Liapisftw Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εχετε καποια γνωμη για opel astra 1.6 gtc και peugeot 207 rc μηπως αρχισω να κοιταω και για αυτα εκτως του golf gt?
mphxths Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 τι ακριβως κοιτας?μικρα ? μεσαια? μεγαλα? κυβικα? αλογα? τιμη? γιατι το γκολφακι νομιζω ειναι καπως πιο μικρο απο το astra...ειναι πιο μακρουλοοοο..εκτος και αν μιλας για το τελευταιο μοντελο που το μαζεψανε λιγο..αλλα αυτο ακομα ειναι ακριβο υποθετω... α σπρωχνω το κορσακι μου αν ενδιαφερεσαι
Liapisftw Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 τι ακριβως κοιτας?μικρα ? μεσαια? μεγαλα? κυβικα? αλογα? τιμη? γιατι το γκολφακι νομιζω ειναι καπως πιο μικρο απο το astra...ειναι πιο μακρουλοοοο..εκτος και αν μιλας για το τελευταιο μοντελο που το μαζεψανε λιγο..αλλα αυτο ακομα ειναι ακριβο υποθετω... α σπρωχνω το κορσακι μου αν ενδιαφερεσαι Βασικα για 1400αρι ψαχνω με max 6.000 ευρω που να εχει και λιγο δυναμη. Το golf gt μου εχει τραβηξει την προσοχη αλλα επειδη δεν βρισκω πολλα εχω δει και το astra gtc και peugeot rallye / rc τα οποια ομως ειναι στα 1600cc. Δεν εχω καποιον γνωστο με καποιο απο αυτα οποτε μονο οτι διαβαζω αλλα δυσκολα να βγαλω ασφαλες συμπερασμα.
Expertr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Βασικα για 1400αρι ψαχνω με max 6.000 ευρω που να εχει και λιγο δυναμη. Το golf gt μου εχει τραβηξει την προσοχη αλλα επειδη δεν βρισκω πολλα εχω δει και το astra gtc και peugeot rallye / rc τα οποια ομως ειναι στα 1600cc. Δεν εχω καποιον γνωστο με καποιο απο αυτα οποτε μονο οτι διαβαζω αλλα δυσκολα να βγαλω ασφαλες συμπερασμα. Τα περισσοτερα καινε λαδια φουλ (ελατηρια πιστονιων) . Φορανε το μοτερ απο τα mini cooper. Για τα 207 λεω 1
mphxths Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 @liapisftw σου εχω 1300αρι με πολλη δυναμη και φτηνη τιμη ... --------------> rx8 το κορσακι μου λογικα δεν σε βολευει..ειναι 1800αρι...
mclein Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 φίλε μου, δίνεις 5-6-7 χιλιάρικα....άρα λεφτά για γρήγορο αμάξι δε διαθέτεις !!!! το κόστος -προβλεπόμενης- συντήρησης το έχεις υπόψη σου ; το κόστος σε τυχαία γεγονότα, το γνωρίζεις ; (πχ σπασμένος καθρέπτης) το κόστος των -Χ- προβλημάτων ; (σε μεταχ, πάντα αγοράζεις τα προβλήματα που δημιούργησε ο προηγούμενος) διάβασα όλο το θέμα, διάβασα για τα τζαπαν οτι δεν εχουν αλογα...διαβασα για τα γρηγορα αμαξια των φτωχων (φαουβε, οπελ κλπ)... ο μεσος οδηγος στην ελλαδα με 90-120 αλογα & αναλογη ροπη, ειναι σε καλο δρομο. αλλωστε μια βολτα σε στροφες σε πείθει για τις ικανότητες των αμαξιών & κυρίως των οδηγών τους. φυσικά βλέπουμε κ το φαινόμενο με τα 200 άλογα, δεξιά ακόμη κ στην ατελείωτη ευθεία & το dsg σε πρώτο πλάνο !!!! αμα σ'αρέσει η λαδιέρα, αγόρασέ τη αλλά προς θεού...διάβασε το εγχειρίδιο, το κόστος των σέρβις, μάθε για τ'ανταλλακτικά/αναλώσιμα & γενικώς μην αγοράσεις οτιδήποτε οριακά στα λεφτά σου ! Τα περισσοτερα καινε λαδια φουλ (ελατηρια πιστονιων) . Φορανε το μοτερ απο τα mini cooper. Για τα 207 λεω βάλε κι αυτά που άλλαξαν μοτέρ στα 5000κμ κι αυτά που βάρεσαν πειράκια ως τις 20.000κμ !!!! 1
sakks80 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 το astra το εχω οδηγησει ειναι αρκετα καλο στο δρομο και γρηγορο.το peugeot ειναι αλλη κατηγορια ανηκει στα μικρα.το golf και το astra ειναι ιδια κατηγορια.1400-1600 υπολγισε οτι θα εχεις διαφορα σε τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια γυρω στα 80-100 ευρω το χρονο.καλο θα ειναι να κανεις γυρα να δεις μερικα απο κοντα και αν γινεται να τα οδηγησεις
Expertr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 φίλε μου, δίνεις 5-6-7 χιλιάρικα....άρα λεφτά για γρήγορο αμάξι δε διαθέτεις !!!! το κόστος -προβλεπόμενης- συντήρησης το έχεις υπόψη σου ; το κόστος σε τυχαία γεγονότα, το γνωρίζεις ; (πχ σπασμένος καθρέπτης) το κόστος των -Χ- προβλημάτων ; (σε μεταχ, πάντα αγοράζεις τα προβλήματα που δημιούργησε ο προηγούμενος) διάβασα όλο το θέμα, διάβασα για τα τζαπαν οτι δεν εχουν αλογα...διαβασα για τα γρηγορα αμαξια των φτωχων (φαουβε, οπελ κλπ)... ο μεσος οδηγος στην ελλαδα με 90-120 αλογα & αναλογη ροπη, ειναι σε καλο δρομο. αλλωστε μια βολτα σε στροφες σε πείθει για τις ικανότητες των αμαξιών & κυρίως των οδηγών τους. φυσικά βλέπουμε κ το φαινόμενο με τα 200 άλογα, δεξιά ακόμη κ στην ατελείωτη ευθεία & το dsg σε πρώτο πλάνο !!!! αμα σ'αρέσει η λαδιέρα, αγόρασέ τη αλλά προς θεού...διάβασε το εγχειρίδιο, το κόστος των σέρβις, μάθε για τ'ανταλλακτικά/αναλώσιμα & γενικώς μην αγοράσεις οτιδήποτε οριακά στα λεφτά σου !Ο χρήστης Expertr είπε:Τα περισσοτερα καινε λαδια φουλ (ελατηρια πιστονιων) . Φορανε το μοτερ απο τα mini cooper. Για τα 207 λεω βάλε κι αυτά που άλλαξαν μοτέρ στα 5000κμ  κι αυτά που βάρεσαν πειράκια ως τις 20.000κμ !!!!  Βαρεσαν πειρακια;;;; :/Τι εννοεις;
mclein Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Βαρεσαν πειρακια;;;; :/ Τι εννοεις; τα 7/10, 207 που ειναι σε αγγελιες ειναι σκισμένα. το κακο δν ειναι αυτο, το κακο ειναι που εβαλαν το χερι τους οι καγκουρες. οποτε εχουμε δεδομενο/γνωστο οτι με κακο καυσιμο μπορει ενα αμαξι να χτυπησει πειρακια. αν συνεχιζεις να το σκιζεις με το μαπα καυσιμο τοτε βαλβιδες & κεφαλη θα σου δειξουν το προβλημα. αν εχουμε ενα πειραγμενο αμαξι, οι καγκουρες που λεγαμε (προγραμματα, ρυθμισεις κλπ)...φανταζεσαι τι θα αγορασεις μεταχ. κ χωρις να μπορεις να το ελεγξεις !
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 φίλε μου, δίνεις 5-6-7 χιλιάρικα....άρα λεφτά για γρήγορο αμάξι δε διαθέτεις !!!! το κόστος -προβλεπόμενης- συντήρησης το έχεις υπόψη σου ; το κόστος σε τυχαία γεγονότα, το γνωρίζεις ; (πχ σπασμένος καθρέπτης) το κόστος των -Χ- προβλημάτων ; (σε μεταχ, πάντα αγοράζεις τα προβλήματα που δημιούργησε ο προηγούμενος) διάβασα όλο το θέμα, διάβασα για τα τζαπαν οτι δεν εχουν αλογα...διαβασα για τα γρηγορα αμαξια των φτωχων (φαουβε, οπελ κλπ)... ο μεσος οδηγος στην ελλαδα με 90-120 αλογα & αναλογη ροπη, ειναι σε καλο δρομο. αλλωστε μια βολτα σε στροφες σε πείθει για τις ικανότητες των αμαξιών & κυρίως των οδηγών τους. φυσικά βλέπουμε κ το φαινόμενο με τα 200 άλογα, δεξιά ακόμη κ στην ατελείωτη ευθεία & το dsg σε πρώτο πλάνο !!!! αμα σ'αρέσει η λαδιέρα, αγόρασέ τη αλλά προς θεού...διάβασε το εγχειρίδιο, το κόστος των σέρβις, μάθε για τ'ανταλλακτικά/αναλώσιμα & γενικώς μην αγοράσεις οτιδήποτε οριακά στα λεφτά σου ! βάλε κι αυτά που άλλαξαν μοτέρ στα 5000κμ κι αυτά που βάρεσαν πειράκια ως τις 20.000κμ !!!! Πολύ χρήσιμο το ποστ σου και "προσγειώνει" 1
Expertr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τα 7/10, 207 που ειναι σε αγγελιες ειναι σκισμένα. το κακο δν ειναι αυτο, το κακο ειναι που εβαλαν το χερι τους οι καγκουρες. οποτε εχουμε δεδομενο/γνωστο οτι με κακο καυσιμο μπορει ενα αμαξι να χτυπησει πειρακια. αν συνεχιζεις να το σκιζεις με το μαπα καυσιμο τοτε βαλβιδες & κεφαλη θα σου δειξουν το προβλημα. αν εχουμε ενα πειραγμενο αμαξι, οι καγκουρες που λεγαμε (προγραμματα, ρυθμισεις κλπ)...φανταζεσαι τι θα αγορασεις μεταχ. κ χωρις να μπορεις να το ελεγξεις ! Επειδη εγραψες βαρεσαν πειρακια ως τις 20.000 με μπερδεψες, λες και ειναι ανταλλακτικο ξερω γω. Οπως ειπες τα πειρακια δεν πανε αναλογα με τα χιλιομετρα, η ποιοτητα της βενζινης παιζει ρολο ειτε εχει 3 ειτε 303.000 χλμ το αμαξι. Φυσικα ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι κρυβει μεσα το μοτερ 1
Liapisftw Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 φίλε μου, δίνεις 5-6-7 χιλιάρικα....άρα λεφτά για γρήγορο αμάξι δε διαθέτεις !!!! το κόστος -προβλεπόμενης- συντήρησης το έχεις υπόψη σου ; το κόστος σε τυχαία γεγονότα, το γνωρίζεις ; (πχ σπασμένος καθρέπτης) το κόστος των -Χ- προβλημάτων ; (σε μεταχ, πάντα αγοράζεις τα προβλήματα που δημιούργησε ο προηγούμενος) διάβασα όλο το θέμα, διάβασα για τα τζαπαν οτι δεν εχουν αλογα...διαβασα για τα γρηγορα αμαξια των φτωχων (φαουβε, οπελ κλπ)... ο μεσος οδηγος στην ελλαδα με 90-120 αλογα & αναλογη ροπη, ειναι σε καλο δρομο. αλλωστε μια βολτα σε στροφες σε πείθει για τις ικανότητες των αμαξιών & κυρίως των οδηγών τους. φυσικά βλέπουμε κ το φαινόμενο με τα 200 άλογα, δεξιά ακόμη κ στην ατελείωτη ευθεία & το dsg σε πρώτο πλάνο !!!! αμα σ'αρέσει η λαδιέρα, αγόρασέ τη αλλά προς θεού...διάβασε το εγχειρίδιο, το κόστος των σέρβις, μάθε για τ'ανταλλακτικά/αναλώσιμα & γενικώς μην αγοράσεις οτιδήποτε οριακά στα λεφτά σου ! Δηλαδη για αυτοκινητο σχεδον 10ετιας τα 6-7 χιλιαρικα ειναι λιγα? Και παραπανω να ειχα δεν θα εδινα. Οσο για το "γρηγορα αμαξια" θελώ απλα ενα αυτοκινητο που να μου κανει τα κεφια, ουτε κοντρες ουτε καγκουριες ουτε φτιαξιματα κλπ. Οσο για το αν καινε λαδια η για τυχον αλλα προβληματα που μπορει να υπαρχουν ανοιξα το θεμα στο φορουμ ωστε να ακουσω γνωμες απο ατομα που εχουν καποια εμπειρια με τα συγκεκριμενα. Αν τωρα και τα 3 αυτα μοντελα βγαζουν χιλια δυο προβληματα εννοειται οτι δεν θα κινηθω για την αγορα τους. Οσο για το οτι ειναι σκισμενα απο πιτσιρικαδες ολα αυτα τα αμαξια θα συμφωνησω, γιαυτο και αλλωστε κοιταω να πεσω σε καλο κομματι απο καλο "χερι".
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Κάπου στα λεφτά που δίνεις μπορεί να βρεις και το bravo sport 150hp. Το έχω και είμαι ευχαριστημένος, ρίξτου μια ματιά αν δεν έχεις θέμα με τα ιταλικά
mclein Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη για αυτοκινητο σχεδον 10ετιας τα 6-7 χιλιαρικα ειναι λιγα? Και παραπανω να ειχα δεν θα εδινα. Οσο για το "γρηγορα αμαξια" θελώ απλα ενα αυτοκινητο που να μου κανει τα κεφια, ουτε κοντρες ουτε καγκουριες ουτε φτιαξιματα κλπ. Οσο για το αν καινε λαδια η για τυχον αλλα προβληματα που μπορει να υπαρχουν ανοιξα το θεμα στο φορουμ ωστε να ακουσω γνωμες απο ατομα που εχουν καποια εμπειρια με τα συγκεκριμενα. Αν τωρα και τα 3 αυτα μοντελα βγαζουν χιλια δυο προβληματα εννοειται οτι δεν θα κινηθω για την αγορα τους. Οσο για το οτι ειναι σκισμενα απο πιτσιρικαδες ολα αυτα τα αμαξια θα συμφωνησω, γιαυτο και αλλωστε κοιταω να πεσω σε καλο κομματι απο καλο "χερι". γνωρίζεις το αρχικό κόστος για απλό golf 5 ? έμαθες το αρχικό κόστος για golf 5 gt ? ακολούθως έμαθες το κόστος για τα 2 ή 3 πακέτα που έβγαιναν ? πχ το honda s2000 κόστιζε ~40.000 κούτα αλλα το βρίσκεις ~10.000. ο βασικός λόγος είναι το κόστος συντήρησης/διατηρησης ! αν για παραδειγμα το golf gt, κόστιζε 20 ή 25 χιλιαρικα...ε, προφανως τα 5-6-7 είναι λίγα. (αν θυμαμαι καλα, στο καρ αυτη τη στιγμή δεν έχει καποια "σοβαρη" περιπτωση με κατω απο 8500 !) εν προκειμένω, αν βρεις το αυτοκίνητο απο καμια γυναικα με ~70-80 χιλιαδες χιλιομετρα πάρ'το αλλιώς ξέχνα το ! αν θέλεις, μου εξηγείς τον όρο κέφια. *επειδη τωρα είναι περιοδος ευκαιριων, αν μπορεις να δικαιολογησεις τα 60€ παραπανω σε τελη κυκλοφοριας + 50€ για ασφαλεια....τσέκαρε το toyota yaris t-sport (1800cc) ! αν μπορεσεις, δοκιμασε το. ειναι οσο γρηγορο χρειαζεται ο μεσος οδηγος + τοσο αλανιαρικο π δε νομιζω να μπορεις να το στριψεις όσο μπορει ν'αντεξει. Μία σχεδόν τέλεια ανάρτηση αγγελίας : (κατά τη γνώμη μου) http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6633764/ Μία πρόχειρη ανάγνωση για το τι προβλέπει ο "φοβερός" κατασκευαστής στα ~100.000κμ : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6072821/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα