Radiatedsoul Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγω που δεν εχω δει κανένα απο τα προηγούμενα, θα καταλάβω την υπόθεση?
coffeex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα!!! Μετά και από το trailer οι φήμες που κυκλοφορούσαν μάλλον θα βγουν αληθινές ....
vdeseris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγω που δεν εχω δει κανένα απο τα προηγούμενα, θα καταλάβω την υπόθεση? Ασχολίαστο το ότι δεν έχεις δει τα πρώτα... Προλαβαίνεις άνετα πάντως να δεις τα 6 πρώτα. 5
erevos_csd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα προσπαθώ να χωνέψω το σταυρωτό lightsaber... Είμαι άραγε ο μόνος; Κοίτα, το σταυρωτό lightsaber είναι απολύτως λογικό. Η πάθηση των κομμένων χεριών είναι συνηθέστατη μεταξύ των Jedi. 3
pcos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 η disney δεν κανει μονο παιδικα. ριχνει χρημα και εκει που μπορει να το εκατονταπλασιασει! καλο φαινεται, κλαιν μαιν οι κινηματογραφοι, τορρεντ ποτε θα βγει αναρωτιεμαι (ο τζαμπατζης της γειτονιας)
exor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΟΡΕΝΤ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ εμενα με χαλαει αυτος ο μαυρουλης δε μπορουσαν να διαλεξουν ενα πιο cool τυπακο? κανα idris elba καναν ωραιο σκληρουλη αυτος σα φλωρος ειναι παραυτα ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2015 από exor 4
NewGascp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά απο την αφίσα λείπει ο Luke ή δεν τον έχω εντοπίσει ακόμα ? (τι σημαίνει αυτό ???)
erevos_csd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ασχολίαστο το ότι δεν έχεις δει τα πρώτα... Προλαβαίνεις άνετα πάντως να δεις τα 6 πρώτα. Ή μπορεί να τα δει στην Machete order, που πετάει έξω το επεισόδιο Ι : IV, V, II, III, VI 2
παυκο13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 η disney δεν κανει μονο παιδικα. ριχνει χρημα και εκει που μπορει να το εκατονταπλασιασει! καλο φαινεται, κλαιν μαιν οι κινηματογραφοι, τορρεντ ποτε θα βγει αναρωτιεμαι (ο τζαμπατζης της γειτονιας) Φιλε περιμενεις να κατεβασεις το star wars αντι να το δεις σε μεγαλη οθονη?
veider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 θυμίστε μου κάτι, το story τοποθετείται ανάμεσα στις 2 τριλογίες ή όχι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 θυμίστε μου κάτι, το story τοποθετείται ανάμεσα στις 2 τριλογίες ή όχι? Είδες το trailer? 1
erevos_csd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Nai Τα γερόντα Han Solo & Leia Organa και η κατεστραμμένη μάσκα του Vader δεν σου έκαναν εντύπωση; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα