Προς το περιεχόμενο

[tablet] TABLET LENOVO YOGA 2 59-435771 8'' 215.00E @ e-shop.gr (newsletter)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ 252Ε πριν 4 μηνες.Τωρα παιζει στα 305.

Review:http://www.notebookcheck.net/Lenovo-Yoga-Tablet-2-8-Tablet-Review.138485.0.html

Τεχνικα χαρακτηριστικα.....

• Οθόνη: Πολλαπλής αφής 8'' IPS Full HD με ανάλυση 1920 x 1200.
  • Επεξεργαστής: Intel Atom Quad Core Z3745 στα 1.33 GHz (με turbo boost στα 1.86 GHz).
  • Κάρτα γραφικών: Intel HD.
  • Μνήμη: 2 GB RAM.
  • Χωρητικότητα: 32 GB.
  • Webcam: 8.0 MP (πίσω), 1.6 MP (εμπρός).
  • Συνδεσιμότητα: 1 x Micro USB 2.0, 1 x Micro SD (έως 64 GB), 1 x 3.5 mm headphone jack.
  • Ασύρματη επικοινωνία: Wi-Fi (802.11 a/b/g/n), Bluetooth 4.0.
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο, GPS, Accelerometer, Electronic compass, Gyroscope, Light sensor.
  • Μπαταρία: Li-Ion.
  • Βάρος: 420 γραμμάρια.
  • Χρώμα: Μαύρο.
  • Λειτουργικό: Windows 8.1, Αγγλικά & Office 365, Αγγλικά

Πολυ ενδιαφερον μηχανημα,δυστηχως ΔΕΝ  εχει hdmi.

Oλοκληρο το newsletter εδω.....http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-151015_62198.html?&utm_campaign=newsletter151015&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other

Δημοσ.

Αν σκεφτείς ότι το αντίστοιχο asus με wacom πενάκι έπαιξε στα 130 ευρώ δεν το λες και τρομερή προσφορά. Από την άλλη αυτό έχει fhd οθόνη όμως δεν ξέρω αν στις 8 ίντσες αυτό είναι καλύτερο...μεγαλύτερη μπαταρία και πιο βαρύ από το ASUS αλλά νομίζω ότι τα 300 που παίζει τώρα είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Εκεί κοντά στα 200 θα ήταν η κανονική τιμή του και στα 150 περίπου προσφορά. Γνώμη μου πάντα και περιμένω διορθώσεις σε αυτή.  :-)

edit: και επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει και με την hdmi στα 8ιντσα...δεν γίνεται να μην βάζουν...έλεος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...