led zeppelin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητοί συμφορουμήτες και μουσικόφιλοι, όπως αναγράφω και στον τίτλο του θέματος βρήκα 12μηνη συνδρομή 24 ντολαρς... το λινκ: http://www.ebay.com/itm/Spotify-Premium-12-Months-Subscription-Card-for-CANADA-Acc-New-Existing-Account-/301755958382?hash=item46420e846e:g:hAoAAOSwyQtV3QzM τι κάνεις: αγοράζεις κανονικά από e-bay και paypal, με την χρεωστική της εθνικής την master μου δέχτηκε κανονικά την πληρωμή! και σε λίγες ώρες έρχεται e-mail με κωδικό για redeem στο site του spotify το Καναδικό. Το e-mail είναι αυτό: "Here is your Spotify Code: ******************Please use it ASAP and leave me feedback If you have any questions let me know!If you don't live in Canada you will have to:Use Canadian VPN and create a Canadian account and apply the codeORUse a Canadian VPN and contact Spotify letting them know you will be living in Canada and would like to CHANGE your account to CANADA.Then you can apply the code!Cheers! :)" Μετά κάνεις τα κόλπα με το VPN που λέει και ο πωλητής. Η αλήθεια είναι πως αυτό το κομμάτι από το windows laptop δεν μπόρεσα να το κάνω. Αλλά έγινε πανεύκολα με το HOLA από android tablet. Δηλαδή μπηκα από την εφρμογή του hola με καναδά επιλογή γύρισα την χώρα μου από gr---> ca και με άφησε να κάνω redeem. Μετά μου ζητάει ταχυδρομικό κώδικα.... βρήκα αυτόν: K1A0B1 στην τύχη. τον έβαλα και όλα λειτούργησαν μια χαρά, μου ήλθε απόδειξη από το spotify για τον κωδικό αυτήν: Spotify προς εγώ 19 Οκτ Thanks for using your pre-paid code to enjoy music on Spotify. This is your receipt.Email address: *********************************Username/ID: ****************Date: 2015-10-19 19:00 UTCOrder ID: 738**********4070We hope you enjoy using Spotify!The Spotify TeamIf you have any questions or complaints, please contact us using the customerservice contact form at https://www.spotify.com/about-us/contact/contact-spotify-support/This is an automated message, please do not reply.Spotify Canada Inc.. 20th Floor, 250 Howe Street, Vancouver BC, V6C 3R8, CanadaTax ID number: 83833 4886------------------------------ ---------------------------------------------- και όλα καλά... στο tablet, το κινητό και το υπολογιστή κλπ κλπ. Ελπίζω να σας κάλυψα, για τυχόν απορίες εδώ είμαστε! 3
basilis5 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν ο κωδικος ειναι απο κανενα key generator κλπ παιζει να στο κλειδωσουν. Συνηθως τους καταλαβαινεις γιατι δινουν " εγγυηση" καποιους μηνες. Ελπιζω ο δικος σου να ναι οκ. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ποτε hola http://www.pcworld.com/article/2928340/ultra-popular-hola-vpn-extension-sold-your-bandwidth-for-use-in-a-botnet-attack.html καλυτερα vpn gate
mcret Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή χρησιμοποίησες υπάρχων Ελληνικό Free account, δεν δημιούργησες καινούργιο;
led zeppelin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Με το υπάρχον ελληνικό, απλά αλλάζεις την χώρα από GR σε CA.
overpower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μου λεει ο κωδικος ειναι Invalid for this country. Αλλαξα μεσω hola σε canada, ακυρωσα συνδρομη, μετα αλλαξα και το spotify σε canada, εκανα και refresh για σιγουρια, εχει οντως αλλαξει, και παλι δεν με αφηνει. Λες να φτεει το οτι την 1η φορα που το δοκιμασα, δεν ειχε αλλαξει η χωρα και εβαλα τον κωδικο? Τελικα η χωρα αλλαξε μονο στο payment options, και οχι στο profile. Φτεει το οτι ειναι συνδεδεμενο με το fb account μου?
led zeppelin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Πας στο redeem και εχει ένα κουμπί αχνό από κάτω που λέει για την αλλαγή της χώρας. Από εκεί επιλέγει canada και βάζεις τον κωδικό σου.
overpower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Συνεχιζει να λεει το ιδιο πραγμα. Εχω αποσυνδεθει απο ολες τις συσκευες, περα απο το hola browser στο tablet. Το εχω συνδεδεμενο με το fb account, λες να παιζει αυτο ρολο?
led zeppelin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 όχι κι εγω στο fb εχω το account. δοκίμασε να να αλλάξεις τοποθεσία στο fb μην και... βάλε κεμπεκ τοποθεσία. πρεπει να κάνεις κάπως έτσι το προφίλ σου: http://prntscr.com/8tryqq
overpower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μεσα απο hola, οταν παω στο προφιλ εμενα ειναι γκρι το πλαισιο της χωρας και δεν μπορω να το αλλαξω. γμτ, τι παιζει? Κατεβαζω cyberghost browser Για Pc. Να δω αν βγαλω ακρη απο εκει. Δεν καταφερα κατι...
led zeppelin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Έλα ρε κατάλαβα τι παίζει. Έκανες διακοπή το cosmote Spotify αλλά δεν έχει περάσει όλος ο χρόνος μέχρι να λήξει. Έχεις ακόμη premium από cosmote. Θα πρέπει να είσαι free user για να κάνεις την αλλαγή της χώρας.
mcret Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Πας στο redeem και εχει ένα κουμπί αχνό από κάτω που λέει για την αλλαγή της χώρας. Από εκεί επιλέγει canada και βάζεις τον κωδικό σου Στο redeem την επιλογή για αλλαγή χώρας στη βγάζει αφού βάλεις τον κωδικό;
overpower Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Επειεδη εχω ακομα 20 μερες, ζητησα refund για να μην ληξει ο κωδικος, μου εστειλε ηδη τα χρηματα. Θα ψαξω αλλη προσφορα οταν τελειωσει το premium.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα