kage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ας επανερθουμε στο 2015 - με 1.40 το λιτρο και με γ*** σε ολα τα αλλα ουτε τα φτιαγμενα-supercars δεν βγαινουν πια για βολτες...καλυτερα.κοπηκαν οι μλκς στα λιμανακια,βουτες,μαραθωνα κτλ -παρε αυτοκ.απο γυναικα ,γιατρο-δικηγορο,γερο ειναι τοσο Old school που απορω πως διαολο τα πιστευετε ακομη. -κανενα αυτοκινητο πια δεν ειναι ακριβο στα σερβις ακομη και αν πας σε επισημη αντ.πια(εχουν πακετα).αλλα τωρα σε αυτοκ.10ετιας τι να την κανουν την αντ.πεια -ΚΑΜΙΑ vw δεν τα προτεινει αυτα που γραφει στην αγγελια 100%.μαλιστα την καδενα υποτιθεται την λενε lifetime warranty απλα συνηθως πηδανε δοντια και ακους εναν θορυβο και την αλλαζουν.(και οχι αυτο δεν γινεται μονο στο group vw) -το προβλημα με τα 2λιτρα κτλ. δεν ειναι τα τελη κυκλοφοριας/ασφαλειες αλλα τα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 1.30 είναι το λίτρο + θα πέσει κι αλλο οι μαλακιες με τους καγκουρες δεν κοπηκαν...στις μερες τους ειναι ολοι εκει ! ενδεχομενως αν έχεις γονεις που οδηγουν, θα καταλαβεις οτι οι γυναικες ειναι πιο λεπτομερείς ή πιο αδιάφορες για το καροτσι τους. (η πλειοψηφια στην ελλαδα, επειδη ειναι ασχετες, τηρουν το βιβλιαρακι ευλαβικα οποτε ειναι μια καλη αρχη για το μεταχειρισμενο) αν εσυ νομιζεις οτι 70€ που ηθελε η μάζντα κ η σουζουκι στην ελλαδα τον περασμενο μηνα για εναν τυπικο ελεγχο + αλλαγη φιλτρου αερα + λαδιων είναι λιγα ή νορμαλ, τοτε μαλλον κρινουμε διαφορετικα το ποσο ακριβο ειναι κατι. Με δεδομενο οτι ο Σπανος της bmw/mini cooper θελει 90 για την ιδια δουλεια...καταλαβαινεις οτι οι αντιπροσωπείες κρατανε ακομη το πρεστιζ και τα φαουβε ειναι πρωτα σε αυτη την υπεροψια. (το ιδιο κ ο μπαρμπα μητσος στη γωνια που δεν εχει πολλη δουλεια + το πρωτο θυμα πληρωνει φως, νερο, τηλ του μαγαζιου) ! τα προβληματα με τα διλιτρα ειναι πολλα αλλα δε νομιζεις οτι 660 τελη κυκλοφοριας απ'τα 300 που πληρωνει καποιος με 1800 δν ειναι μεγαλη διαφορα ; στα τεκμηρια θα γινει τεραστιο το προβλημα, ακομη δεν ειναι τοσο τραγικη η φαση !!! (10ετιας αυτοκινητο, 1600 κυβικα, ανεργος = 500€ εφορια / 10ετιας αυτοκινητο, 2000 κυβικα, ανεργος = 1800€ εφορια). Σε λιγο ομως το 1800 θα γινει 2500 κ ανεβαινει σε ολες τις κατηγοριες οχι μονο στο εξτριμ που ανεφερα για ανεργο ! και στην τελικη, πες αληθεια, εχεις φαουβε ;;;;; (κατα το : είσαι ολυμπιακος ; ) !!! :)
NT1G Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 1.30 είναι το λίτρο + θα πέσει κι αλλο Έχεις inside info ;
mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχεις inside info ; 1.28 έφτασε την περασμενη Πέμπτη. υπομονή μέχρι να φορολογηθούν έξτρα τα υπόλοιπα φθηνά !!! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2015 από mclein
aGka8l Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 1,45 εβαλα χθες Κρήτη Αυτο το αμαξι απο γιατρο καθε φορα π το βλέπω... Εχω φιλο που ο μπαμπας του ειναι Γιατρος και ειναι ο γκαζοφωνιας ο ιδιος ο οδοντιατρος μου δε τέρμα αλανι και τέρμα κοντρακιας , εχει TSI κ αυτος το μετασμενο αμαξι ειναι λαχειο μονο απο γνωστο αξιζει να το παρεις
mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 1,45 εβαλα χθες Κρήτη Αυτο το αμαξι απο γιατρο καθε φορα π το βλέπω... Εχω φιλο που ο μπαμπας του ειναι Γιατρος και ειναι ο γκαζοφωνιας ο ιδιος ο οδοντιατρος μου δε τέρμα αλανι και τέρμα κοντρακιας , εχει TSI κ αυτος το μετασμενο αμαξι ειναι λαχειο μονο απο γνωστο αξιζει να το παρεις
zio10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εδω σε μας την χαμηλότερη ειναι 1,35 1,45 εβαλα χθες Κρήτη Αυτο το αμαξι απο γιατρο καθε φορα π το βλέπω... Εχω φιλο που ο μπαμπας του ειναι Γιατρος και ειναι ο γκαζοφωνιας ο ιδιος ο οδοντιατρος μου δε τέρμα αλανι και τέρμα κοντρακιας , εχει TSI κ αυτος το μετασμενο αμαξι ειναι λαχειο μονο απο γνωστο αξιζει να το παρεις 1.70 + έχει ακόμα εδώ που είμαι!
GeorgeHellas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Που είσαι ρ; σε κανένα νησί στην άκρη της χώρας; Λάρισα 1.33 έβαλα πριν 5 μέρες 2
Unabomber Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 1.70 + έχει ακόμα εδώ που είμαι! Χαχαχαχα, 0.58/L η premium βγαινει εδω περα περιπου…. 1
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχα, 0.58/L η premium βγαινει εδω περα περιπου…. Τα δικά σας καίνε σαν φορτηγά όμως οπότε είναι το ίδιο! Που είσαι ρ; σε κανένα νησί στην άκρη της χώρας; Λάρισα 1.33 έβαλα πριν 5 μέρες Κυκλάδες, έχουν λεφτά εδώ ακόμα
NickTG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχα, 0.58/L η premium βγαινει εδω περα περιπου…. Εγώ όμως εδώ αγόρασα καφέ με 1.2€ πριν λίγο. 4
Unabomber Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγώ όμως εδώ αγόρασα καφέ με 1.2€ πριν λίγο.
chrisxkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 1,45 εβαλα χθες Κρήτη Αυτο το αμαξι απο γιατρο καθε φορα π το βλέπω... Εχω φιλο που ο μπαμπας του ειναι Γιατρος και ειναι ο γκαζοφωνιας ο ιδιος ο οδοντιατρος μου δε τέρμα αλανι και τέρμα κοντρακιας , εχει TSI κ αυτος το μετασμενο αμαξι ειναι λαχειο μονο απο γνωστο αξιζει να το παρεις Ειμαι 100% κατα του καινουργιου για αρκετους λογους. Δεν μου αρεσει να μενω με ενα αυτοκινητο για πολυ καιρο,το καινουργιο το παιρνεις 20-30-40....χιλιαρικα και σε ελαχιστα χρονια η αξια του εχει ψιλοξεφτυλιστει (παει σε συνεχεια του οτι δεν μπορεις να το δωσεις μετα απο 3-4-5 χρονια αναλογα τα γουστα και να παρεις αλλο.Ασε που λυπασαι και να το δωσεις για λιγα χρηματα), Ενα μεταχειρισμενο λιγων ετων εχει πολυ χαμηλη τιμη το κατα ποσο ειναι προσεγμενο ψιλοφενεται και σχεδον οτι και να εχει μηχανικα φτιαχνεται με πολυ πολυ λιγοτερα απο οσο κανει το καινουργιο (ασε που γιαυτο το πηγαινεις και σε μηχανικο πριν το παρεις η σε αντιπροσωπεια),Και οταν ερθει η ωρα να το πουλησεις χανεις λιγα χρηματα. Οταν κανω οικογενεια παιδια μπορει να παρω κανενα καινουργιο 2λιτρο diesel και το παντρευτω αλλα μεχρι τοτε...ποτε Εχετε καποια γνωμη για opel astra 1.6 gtc και peugeot 207 rc μηπως αρχισω να κοιταω και για αυτα εκτως του golf gt? astra turbo 180ps a3 160 ps golf 170 ps leon 160 η 170(δεν θυμαμαι) Ειναι ιδια κατηγορια εχουν πολυ κοντινες αποδοσεις και οσοι γνωστοι τα εχουν εμειναν πολυ ευχαριστημενοι (οπως και εγω εμεινα ευχαριστημενος)οποτε πηγαινει προσωπικο γουστο. Για αποδοσεις απο οσα σιτε εχω ψαξει αυτο μου φενεται το καλυτερο http://www.zeperfs.com/en/
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ενα μεταχειρισμενο λιγων ετων εχει πολυ χαμηλη τιμη το κατα ποσο ειναι προσεγμενο ψιλοφενεται και σχεδον οτι και να εχει μηχανικα φτιαχνεται με πολυ πολυ λιγοτερα απο οσο κανει το καινουργιο (ασε που γιαυτο το πηγαινεις και σε μηχανικο πριν το παρεις η σε αντιπροσωπεια),Και οταν ερθει η ωρα να το πουλησεις χανεις λιγα χρηματα. πόσο θα ήθελα να σας βάλω φωτογραφίες με ραμενα αμαξακια, με αλλαγμενους αριθμους σασι, πλαισιο κ παει λεγοντας... ποσο θα ηθελα να σου δωσω αμαξι που θα βγαλει δισκο-πλατο ή/και ολοκληρο κιβωτιο & δε θα παρει ο μηχανικος σου πρεφα τι τον χτυπησε οταν τον κατηγορείς σε 3-4 μηνες ή 1 χρόνο. ποσο θα ηθελα να παρεις ενα σεατακι λεον απ αυτα τα φοβερα αξιοπιστα με τα 200 αλογατα & να σου βγαλει στα 60000 ψυγειο ή πολλαπλασιαστες ή κατι αλλο εως τις 100.000κμ και να πεις στο μαστορα, "γιατι δεν το ειδες" ??? ποσο θα ηθελα να παρεις ενα αμαξι που εχω οδηγησει, μονιμα στις 6800 έως 9000 στροφές ! ειτε σε καθημερινη φαση με σλαλομ μεσα στην κινηση είτε σε τρακ-ντέι...είτε στο χωριο μου...αραγε στις 80 με 100 χιλιαδες χιλιομετρα που τα δινω, θα καταλαβαινε κατι ο μαστορας σου ; μη γραφετε οτι να ναι.... οταν παιρνεις μεταχειρισμενο (κι εγω μεταχειρισμενα αγοραζω γιατι τα κραταω 2 χρονια) αγοραζετε τα προβληματα που δημιουργησε ο προηγουμενος, οπως κ τα ελαττωματα που ειχε σαν οδηγος (συμπλεκτες κλπ) !!! υγ - κανονικα δεν επρεπε να απαντησω και μονο απ'τις 4 προτασεις σου αλλα επειδη μπορει να διαβαζει κανενας πιτσιρικας, ας εχει και μια αλλη γνωμη & ας υποπτευθει τι μπορει να πληρωσει μιας κ οταν πουλαμε ενα αμαξι, συνηθως ειναι η ωρα που πρεπει να του πληρωσουμε αρκετα ή εχουμε βαρεθει να το οδηγουμε ή να το πληρωνουμε ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα