stefant24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γεια σε όλους σας παιδιά . Σημέρα πριν δυο ώρες μου κατέφθασε το κινητό το παραπάνω για να το διορθώσω . Να σας πω την αλήθεια ξεκαθάρισα στον άνθρωπο ότι θα μου πάρει καιρό να το κάνω μιας και οι γνώσεις μου πάνω σε αθτό είναι ελάχιστες. Ο ίδιος συμφώνησε να το κρατήσω για όσο καιρό μου χρειαστεί να το φτιάξω. Και τώρα ο τύπος μου έδωσε το ονόμά του και ένα τηλέφωνο φυσικά η κάρτα σιμ είναι μεσα στο ιφον . Τωρα θέλω την βοήθειά σας να μου πείτε πως το ξεκλιδώνω. Α και επειδή μπορεί να νομίζετε πως είναι παράνομο και ότι μπορεί να είναι κλεμμένο , αυτή την φορά έχει γίνει το εξής επειδή είναι 60 και ο άνθρωπος έχει ξεχασει τα στοιχεία που εχει δηλώσει στην Αππλε και εγγύηση έχει τελειώσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καθόλου γνώση σε αυτό όπως και τα παιδιά του μιας καια αυτοί κάνανε την πατάτα και έγινε locked to icloud. Και τωρα ζητώ την βοήθεια σας να το φτιάξω
newsformobiles Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι γίνεται τίποτα. Εάν είναι κλειδωμένο το icloud, μόνο ανταλλακτικά γίνεται. Ας δοκιμάσει και σ' ένα Applestore.
stefant24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι γίνεται τίποτα. Εάν είναι κλειδωμένο το icloud, μόνο ανταλλακτικά γίνεται. Ας δοκιμάσει και σ' ένα Applestore. Δηλαδή θα παει για ανταλλακτικά? ?? Στο διαδίκτυο που κάτι ψιλά έψαξα βρήκα οτι μπορεί να γίνει κάτι για να επιδιορθωθεί
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γεια σε όλους σας παιδιά . Σημέρα πριν δυο ώρες μου κατέφθασε το κινητό το παραπάνω για να το διορθώσω . Να σας πω την αλήθεια ξεκαθάρισα στον άνθρωπο ότι θα μου πάρει καιρό να το κάνω μιας και οι γνώσεις μου πάνω σε αθτό είναι ελάχιστες. Ο ίδιος συμφώνησε να το κρατήσω για όσο καιρό μου χρειαστεί να το φτιάξω. Και τώρα ο τύπος μου έδωσε το ονόμά του και ένα τηλέφωνο φυσικά η κάρτα σιμ είναι μεσα στο ιφον . Τωρα θέλω την βοήθειά σας να μου πείτε πως το ξεκλιδώνω. Α και επειδή μπορεί να νομίζετε πως είναι παράνομο και ότι μπορεί να είναι κλεμμένο , αυτή την φορά έχει γίνει το εξής επειδή είναι 60 και ο άνθρωπος έχει ξεχασει τα στοιχεία που εχει δηλώσει στην Αππλε και εγγύηση έχει τελειώσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καθόλου γνώση σε αυτό όπως και τα παιδιά του μιας καια αυτοί κάνανε την πατάτα και έγινε locked to icloud. Και τωρα ζητώ την βοήθεια σας να το φτιάξω το κινητό είναι άχρηστο σε οποίον δεν γνωρίζει το icloud αλλά εφόσον είναι αγορασμένο μπορεί να to ξεκλειδώσει εφόσον έχει την απόδειξη αγοράς και εάν την έχει χάσει μπορεί να επισκεφτεί το κατάστημα που έγινε η αγορά και να ζητήσει αντίγραφο!! εδώ είναι ένας αναλυτικός οδηγός που εάν δεν σου δώσει λύση απλά το κινητό είναι άχρηστο καλή επιτυχία !!!
newsformobiles Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ορίστε πως να βρει το appleid, αλλιώς οπως ειπα πάει για ανταλλακτικά https://support.apple.com/el-gr/HT201354
stefant24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας και θα τις κοιτάξω όλες για να σας πω νέα
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας και θα τις κοιτάξω όλες για να σας πω νέα Μην ασχολείσαι ιδιαίτερα, έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά πες του ότι χρειάζεται η απόδειξη αγοράς και να τηλεφωνήσει στην εταιρεία να το ξεκλειδώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα