Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. για να μπω κατευθειαν στο ψητο, ψαχνω ενα Ups που να ειναι αθορυβο. εντελως. δηλαδη ειτε να μην εχει ανεμιστηρα  ειτε και αν εχει, να δουλευει μονο οταν πεσει το ρευμα. και οι πυκνωτες μπαταριες κτλ κτλ να μην κανουν και humming (αυτο τον ενοχλητικο θορυβο.  το θελω ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβο. το προβλημα ειναι πως κανεις κατασκευαστης δεν λεει για τα προιοντα του αν εχουν μπαταριες κτλ κτλ.

επισης μαλλον θα ηθελα να απογυγω και φασεις στυλ apc που καθε 3 και λιγο κανουν κλικ κλικ οταν τσεκαρουν την κατασταση της μπαταριας.

οποτε αναζητω την δικια σας εμπειρια.

ψαχνω line interactive με μπριζα σουκο γυρω στα 1000va. με ταβανι τα 170 ευρω περιπου. α και λογο του psu μου που ειναι active pfc χρειαζομαι και pure sine wave. το θεμα και παλι ομως ειναι ο θορυβος.

εφαγα ολο το ιντερνετ και μοντελα φετινα περσινα ξερω γω αθορυβα δεν βρηκα πουθενα να προτινουν. ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από burnin
Δημοσ.

τελικα πηρα το CYBERPOWER UPS INTELLIGENT 900VA LCD APFC LINE INT

ελπιζω να ειναι αθορυβο οπως στις κριτικες που διαβασα. ευχαριστω

Δημοσ.

ναι ναι μολιςερθει θα πω. τα ριβιουζ που βρηκα στο ιντερνετ λενε πως ειναι εντελως αθορυβο για να δουμε. γιατι το πισι μου το καινουργιο ειναι σχεδον αθορυβο μην τα χαλασω εδω!

Δημοσ.

Δεν ακούγεται :) Απλά το θέμα του ήχου είναι και λίγο υποκειμενικό. Και για εμένα δεν ακούγεται. Επίσης όταν έρθει η ώρα για αλλαγή μπαταριών, μπορείς να βάλεις και του 1300.

• Like 1
Δημοσ.

το δοκίμασες φιλε; φοβερό αυτό.μια ερώτηση μιας και ξέρεις. Οι πιο μεγάλες μοαραριες δεν κανιυν κάποιο θόρυβο έτσι; επίσης ξέρεις ποιες ακριβώς εθναι; ευχαριστω

Δεν ακούγεται :) Απλά το θέμα του ήχου είναι και λίγο υποκειμενικό. Και για εμένα δεν ακούγεται. Επίσης όταν έρθει η ώρα για αλλαγή μπαταριών, μπορείς να βάλεις και του 1300.

Δημοσ.

Εγώ πήρα κατευθείαν το 1500. Αλλά όταν είχα ρωτήσει το support τους ότι, αν πάρω το μικρότερο (1300), θα μπορέσω όταν έρθει η ώρα της αλλαγής, να βάλω τις μπαταρίες από το μεγαλύτερο και μου απάντησαν ναι. Βλέπω όμως ότι το 900 που πήρες έχει 1 μπαταρία δυστυχώς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οχι ακομα φιλε. ισως αυριο μιας και ειχαν πει προς τελος βδομαδας. αλλιως θελω να πιστευω πως απο δευτερα - τριτη θα γινει η δουλεια

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακυρωσα την παραγγελια δεν ερχοταν με τιποτα. κωλοinfo world... παρηγγειλα απο αλλου το 1300αρι κιολας. θα ενημερωσω μολις ερθει λογικααρχες της αλλης βδομαδας

αν μπορεις φιλε πες τι μπαταριες παιρνει το 1500αρι να τις σημειωσω ετσι ωστε οταν ερθει η καταλληλη ωρα να βαλω του 1500αριου. ευχαριστω

Δημοσ.

σε ευχαριστω φίλε μου.2 ερωτήσεις.ολες οι μπαταρίες στα12 volt 9Ah έχουν τις ίδιες διαστάσεις; επίσης τι είναι το csb; ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...