρχουν και με παρατεταμένο πάτημα. Μάλιστα αυτό υπάρχει από τα windows mobile για να σας πάω πίσω. Δεν έχω αντιληφθεί ακόμα που μπορούν να κάνουν την διαφορά. ίσως στην ζωγραφική;;; γιατι για cad νομίζω τα 2048 pressure sensitive pen είναι μπροστά. Μου θυμίζει το MS Kinect που είναι εντυπωσιακό αλλά στην πράξη υπάρχουν ελάχιστες εφαρμογές να το αξιοποιήσουν. Το ίδιο μάλιστα πιστεύω για το εξίσου εντυπωσιακό Hololens. (Μακάρι να κάνω λάθος) Καλές οι ιδέες αλλά σημαντικότερη η χρησιμότητα. Ίσψς στο μέλλον ναι... Έχοντας χρησιμοποιήσει το 3D Touch στο 6S και χρησιμοποιώντας το Force touch κάθε μέρα στο Apple Watch, είναι αρκέτα χρήσιμο και το έχουν βάλει σε αρκετές εφαρμογές τους οι Developers, σώζεις αρκετό χρόνο και σε μερικές περιπτώσεις έχεις έξτρα λειτουργίες ακόμα και σε παιχνίδια που σου προσφέρουν διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με το επίπεδο πίεσης. Το 3D Touch είναι το μοναδικό Feature του 6S που δεν είναι Gimmick (Εκτός φυσικά την κάμερα) το Live Photos για παράδειγμα είναι Gimmick και μεγάλο, το έβαλα με Jailbreak στο 6 μου και λειτουργεί όπως το 6S απλά χρησιμοποιώντας το βασικό αισθητήρα πίεσης της οθόνης αφού δεν έχει τρία επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα