tzampatzis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Λάθος στην είδηση, μιας δεν κατατέθηκε τώρα η πατέντα, αλλά τον Απρίλιο του 2014. Τώρα δημοσιέυτηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εμένα πάντως με ξεπερνάει που η κάθε εταιρία επανα-εφευρίσκει την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία, την βαφτίζει διαφορετικά και μας το πλασάρει ως καινοτομία και δεν αναφέρομαι μονο στο συγκεκριμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Λάθος στην είδηση, μιας δεν κατατέθηκε τώρα η πατέντα, αλλά τον Απρίλιο του 2014. Τώρα δημοσιέυτηκε. Source? Apple Ιανουάριος 2014 Source: http://www.bidnessetc.com/52073-apple-inc-aapl-patent-reveals-that-force-touch-was-invented-in-2014/ Εμένα πάντως με ξεπερνάει που η κάθε εταιρία επανα-εφευρίσκει την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία, την βαφτίζει διαφορετικά και μας το πλασάρει ως καινοτομία και δεν αναφέρομαι μονο στο συγκεκριμένο οι εταιρίες τι αποκαλούν Innovation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν ισχύει αυτό απαραίτητα. Στην περίπτωση του Note η Samsung επωφελήθηκε πολύ από τα apps που έγιναν ειδικά για το S-Pen. Έκαναν το Note επιτυχία. Ναι, λες και το Note έγεινε επιτυχία λόγω του S-Pen και όχι λόγω της μεγάλης οθόνης του... Τώρα μιλάμε σοβαρά? Η ίδια η Samsung είπε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά Note σε Ευρώπη λόγω του ότι ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί το πενάκι. Μάλλον αυτοί στο Μπαγκλαντές είναι πιο προχωρημένοι. Πλέον όσοι θέλουν "Note" παίρνουν το S6 Edge Plus που μάντεψε τι δεν έχει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι, λες και το Note έγεινε επιτυχία λόγω του S-Pen και όχι λόγω της μεγάλης οθόνης του... Τώρα μιλάμε σοβαρά? Η ίδια η Samsung είπε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά Note σε Ευρώπη λόγω του ότι ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί το πενάκι. Μάλλον αυτοί στο Μπαγκλαντές είναι πιο προχωρημένοι. Πλέον όσοι θέλουν "Note" παίρνουν το S6 Edge Plus που μάντεψε τι δεν έχει. Η Samsung εξαρχής τα είχε οικονομήσει απο το S3 και μετά γιατί είχε την μεγάλη οθόνη, όταν όμως ο ανταγωνισμός μπήκε στο παιχνίδι, άρχισε η Samsung να τρέχει να βρεί κάτι το ιδιαίτερο για να πουλήσει όπως πουλούσε παλιά. Αφοσιώθηκε στα Note γιατί ήταν καινοτομία στην αρχή (κάτι που δεν ήταν) και τέλος κατάλαβε ότι στην Ευρώπη πουλάει το μέγεθος της οθόνης της και όχι το πενάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tamis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι, λες και το Note έγεινε επιτυχία λόγω του S-Pen και όχι λόγω της μεγάλης οθόνης του... Τώρα μιλάμε σοβαρά? Η ίδια η Samsung είπε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά Note σε Ευρώπη λόγω του ότι ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί το πενάκι. Μάλλον αυτοί στο Μπαγκλαντές είναι πιο προχωρημένοι. Πλέον όσοι θέλουν "Note" παίρνουν το S6 Edge Plus που μάντεψε τι δεν έχει. Εγω και πολλοί άλλοι δεν δουλεύουμε χωρίς το πενακι... Κινητό με μεγάλη οθόνη χωρίς πενάκι κατ εμε ειναι αχρηση. Και άλλωστε θα κυκλοφορήσει απο Ιανουάριο και στην Ευρώπη. Που το διαβασες οτι δε θα κυκλοφορήσει ξανα Ευρώπη? Μπαγκλαντες και Ινδία ειναι πρωτοπόροι σε τομείς ΙΤ. κάτι θα ξέρουν και θέλουν το πενακι μακάρι να ειχαμε το 1% του ταλέντου τους ¨/ οσο για την Οθόνη παιδιά... πρωτη Η Huawei την παρουσίασε στον κόσμο και Δευτερη η Apple, ας μην λεμε ότι θέλουμε. Αλλο η αψογη υιοθέτηση που εκανε η Apple στο λειτουργικό της και άλλο ποιος ειχε την πρωτιά. Εγω θα πάρω το Νοτελακι το 6αρακι γτ απο το 4 καμία διαφορά. Ας ελπίσουμε να την κάνει 6αρα την οθονούλα του!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 θα βγουν και εφαρμογές γυμναστηρίου για τρικέφαλους και τετρακέφαλους πιέζοντας την οθόνη!!! Οι τετρακεφαλοι είναι στα πόδια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neten Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μεγάλες καινοτομίες και φαντασία στον κόσμο των μεγάλων εταιρειών hardware, για άλλη μια φορά. Ας βγάλουν τις οθόνες που διπλώνουν επιτέλους, να πούμε ότι κάτι καινούργιο ήρθε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγω και πολλοί άλλοι δεν δουλεύουμε χωρίς το πενακι... Κινητό με μεγάλη οθόνη χωρίς πενάκι κατ εμε ειναι αχρηση. Και άλλωστε θα κυκλοφορήσει απο Ιανουάριο και στην Ευρώπη. Που το διαβασες οτι δε θα κυκλοφορήσει ξανα Ευρώπη? Μπαγκλαντες και Ινδία ειναι πρωτοπόροι σε τομείς ΙΤ. κάτι θα ξέρουν και θέλουν το πενακι μακάρι να ειχαμε το 1% του ταλέντου τους ¨/ οσο για την Οθόνη παιδιά... πρωτη Η Huawei την παρουσίασε στον κόσμο και Δευτερη η Apple, ας μην λεμε ότι θέλουμε. Αλλο η αψογη υιοθέτηση που εκανε η Apple στο λειτουργικό της και άλλο ποιος ειχε την πρωτιά. Εγω θα πάρω το Νοτελακι το 6αρακι γτ απο το 4 καμία διαφορά. Ας ελπίσουμε να την κάνει 6αρα την οθονούλα του!!!! Διάβασες το σχόλιο μου παραπάνω;, το Force Touch το έχω στο Apple Watch μου από την άνοιξη το ίδιο και τα Macbook και εσύ μου λες για τους κινέζους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Απλά μην ξεχνάς ότι το Force Touch το πατένταρε και το έβγαλε η Apple στο Apple Watch και τα Macbook Pro πρώτη και μάλιστα χωρίς να είναι Gimmick αφού μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι προγραμματιστές και στο λέω έχοντας το Apple Watch πριν ακόμα ανακοινωθεί το Huawei the better S.... Πληροφορήσου πρώτα. Για να λειτουργήσει όμως ένα τέτοιο Feature πρέπει εξαρχής να το υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα και δεν μπορεί ένας προγραμματιστής να βγάλει έξτρα εφαρμογή για Samsung, ενώ αν το υποστηρίζει Native το Android θα μπορεί στην ίδια εφαρμογή να βγάλει απλά ένα Update που θα υποστηρίζει πχ σε Android 6.1 τις συσκευές με την τεχνολογία αυτή. OK, η Huawei το κυκλοφόρησε πρώτη αλλά πριν το είχε πατεντάρει η Apple στο United States Patent and Trademark Office. Σιγά μην κάτσουμε να την πούμε ο ένας στον άλλον για το ποιος το έβγαλε πρώτος. Αυτό ήταν το νόημα του σχολίου μου. Η Samsung έχει το δικό της SDK ειδικά για τα Galaxy. Μια χαρά λειτουργούν τα S-Pen apps και το multi-tasking και άλλα, σε αντίθεση π.χ. με τον τραγικό dialer που υποστηρίζεται εγγενώς από το Android. Απλά παίζουν μόνο στα μοντέλα της Samsung. Ναι, λες και το Note έγεινε επιτυχία λόγω του S-Pen και όχι λόγω της μεγάλης οθόνης του... Τώρα μιλάμε σοβαρά? Η ίδια η Samsung είπε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά Note σε Ευρώπη λόγω του ότι ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί το πενάκι. Μάλλον αυτοί στο Μπαγκλαντές είναι πιο προχωρημένοι. Πλέον όσοι θέλουν "Note" παίρνουν το S6 Edge Plus που μάντεψε τι δεν έχει. Από το 2011, έχουν κυκλοφορήσει 11 διαφορετικά Note μοντέλα (χωρίς τις παραλλαγές). Για να τα κυκλοφορούσε, σημαίνει ότι τα αγόραζε κόσμος, την ίδια στιγμή που μπορούσε να αγοράσει άλλες συσκευές, είτε Samsung ή άλλες. Και ο ανταγωνισμός έβγαλε pen για τις συσκευές του. Η Samsung επέλεξε να μη βγάλει το Note 5 σε όλες τις χώρες γιατί είχε 2 προϊόντα σχεδόν ίδια, τα οποία θα έπρεπε να ανταγωνιστούν τα iPhone Plus. Βέβαια το διαθέτει σε χώρες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Κίνα, τις οποίες έκανες γαργάρα για να ειρωνευτείς. Κοίτα μην το φέρει και Ευρώπη και εκτεθείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγω και πολλοί άλλοι δεν δουλεύουμε χωρίς το πενακι... Κινητό με μεγάλη οθόνη χωρίς πενάκι κατ εμε ειναι αχρηση. Και άλλωστε θα κυκλοφορήσει απο Ιανουάριο και στην Ευρώπη. Που το διαβασες οτι δε θα κυκλοφορήσει ξανα Ευρώπη? Μπαγκλαντες και Ινδία ειναι πρωτοπόροι σε τομείς ΙΤ. κάτι θα ξέρουν και θέλουν το πενακι μακάρι να ειχαμε το 1% του ταλέντου τους ¨/ οσο για την Οθόνη παιδιά... πρωτη Η Huawei την παρουσίασε στον κόσμο και Δευτερη η Apple, ας μην λεμε ότι θέλουμε. Αλλο η αψογη υιοθέτηση που εκανε η Apple στο λειτουργικό της και άλλο ποιος ειχε την πρωτιά. Εγω θα πάρω το Νοτελακι το 6αρακι γτ απο το 4 καμία διαφορά. Ας ελπίσουμε να την κάνει 6αρα την οθονούλα του!!!! Το μόνο που ξέρω για την κυκλοφορία του Note 5 για Ευρώπη είναι ότι προς το παρών είναι μια φημολογία. Εαν επιβεβαιώθηκε από τη Samsung ok. Αλλά και πάλι μια τέτοια κίνηση παέι να πει ότι η ζήτηση για το πενάκι δεν είναι η αναμενόμενη. Αλλιώς θα κυκλοφορούσε κανονικά μαζί με τις υπόλοιπες Ηπείρους. Όσο αναφορά που το διάβασα googlαρε το, δεν είναι δύσκολο να το βρεις. Δεν το είπα εγώ. Ήταν είδηση από τον Αύγουστο. Έπειτα για το αν η μεγάλη οθόνη είναι άχρηστη χωρίς πενάκι πέστο στην LG, στην Google, στην Sony και γενικά σε όσους κατασκευαστές (όλους δηλαδή) που κυκλοφορούν συσκευές στις 5μιση ίντσες χωρίς αυτό. Μεγάλη οθόνη μπορεί να θέλω για browsing, για ταινίες, για παιχνίδια και για ένα σωρό άλλα εκτός σημειώσεων και ζωγραφικής... Όσο αναφορά για το 3D Touch δεν ξέρω αν η Huawei το παρουσίασε πρώτη αλλά η πρώτη συσκευή της Apple που βγήκε και αξιοποιήθηκε πλήρως ήταν το Apple Watch και όχι το iPhone 6s. Εαν παρόλα αυτά η Huawei το έβγαλε και πιο νωρίς από το Apple Watch, μπράβο, μένει να δούμε πως θα το αξιοποιήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Source? Apple Ιανουάριος 2014 Source: http://www.bidnessetc.com/52073-apple-inc-aapl-patent-reveals-that-force-touch-was-invented-in-2014/ οι εταιρίες τι αποκαλούν Innovation Tο γράφει στη φωτό και στο αρχικό άρθρο του phonearena. Εγώ το διάβασα πρώτα στο gsmarena που θεωρώ το είχε πιο σωστά γραμμένο. "Now though a patent application that's just been made public by the Korean Intellectual Property Office reveals that Samsung has at least been considering such an idea since April 2014. That's when this filing was registered, and it basically describes a way to have different software outcomes depending on how hard a user is pressing down the screen." http://www.gsmarena.com/samsungs_own_3d_touch_interpretation_revealed_in_patent_filing-news-14562.php Κάτι λογικό κιόλας, αν έκανε τον Ιανουάριο του 14' την πατέντα η Apple. Δε νομίζω να περιμένουν να βγει η συσκευή για να αντιγράψει η μία εταιρία την άλλη. Αυτό που βλέπουν είναι η ακριβής υλοποίηση και η αντίδραση του κόσμου στα νέα features. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Tο γράφει στη φωτό και στο αρχικό άρθρο του phonearena. Εγώ το διάβασα πρώτα στο gsmarena που θεωρώ το είχε πιο σωστά γραμμένο. "Now though a patent application that's just been made public by the Korean Intellectual Property Office reveals that Samsung has at least been considering such an idea since April 2014. That's when this filing was registered, and it basically describes a way to have different software outcomes depending on how hard a user is pressing down the screen." http://www.gsmarena.com/samsungs_own_3d_touch_interpretation_revealed_in_patent_filing-news-14562.php Κάτι λογικό κιόλας, αν έκανε τον Ιανουάριο του 14' την πατέντα η Apple. Δε νομίζω να περιμένουν να βγει η συσκευή για να αντιγράψει η μία εταιρία την άλλη. Αυτό που βλέπουν είναι η ακριβής υλοποίηση και η αντίδραση του κόσμου στα νέα features. Η αλήθεια είναι, ότι από την στιγμή που θα βγει η φήμη ή η πατέντα ότι μία εταιρία ετοιμάζει κάτι θα σπεύσουν οι άλλες να το βγάλουν πρώτες, βέβαια δεν παίζει πάντα ρόλο ποιος το έβγαλε πρώτος, αλλα ποιος το έκανε καλύτερα, πχ το ίδιο έγινε όταν βγήκαν οι φήμες οτι και καλά θα έβγαινε iPhone με κυρτή οθόνη, έτρεξε η Samsung να βγάλει το Edge το πρώτο. Το θέμα είναι ποιος θα αξιοποιήσει σωστά το 3D Touch γιατί στο Android αν έχει Universal υποστήριξη θα μπορείς να κάνεις παπάδες με την παραμετροποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η Samsung επέλεξε να μη βγάλει το Note 5 σε όλες τις χώρες γιατί είχε 2 προϊόντα σχεδόν ίδια, τα οποία θα έπρεπε να ανταγωνιστούν τα iPhone Plus. Βέβαια το διαθέτει σε χώρες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Κίνα, τις οποίες έκανες γαργάρα για να ειρωνευτείς. Κοίτα μην το φέρει και Ευρώπη και εκτεθείς... Φίλος δεν έκανα γαργάρα τίποτα. Αναφέρθηκα σε Ευρώπη. Όποιος έχει μια στοιχειώδη κατανόηση καταλαβαίνει νομίζω χωρίς να χρειαστεί να του το επισημάνουμε επακριβώς. Όσο αναφορά για το αν θα "εκτεθώ" κιόλας, τώρα έχω χάσει ήδη τον ύπνο μου. Κάθε πρωί είμαι με το φόβο μη τυχόν και κυκλοφορήσει τελικά Ευρώπη. YΓ: Παρ'όλα αυτά για τους τυχόν χαζούς, δεν εννοούσα ότι το Note 5 δεν κυκλοφόρησε σε άλλες Ηπείρους. Παρά μόνο Ευρώπη. Ελπίζω να λύσαμε και την παρεξήγηση τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liberostelios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πριν ενα μήνα κυκλοφόρησε το iphone 6s με την τεχνολογία αυτή και χαρακτηριστηκε απο πολλούς "άχρηστη", "gimmick" Τι έγινε τώρα ρε παιδιά? Και το android τα ίδια? Αν και δε θεωρώ gimmick αυτήν την τεχνολογία, το να ενσωματώσει κάτι το Android δε σημαίνει ότι δεν είναι gimmick. Ίσα-ίσα, τον τελευταίο καιρό το Android περιορίζεται σε gimmicks (πχ. fingerprint sensor) παρά κάνει κάτι αξιόλογο (πχ. multi-window). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα