chrisxkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 οταν περνεις μεταχειρισμενο απο πρωτο χερι και οχι απο μαγαζι αυτα που λες δεν ειναι συνηθες φαινομενο.Οταν λεω οτι φενεται εννοω αν δεις τον αλλον να εχει προγραμματα,εξατμισεις,αναρτισεις μενεις μακρια οταν το αμαξι ειναι στοκ λιγα ειναι τα πραγματτα που θα σου βγαλει. Αλλα εγραψα ποιο πανω οτι με τα λεφτα που γλυτωνω αλλαζω ολο το μοτερ την πρωτη μερα και παλι φθηνοτερο μου βγαινει. Εγω ειχα αψογη εμπειρια με μεταχειρισμενα εως σημερα κανενα προβλημα ασε που το τελευταιο μετα απο 2 χρονια ποιανει στο car αυτην τη στιγμη τα ιδια λεφτα τα οποια εδωσα. Φυσικα υπαρχει και ατυχος.
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 πρώτο χέρι, δεν αγοραζεις φθηνά αλλα ας το ξεπερασουμε. εννοειται οτι δεν αγοραζουμε μεταχ απο μαγαζι γιατι αυτα που εγραψα θα ειναι πταισματα. δεν μιλησα για καγκουριες ή βελτιωσεις (σοβαρες), μιλησα μονο για στοκ. (αν κ καποιος που αλλαζει ελατηρια, αναρτησεις, φιλτρο, εξατμιση κλπ λογικα θα αγαπαει περισσοτερο το καροτσι του απ'οτι ενας τυπος που απλα τον πηγαινοφερνει στο χωριο ή στη δουλεια) επειδη προσφατα ειδα ολα τα φαουβε πολο gti του 12+ για ενα γνωστο, αυτη τη στιγμη τα 10 πρωτα στο car καινε οσο λαδι καιει και η φριτεζα της γυναικας μου και το 1/2 των ανθρωπων δε το γνωριζει καν. το ν αλλαξεις μοτερ ειναι μια αποψη αλλα αν δε φταιει το μοτερ και ολα τα γυρω ? επισης, καταλαβαινεις οτι με αλλαγη μοτερ το μεταχ/νο σου θα μοιαζει με παντρεια κ ουτε καν θα εισαι στο 1/2 των χρηματων που εδωσες για να το παρεις + φτιαξεις ! και εγω ειχα αψογες εμπειριες ως τωρα αλλα επειδη εχω 10 ατομα μαζι μου για να δουμε ενα αμαξι. αμα θες, στειλε μου ενα πμ οτι εισαι διαθεσιμος & στο πρωτο κομμενο αυτοκινητο που θα δω που πωλειται 15.000+ θα σε παρω μαζι μου να δεις με τα ματια σου οτι δε φαινεται απ'το 80% αυτων που ειναι γνωστες εξω. (οχι μονο γιατι δεν μπορουν αλλα κυριως γιατι δεν τους νοιαζει)
NickTG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Βέβαια ο κινητήρας αυτός είναι γνωστό πως έχει πρόβλημα. Δεν φταίει το ότι είναι μεταχειρισμένα.
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Βέβαια ο κινητήρας αυτός είναι γνωστό πως έχει πρόβλημα. Δεν φταίει το ότι είναι μεταχειρισμένα. αντε πες το στους τυχερους που θα το αγορασουν !
Timour21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εσύ που πήγες και είδες 10 απο αυτά, δεν ήξερες (είχες ακούσει) οτι καίνε λάδια απο τα 0 χιλιόμετρα? Αν ναι, γιατί πήγες να τα δεις?
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εσύ που πήγες και είδες 10 απο αυτά, δεν ήξερες (είχες ακούσει) οτι καίνε λάδια απο τα 0 χιλιόμετρα? Αν ναι, γιατί πήγες να τα δεις? εγώ δεν αγοράζω καρότσια γρήγορα γιατι δεν μπορώ να τα οδηγήσω. έγραψα εξ'αρχής οτι ήταν για κάποιον τρίτο.
Timour21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ναι μάνα μου, και για κάποιον τέταρτο να ήταν, αν γνώριζες εξ'αρχής οτι τα VAG καίνε λάδια σαν να μήν υπάρχει αύριο, ποιος ο λόγος να πας να δεις 10 απο αυτά? Προσπαθούσες να βρεις κάποιο να μην καίει ή δεν το ήξερες και το έμαθες στην πορεία? Γιατί όχι 10, 1000 να πας να δεις το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ναι μάνα μου, και για κάποιον τέταρτο να ήταν, αν γνώριζες εξ'αρχής οτι τα VAG καίνε λάδια σαν να μήν υπάρχει αύριο, ποιος ο λόγος να πας να δεις 10 απο αυτά? Προσπαθούσες να βρεις κάποιο να μην καίει ή δεν το ήξερες και το έμαθες στην πορεία? Γιατί όχι 10, 1000 να πας να δεις το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. αμα ενας φιλος σου εχει σκαλωμα με μια γυναικα, δεν τον ακους ; δεν μιλατε για το θεμα ; καπως ετσι ηταν η περιπτωση....
Slide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Στις 3/11/2015 στις 8:12 ΜΜ, Timour21 είπε Ναι μάνα μου, και για κάποιον τέταρτο να ήταν, αν γνώριζες εξ'αρχής οτι τα VAG καίνε λάδια σαν να μήν υπάρχει αύριο, ποιος ο λόγος να πας να δεις 10 απο αυτά? Προσπαθούσες να βρεις κάποιο να μην καίει ή δεν το ήξερες και το έμαθες στην πορεία? Γιατί όχι 10, 1000 να πας να δεις το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ήσουν που ήσουν άσχ... ημιμαθείς μίλαγες και πολύ. Ελπίζω να άλλαξες λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα