NikosApp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παιδια πραγματικα διαβαζω το θεμα και τις απαντησεις που δινετε και δηλωνω χαμενος . Αυτο που καταλαβαινω εγω με τις ελαχιστες γνωσεις μου και με σχεδον μηδενικες γνωσεις για τα Μbps, MB/S κλπ. ειναι πως μεχρι ο ΟΤΕ να σοβαρευτει και να δωσει επιτελους σε ΟΛΟΥΣ τις υποδομες δικτυου χωρας που αρμοζει στο 2015 (μιας και οι εναλλακτικοι παροχοι δεν σκεφτονται καν να ανεξαρτοποιησουν το δικτυο τους απο αυτον) η κατασταση δεν προκειτε να αλλαξει ως προς το παραμικρο. Τι wind, τι forthnet, τι ΟΤΕ, ολοι παιρνουμε απο την ιδια υποδομη. Τωρα βεβαια στην περιπτωση του TS εχουμε και τη κλασσικη περιπτωση κακων υπαλληλων που ενω ο πελατης παραπονιεται επαννηλημενα αδιαφορουν. Φυσικα και θα μπορουσαν οι ανθρωποι του οτε αφου εβλεπαν οτι τηλεφωνει συνεχως, να ασχοληθουν λιγακι και να προσπαθησουν τουλαχιστον να δωσουν το μεγιστο δυνατο (με οτι εχουν φυσικα). Τουλαχιστον εισαι τυχερος TS που μπορεις να απολαυσεις (το αυτονοητο) σχετικα καλο ιντερνετ. Ειμαι γυρω στα 3χλμ απο το ΑΚ και με adsl η ζωη ειχε αρχισει να γινεται ανυποφορη οσο η τεχνολογια προχωρουσε και οι απαιτησεις αυξανοντουσαν. Ευτυχως ειμασταν απο τους τυχερους και περαστικαν καμπινες σχετικα προσφατα, οποτε ισως απολαυσουμε και μεις λιγο ιντερνετ της προκοπης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα