hdonoblepsias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Άν ένα site έχει σπασμένο θέμα, μπορεί κάποιος (π.χ. ο κατασκευαστής) να το ανακαλύψει? Έστω και αν του το υποδείξει (ρουφιανέψει) κάποιος. Και αν ναι, τι μπορεί να μου κάνει? Υ.Γ. Θέλω να στήσω ένα site με ένα ακριβούτσικο θέμα. Αν "πάει" το site στο μέλλον και αγοράσω το licence, μπορώ να το περάσω στο σπασμένο επάνω?
Zein Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν αξιζει το ρισκο. Υπαρχουν δωρεαν σπασμενα themes τα οποια εχουν ιους (*true story), ευγενικη χορηγεια απο αυτους που τα σπασανε. Υπαρχουν themes επισης τα οποια μπορει να εχουν ενα μικροσκοπικο phone-home script.
XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Από την στιγμή που θέλεις να στήσεις ένα site, και οι πιθανότητες να θέλεις να βγάλεις κάποια λεφτά από αυτό είναι μεγάλες... είναι ΝΤΡΟΠΗ να σκέφτεσαι για σπασμένα θέματα και κυρίως είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.Ακόμη και λεφτά να μη θέλεις να βγάλεις... το λογικό είναι να το πληρώσεις!!!
hdonoblepsias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό που ρώτησα? Ξέρω οτί είναι ρίσκο για ιούς και οτι δεν είναι ηθικό να είναι σπασμένο. Έχω αγοράσει πααααρα πολλά πλαγκιν και θέματα και θα εξακολουθώ να αγοράζω. Απλά μου αρέσει ένα θέμα και αυτή την στιγμή είμαι άνεργος και δεν έχω 119$ (ξέρω οτι για κάποιους το "ακριβούτσικο" με το 119$ είναι οξύμωρο αλλά για μένα είναι πολλά). Φυσικά και μετά από κάποιο διάστημα θα το αγοράσω. Απλά λέω μέχρι τότε, Άν ένα site έχει σπασμένο θέμα, μπορεί κάποιος (π.χ. ο κατασκευαστής) να το ανακαλύψει? Έστω και αν του το υποδείξει (ρουφιανέψει) κάποιος. Και αν ναι, τι μπορεί να μου κάνει? Υ.Γ. Θέλω να στήσω ένα site με ένα ακριβούτσικο θέμα. Αν "πάει" το site στο μέλλον και αγοράσω το licence, μπορώ να το περάσω στο σπασμένο επάνω?
genius_13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στην χειρότερη θα σου πει να το αγοράσεις/αλλάξεις. Υπάρχει η πιθανότητα να έχει κάποιο είδους activation/callback , προσωπικά δεν συνάντησα ποτέ κανένα πρόβλημα και έχω δοκιμάσει εκατοντάδες σπασμένα θέματα,φυσικά παίρνεις και το ανάλογο ρίσκο , πρόσεχε κάποιες σελίδα βάζουν συστηματικά πειραγμένο κώδικα. 119$ wordpress theme ; Δεν έχω ξανά δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα