savvinio82 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα ενσύρματο microsoft keyboard, μη γελασετε αλλά έφαγε ή σκούπα το q!! Εψαξα στο ίντερνετ αλλά τπτ. Καμία ιδέα για αντικατάσταση;
savvinio82 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχω σοβαρη αλλεργία σε σκόνη κτλ..
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Για λάπτοπ υπάρχει ένα site που πουλάει μεμονωμένα πλήκτρα, για κανονικά πληκτρολόγια δεν ξέρω να υπάρχει κάτι!
somebody(: Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχω σοβαρη αλλεργία σε σκόνη κτλ.. ε βαλε καποιον αλλον! που να μπαινεις σε διαδικασιες τωρα για ενα πληκτρο αφου το χεις εκει 1
soteras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχω σοβαρη αλλεργία σε σκόνη κτλ.. Χωρίς πλάκα εχω και εγω τρελη αλεργια σε σκονη υπαρχουν κατι μασκουλες σε ειδη οικοδομης για σκονη κοστος μικρο και σου μενει κιολας μετα.Τωρα να βρεις το πληκτρο να περιμενειςνα ερθει παρε αλλο πληκτρολογιο
ChimairaX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Βγάλε το "End" (η οποιοδήποτε άλλο κουμπί που σου είναι αχρείαστο) και βάλτο στο Q. Problem solved 3
Bender83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Βγάλε το "End" (η οποιοδήποτε άλλο κουμπί που σου είναι αχρείαστο) και βάλτο στο Q. Problem solved +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα