Προς το περιεχόμενο

Spotify Premium 12 23.99$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειεδη εχω ακομα 20 μερες, ζητησα refund για να μην ληξει ο κωδικος, μου εστειλε ηδη τα χρηματα.

Θα ψαξω αλλη προσφορα οταν τελειωσει το premium.

Σου γύρισε τα χρήματα και έχεις και τον κωδικο;!!! Ενδεχομένως να μπορείς να τον περάσεις σε κάποιο άλλο λογαριασμό.

Δημοσ.

Σου γύρισε τα χρήματα και έχεις και τον κωδικο;!!! Ενδεχομένως να μπορείς να τον περάσεις σε κάποιο άλλο λογαριασμό.

Ναι τον εχω, ενδεχομενως τον πουλησε αλλου και ισως τον χρησιμοποιησε. 

Δεν θελω αλλο λογαριασμο, θελω αυτον που εχω και τωρα. Ουτε και ειμαι τσαμπατζης, αν ειναι να βαλω κωδικο θα παρω αλλον. Μπηκαν και τα χρηματα στην τραπεζα πριν λιγες ωρες.

Δημοσ.

Ναι τον εχω, ενδεχωμενος τον πουλησε αλλου και ισως τον χρησιμοποιησε. 

Δεν θελω αλλο λογαριασμο, θελω αυτον που εχω και τωρα. Ουτε και ειμαι τσαμπατζης, αν ειναι να βαλω κωδικο θα παρω αλλον. Μπηκαν και τα χρηματα στην τραπεζα πριν λιγες ωρες.

Το λέω γιατί είχα την εντύπωση ότι σε περιπτώσεις συνδρομών από ebay δεν γίνετε refund. Έχεις ιδέα από πού μπορεί να προέρχονται οι κωδικοί;

Δημοσ.

Κανένα νέο με αυτό; Μου λήγει σε μια βδομάδα και δε θέλω να ξαναπληρώσω τους απατεώνες την κοσμοτέ που έκοψαν το όριο στα 500MB...

Δημοσ.

φιλε μου τι νεο περιμενεις ? να σου πει καποιος οτι δουλευει? οκ στο λεω εγω λειτουργει το αγορασα εκανα λογαριασμος καναδα και λειτουργει

αλλα φιλε μου αν ειναι καμια πουστια μπορει σε 1 βδομαδα 1 μηνα 3ς μηνες να μη παιζει.. ρισκαρεις!

α και να ξερεις δε μπορεις να γυρισεις τη χωρα μετα σε ελλαδα. τουλαχιστον εγω δε βρηκα τροπο που να λειτουργει και ετσι εχω τα top charts του canada ;)

Δημοσ.

φιλε μου τι νεο περιμενεις ? να σου πει καποιος οτι δουλευει? οκ στο λεω εγω λειτουργει το αγορασα εκανα λογαριασμος καναδα και λειτουργει

αλλα φιλε μου αν ειναι καμια πουστια μπορει σε 1 βδομαδα 1 μηνα 3ς μηνες να μη παιζει.. ρισκαρεις!

και να προσθέσω πως αν είναι ατιμία, εντός 6 μηνών το paypal, αν δεν κάνω λάθος, δίνει την δυνατότητα του dispute. Άρα οι πιθανότητες να βγούμε κερδισμένοι είναι υπέρ μας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια διευκρίνηση - βοήθεια όποιος γνωρίζει...

Μετά που κάνουμε την ενεργοποίηση στο καναδικό premium και το redeem του κωδικού μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συσκευές μας με αυτό το account χωρίς να είμαστε συνδεδεμένοι μέσω VPN με Καναδική ΙΡ?

Καλή ώρα δηλαδή όπως το κάναμε μέχρι τώρα με κανονική σύνδεση WiFi η δεδομένα κινητής ή θα πρέπει κάθε φορά πριν ανοίξουμε το Spotify να συνδεόμαστε μέσω VPN με Καναδά;

Δημοσ.

και εμένα ακομα παιζει ολα καλα ακόμα αλλα δε μπορω να το γυρίσω σε χωρα Ελλάδα 

@Nextnet οχι δε χρειαζεσαι vpn. κάνεις σύνδεση  κανονικά και παίζει 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελειωσε πριν μου ολοκλήρωθεί η συνδρομή απο spotify απο την κοσμοποτέ :-(

Αν έχει κανένας κωδικό που δεν τον θέλει ας μου πει, η αν δει τίποτα σχετικά στο e-bay.

Δε γουστάρω για κανένα λόγο να πληρώνω την κοσμοτέ που έκοψε τα δωρεάν μεγαμπάιτ.

Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...