dimips Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δε δίνει 1 χρόνο , δίνει 3 μήνες παραπάνω όπως σωστά σου είπε το παιδί. Αν το πρώτο του κινητό πριν την αντικατάσταση το είχε πάρει από skroutz μπορεί να έχει και 2ο χρόνο εγγύηση ή έχει απλά και μόνο τους 3 μήνες επιπλέον της αντικατάστασης του istorm; Βασικά σας έχω πρήξει σορρυ.
iMarilina Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αν το πρώτο του κινητό πριν την αντικατάσταση το είχε πάρει από skroutz μπορεί να έχει και 2ο χρόνο εγγύηση ή έχει απλά και μόνο τους 3 μήνες επιπλέον της αντικατάστασης του istorm; Βασικά σας έχω πρήξει σορρυ. Εγώ λέω για της apple την εγγύηση. Αν πχ το πήρε και έχει θεωρητικά -πρακτικά-αχρείαστο να ναι- ένα χρόνο από την apple και άλλο ένα χρόνο έξτρα από το μαγαζί, ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα έπρεπε να έχει 3 μήνες συν από την apple και το χρόνο από το μαγαζί, αλλά φυσικά θα πατήσουν αυτοί να πουν είναι ανακατασκευασμένο μπλα μπλα μπλα και να προσπαθήσουν να μην το καλύψουν. Γενικά είναι ένα 50 αποχρώσεις του γκρι θέμα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα