Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια αγορασα πριν κανα μηνα το 6 απο e-shop και εχω μπερδευτει τελικα τι παιζει με την εγγυηση 1 ή 2 χρονια οπως τα περισσοτερα κινητα????

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος ή κάποια εδώ μέσα που του έφτιαξαν βλάβη σε Apple device μέσα στο 2ο χρόνο; Πραγματικά το έχω απορία...

Δημοσ.

Έχω ξαναδιαβάσει στο φόρουμ οτι κάποιοι τα κατάφεραν και τον δεύτερο χρόνο κάποιος που τα κατάφερε και από κίτρινο μαγαζί??

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος ή κάποια εδώ μέσα που του έφτιαξαν βλάβη σε Apple device μέσα στο 2ο χρόνο; Πραγματικά το έχω απορία...

Aρκετοι εδω μεσα με iphone εφτιαξαν δωρεαν βλαβη μεσα στο 2ο χρονο, ελαχιστοι με mac.

Δημοσ.

Εγω. Iphone 5 πριν κανα χρονο και χωρις να τους δειξω αποδειξη. Στην info.

Δημοσ.

καλησπέρα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα Iphone 6 από ένα παιδί το οποίο του το δώσανε από istorm αντικατάσταση της συσκευής του πριν 2 μέρες. Είναι καινούργιο το κινητό φαίνεται. Το θέμα μου είναι στο τι εγγύηση έχω. Όταν βάζω το imei του κινητού αυτού λέει σε 15 μέρες λήγει. Όταν τα αντικαθιστά τα κινητά η apple δε δίνει άλλο ένα χρόνο; Αυτός μου είπε ο η εγγύηση επεκτείνεται 3 μήνες από Istorm με την απόδειξη λόγο αντικατάστασης. Το μοντέλο του κινητού είναι Α1549. Έχω μόνο την απόδειξη του istorm. Το μοντέλο είναι Ευρωπαϊκό; Ισχύουν το 2 χρόνια στην infoquest ή όχι;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα Iphone 6 από ένα παιδί το οποίο του το δώσανε από istorm αντικατάσταση της συσκευής του πριν 2 μέρες. Είναι καινούργιο το κινητό φαίνεται. Το θέμα μου είναι στο τι εγγύηση έχω. Όταν βάζω το imei του κινητού αυτού λέει σε 15 μέρες λήγει. Όταν τα αντικαθιστά τα κινητά η apple δε δίνει άλλο ένα χρόνο; Αυτός μου είπε ο η εγγύηση επεκτείνεται 3 μήνες από Istorm με την απόδειξη λόγο αντικατάστασης. Το μοντέλο του κινητού είναι Α1549. Έχω μόνο την απόδειξη του istorm. Το μοντέλο είναι Ευρωπαϊκό; Ισχύουν το 2 χρόνια στην infoquest ή όχι;

Ευχαριστώ

Παρε τηλεφωνο να ρωτησεις σε infoquest

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Αλλά μάλλον θέλουν την απόδειξη αγοράς. Εγώ έχω μόνο απόδειξη αντικατάστασης από istorm. Δεν μπορούν να τσεκάρουν από που είναι. Ούτε κι εγώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Δε δίνει 1 χρόνο , δίνει 3 μήνες παραπάνω όπως σωστά σου είπε το παιδί. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...