Pc-Freak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Χαίρετε... έχω ψάξει το θέμα και στα 3 αμαζον και στο ebay και το .com έχει την πιό καλή τιμή, τα υπόλοιπα έχουν τιμή Ελλάνταας με την μετατροπή, και προφανώς αρκετές ημέρες μέχρι την τελική τους παράδοση. Παραγγελία gtx 970 από άμαζον... Τελωνείο τι φάση; Δεν θα πώ πολλά, αλλα δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο εξωτερικό και ειδικά απο Αμερική (λογικα απο το .com)... Τώρα επειδή έχω φάει το φόρουμ και έπρεπε να βρω απάντηση γιατί έφαγα 3 ώρες να διαβάζω εμπειρίες ελλήνων που παρήγγειλαν βιβλία κτλπ και τελωνειακών .. Θέλω την Site: εξήςκάρτα 970 η οποία απο μεταροπή google βγαίνει στα (304 δολλαρια)268ευρω,μετά απο έκπτωση 20 δολλαρίων,αλλα σύμφωνα με την σελίδα έχει και μια άλλη τιμή Price: $324.99 & FREE Shipping. Details αρχικά,δεν έχω καταλάβει σε ποιά απο τις 2 τιμές θα την αγοράσω, έπειτα έστω οτι θα προχωρήσω στην αγορά της, πώς θα γλιτώσω τελωνέιιο; κατι ακουσα για επισκευές και gift και τέτοια,αλλα έχω και περίπτωση που αγόρασε φίλος μου στα γιάννενα κλωσσίερα αυγών με 25 ευρώ και έδωσε αλλα 70 για τελωνεία,αλλα εν τέλη εκανε 350 ευρώ στην ελλάδα απο μαγαζί ακριβώς η ίδια..γλίτωσε κανα 205 ευράκια... Έχω και επίσης την 30ημερη προσφορά prime της amazon που αμα την ενεργοποηήσω έχω κυριλέ τιμές σε πολλά προιόντα,και γρήγορη αφιξη... και μετά τις 30 μέρες αν δεν την ακυρώσω, πληρώνω 99δολάρια για να έχω αυτο το προνόμιο για έναν χρόνο στο amazon... Τώρα πρίν τα χάσω τελείως και τελικά πάρω μια 960 απο ελλάδα στα 212 ευρώ,πως θα γίνει να παρω την 970 απο amazon.com εναντι της τιμής 304 δολλαρίων σε ευρώ(πως να κάνω και μετατροπή ενσωματωμένη αν εχει και οχι απο ΓΚΟυΓΚΛ)και αν δεν γίνετε να τα γλιτώσω τα τελωνέια στο 100% πώς θα πληρώσω αυτο το 3-4 ευρώ στο δώρο και κάτι τεοτια... Δέν έχω ιδέα.. τα φώτα σας και ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! Είναι το πρώτο μου πόστ.. ελπίζω να είμαι στο σωστό topic
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δεν νμζ οτι γινεται...και ακυρωσε την πριν σου ερθει κανα τελωνειο αλλα 300 ευρο... Δεν πολυγνωριζω βεβαια αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι προιον δεν ειναι απο ευρωπη...τρεχα γυρευε! 1
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Η κάρτα κοστίζει $324.99 και τα μεταφορικά $22.06, σύνολο $347.05. Πάνω σ' αυτό υπολογίζονται έξοδα εκτελωνισμού $79.82, δηλαδή ΦΠΑ 23% και σύνολο $426.87 ή 391,20€ Πέρα απ' αυτά, όμως, έχεις ξεκαθαρίσει το θέμα πληρωμής με δεδομένο ότι τα amazon θέλουν κάρτα;
TheAccountant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 To Amazon Prime αναφέρεται στην εκάστοτε χώρα που εδρεύει το κάθε Αμαζον προφανως. Δεν είναι λοιπον για σένα που είσαι Ελλάδα. Το Αμαζον δεν ειναι κινεζόμάγαζο για να στέλνει gift και τέτοιες απατεωνιες. Ακομα και να στο εστελνε ετσι, στο τελωνίο θα το ανοιγαν και θα σε χρεωνανε κανονικα. Τελωνείο δεν γλυτώνεις. Οχι με το Αμαζον τελος πάντων ως αποστολέα. Οι πιθανοτητες δεν ειναι καθολου μαζι σου.
Pc-Freak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ρώτησα ενα παλουκαρι στο γυμναστήριο που είχε την τύχη να παραγγείλει ρολόι diesel αξίας 150 ευρώ η κοπέλα του και έδωσε αλλα 3-4 ευρώ αυτός γιατι το είχε κάνε δώρο η κοπέλα του.. το θέμα ήταν μου είπε οτι επειδή παίρνουν τα λεφτά με πιστωτική δεν τους νοιάζει κιόλας ο παραλήπτης(μαλλον με acs μου είπε) οσον αφορά την ελλάδα ,επειδή εχει προ-πληρωθεί το κόστος της κάρτας ήδη στο εξωτερικό, μου είπε το παιδί ελειπε απο το σπίτι την ώρα της παράδοσης και το κιβώτιο amazon ήταν έξω στην πυλωτή της πολυκατοικίας, ουτε καν στην ανοικτή είσοδο.. πανω σε πεζοδρόμιο και κάτι τέτοια.. και μου είπε θα προτιμούσε να δώσει περισσότερα λεφτα και αντικαταβολή στο χέρι αν ΗΤΤΑ(ν) δυνατό... Απο κεί και πέρα έχω μια κάρτα αναληψης στην πειραιώς που δεν έχει λεφτά απο μόνη της,τα βάζω απο την δουλειά μου τα περίσεεια μονο εκει πέρα... και εχω και Paypal... Αλλα με ισχυρισμούς άλλων δεν μπορώ να ξέρω τώρα το τι ισχύει και το τι όχι αν δεν το βιώσω εγώ ο ίδιος.. Ο φίλος μου απο τα γιάννενα μου είπε οτι δν πήγε καν τελωνείο όλα στην πόρτα του με την κλωσιέρα... στην τιμή e-bay που προ-πληρώθηκε.. δεν ασχολήθηκε καν να δώσει 3-4 ευρώ στο κούριερ γιατι προφανω΄ς ηταν προ-πληρωμένο και αυτό απο την e-bay... Τα έχω ψάξει τα θέματα και μπορώ απο bitola (Αλβανία) με μια άκρη να περάσω οτι θέλω αρκέι να μήν έχει μεγάλο βάρος,ωστε να το δηλώσω ως βιβλίο κλπ.. τώρα θεωρητικά αν βάλω μια δίκιλη κάρτα γραφικών με περιτίλυγμα δώρου μπορεί να υπάρχει και βιβλίο σε τέτοιεσ διαστάσεις ίσα με το κουτι και κιλά ίσως και παραπάνω... Αλλά απο που θα κολλήσει η αλβανία με αμερική σύνορα αεροδρόμιο πλίο ,μαούνα η ξερω γω με τι θα το φέρουν.. και πώς γλιτώνω λεφτά απο το εξωτερικό οταν στο τελωνείο μου λένε αξία του δέματος επι το ελληνικο φπα + αλλα ταμεία να πληρώσω κτλπ... τι να πώ εν τέλη δεν αγόρασα κάτι ακόμη και θα πάρω μάλλον την 960 απο ελλάδα να γλιτώσω ταλαιπωρίες αν δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω απλά τα 304 δολλάρια για μια 970... σκοπευα για 1080p gaming full extra - ultra Settings me AA κτλπ... τιποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.. sta 260 ευρώ max budget an eperna thn 970 και 210 για την 960 σε οποιοαδήποτε αγορά.. skroυτζ ktlp ... Πφφ δεν ξέρω ίσως να κούρασα, ίσως να μιλάω ακαταλαβίστικα αλλα πραγματικά πίστευα οτι η αγορά απο εξωτερικό ήταν μια πιο οικονομική λύση και όχι πιο ακριβή απο το να την πάρεις απο το ίντερνετ σε τιμές 140% απο οτι ισχύει σε όλες τις άλλες χώρες.. δηλαδήςς όταν βλέπω μια 970 στα 200 δολλα΄ρια και στην ελλάδα έχει 220 ευρώ καταλαβαίνω οτι μας δουλέυουν και οτυς εχουμε κάνει μάγκες γιατι ο Ελληνάρας δίνει και λίγα παραπάνω λευτά πάντα για να έχει κάτι καλό... ειδικά ένας gamer σαν εμένα ,που το ψάχνει το θέμα και παίρνει κάτι που πιστεύει οτι η αντικειμενική αξία είναι κάτι που δεν το λογαριάζει, όταν πρόκειτε για κάτι σαν το όνειρο του για να αποκτήσει το κομμάτι!!! Ευχαριστώ για τις άμεσες αποκρίσεις πάντως παιδιά
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Όλο αυτό το σεντόνι γιατί το έγραψες; Αφού δεν έχεις κάνει αγορές από το εξωτερικό και μάλιστα από Αμερική, ψάξε τουλάχιστον να μάθεις τα βασικά, να αγοράσεις κάτι φτηνό, για να δοκιμάσεις, και μετά ανοίγεις τα φτερά σου για ακριβότερα. Αν αφιερώσεις λίγη ώρα, μπορεί να μάθεις λίγα πράγματα από τον (επικαιροποιημένο) οδηγό της υπογραφής μου.
Pc-Freak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 makfil , φίλτατε δεν είχα χρόνο έπρεπε να πάω γυμναστήριο.. για την ακρίβεια όσο έψαχνα να βρω τον οδηγό σου στο προφίλ σου, πίστευα οτι αυτα τα λινκ απο κάτω είναι διαφιμήσεις αλλα τώρα που το είπες για υπογραφή το συνειδητοποιησα χαχαχα ευχαριστώ μεγάλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα