sakks80 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 καλο θα ειναι το αμαξι που θα παρεις θα εχει 80-90.000 χιλιομετρα το πολυ ετσι ωστε να σου βγαλει αλλα τοσα χωρις σοβαρα προβληματα. επισης θα σου λεγα να δεις και το opel astra gtc 1.6 180 αλογα.βρισκεις με κατω απο 100.000 χιλιομετρα με 6-6500 χιλιαρικα 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ξεφτίλα οι τιμές των αυτοκινήτων...Ειλικρινά θα στεναχωριόμουν πολύ αν έπρεπε να πουλήσω το αμάξι μου!
cococrops Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 εγω θελω να παρω τωρα και σκεφτομαι πολυ!παντως αν εχεις ενα 10αρικο και θες μεταχειρισμενο βρισκεις ανετα πολυ καλο αμαξι!! 2
Liapisftw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Παιζω στα 6.000 οριακα.. Παραπανω δυσκολα.. Μακαρι να υπηρχαν να ειχα και πολλες επιλογες.
sakks80 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ξεφτίλα οι τιμές των αυτοκινήτων...Ειλικρινά θα στεναχωριόμουν πολύ αν έπρεπε να πουλήσω το αμάξι μου! οι τιμες στα βενζινοκινητα εχουν ξεφτυλιστει.αμαξι που το πηρε ο αλλος 26.000 ευρω το πουλαει 6.000 γιατι δεν μπορει να το συντηρησει.αν πας και σε μεγαλυτερο κυβισμο απο 2000 και πανω σκοτωνουν αμαξια πολυτελειας. 1
cococrops Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Σιγά μην είναι αληθινά τα χιλιόμετρα το ψαχνεις αυτο!!!!
zio10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορεί όλα τα χιλιόμετρα να είναι ψεύτικα, ακόμα κι αυτά με πιο λίγα χιλιόμετρα άντε να είναι ελάχιστα πιο ακριβά
Liverpool89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αφου τα γυρνανε πως δεν θα ναι ψευτικα. Εδω σου λεει εκανα σερβις κτεο κλπ. Πας να αλλαξεις λαδια, κατρανι μαυρα. Καλυτερα απο ιδιωτη και ας ειναι πιτσιρικας. Ολοι λετε οτι οι πιτσιρικαδες τα σχιζουν, εγω θα πω το αντιθετο, τα προσεχουν τρελα, βαζουν καλα πραγματα πανω, δεν θελουν το αμαξι τους να χει προβλημα, οτι το τρεξανε το κοφταρανε ειναι στο προγραμα γι αυτο εχει φτιαχτει το αμαξι. Προτειμω να ναι στην τσιτα οπου θα κανω επισκευη παρα να ναι σαπιο. Πηρα αμαξι απο γνωστο που με παιρνουσε πεντε χρονια, ο πατερας μου μηχανικος, το ελεγξαμε, μου ειπε το αμαξι ειναι πενα απόρησε πως το χε τοσο προσεγμενο, μηχανικα και απο κατω χωρις σκουριες κλπ. Το ιδιο αμαξι αν το επαιρνα απο εμπορο θα μουν μεσα στην αμφιβολια. Πανω στο μηνα με πηρε τηλεφωνο να με ρωτησει αν το αμαξι εβγαλε καποιο προβλημα 2
zio10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αφου τα γυρνανε πως δεν θα ναι ψευτικα. Εδω σου λεει εκανα σερβις κτεο κλπ. Πας να αλλαξεις λαδια, κατρανι μαυρα. Καλυτερα απο ιδιωτη και ας ειναι πιτσιρικας. Ολοι λετε οτι οι πιτσιρικαδες τα σχιζουν, εγω θα πω το αντιθετο, τα προσεχουν τρελα, βαζουν καλα πραγματα πανω, δεν θελουν το αμαξι τους να χει προβλημα, οτι το τρεξανε το κοφταρανε ειναι στο προγραμα γι αυτο εχει φτιαχτει το αμαξι. Προτειμω να ναι στην τσιτα οπου θα κανω επισκευη παρα να ναι σαπιο. Πηρα αμαξι απο γνωστο που με παιρνουσε πεντε χρονια, ο πατερας μου μηχανικος, το ελεγξαμε, μου ειπε το αμαξι ειναι πενα απόρησε πως το χε τοσο προσεγμενο, μηχανικα και απο κατω χωρις σκουριες κλπ. Το ιδιο αμαξι αν το επαιρνα απο εμπορο θα μουν μεσα στην αμφιβολια. Πανω στο μηνα με πηρε τηλεφωνο να με ρωτησει αν το αμαξι εβγαλε καποιο προβλημα Αυτό εννοώ κι εγώ, υπάρχουν και αυτοκίνητα από ιδιώτες ή ακόμα κι από γνωστούς που έχουν πραγματικά χιλιόμετρα! Κι επειδή οι τιμές έχουν πέσει τόσο πολύ δεν μπορεί ο άλλος να ζητήσει πολλά παραπάνω λεφτά κι ας έχει λιγότερα χιλιόμετρα!
cococrops Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μπραβο του παντως που ενδιαφερθηκε αφου τα πηρε και τα λεφτα και ειχε φυγει και το αμαξι απο τα χερια του!!ελαχιστοι εως μηδαμινοι τετοιοι ανθρωποι 1
Liverpool89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Οταν πηγα να το παρω το ειχε ψιλομετανιωσει που το πουλησε, λεγοντας μου οτι αν ποτε θελω να το πουλησω, να παω πρωτα σε αυτον. Δεν μπορουσε να το συντηρησει γι αυτο το πουλησε, το χε ενα χρονο κλεισμενο στο γκαραζ μονο σε κατι γαμους το εβγαζε.
kage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 κανεις δεν τα σκοτωνει τα μικρα και κυριως τα 1900 και κατω... τα αμαξια που λετε ειναι σχεδον 10ετιας με 150-200χιλ km ειναι golf 5 και το 2016 βγαινει η 8η γενια! τα 2λιτρα και πανω ναι εχουν πεσει αρκετα οι τιμες αλλα οι κυβερνησεις ζητανε μερικα χιλιαρικα καθε χρονο+ΤΕΚΜΗΡΙΑ και εχουν εγκλωβισει τις πωλησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα