Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη για κάτι το οποίο κάνει 10 θα μπορούσες να πεις ότι είναι ακριβό και ότι από το "ΟΛΑ 1€" θα μπορούσες να πάρεις 10 πράγματα αντί για το 1 που κοστίζει 10€!

Εντελώς λάθος τρόπος σκέψης!

Το μηχάνημα δεν απευθύνεται στον Γιωργάκη που είναι 20 χρονών και το θέλει για να παίζει LoL με τον Γιαννάκη όταν μαζεύονται στο σπίτι του.

Αν παρόλα αυτά ο Γιωργάκης είναι τόσο θύμα και το πάρει... μαγκιά της Microsoft ή της Apple ή όποια άλλη εταιρεία υπερκοστολογεί τα προίόντα της και ο κοσμάκης τα σκάει.

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εχω μπερδευτει.

παρακαλω ενας συναδελφος του ινσομνια να μου πει μερικα επαγγελματα για τα οποια απαιτειται το μηχανακι αυτο. Αλλα και στο εξωτερικο .....

αν βρεθουν εστω 5 επαγγελματα σην ελλαδα εγω θα συμφωνησω οτι πραγματι ειναι για "επαγγελματιες". Διαφορετικα ειναι για εφε......

Αριστοτελης

Δημοσ.

εχω μπερδευτει. παρακαλω ενας συναδελφος του ινσομνια να μου πει μερικα επαγγελματα για τα οποια απαιτειται το μηχανακι αυτο. Αλλα και στο εξωτερικο ..... αν βρεθουν εστω 5 επαγγελματα σην ελλαδα εγω θα συμφωνησω οτι πραγματι ειναι για "επαγγελματιες". Διαφορετικα ειναι για εφε...... Αριστοτελης

Προγραμματιστής, Designer, Φωτογράφος, Μουσικός παραγωγός, Επεξεργαστής βίντεο.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ότι περίμενε κανείς διαφορετική απάντηση απο κάποιον με όνομα χρήστη σαν και το δικό σου. Όταν εμείς γράφουμε όμως την γνώμη μας για τα άρθα της Apple, μας διαγράφουν τα σχόλια γιατί "τρολλάρουμε".

Η νοικοκυρά έχει και live update

Δημοσ.
Προγραμματιστής, Designer, Φωτογράφος, Μουσικός παραγωγός, Επεξεργαστής βίντεο.

Λοιπον.... να τα παρουμε ενα ενα. Προγραμματιστης.... δεν νομιζω

Designer....μπα εκτος αν ειναι ο καλατραβα που και αυτος οταν εχτιζε δεν ειχε...

μουσικος..... Με τιποτα 100% ...

επεξεργαστης βιντεο.... καλα στο μετρο και στο λεοφωρειο θα επεξεργαζεται αυτος... δεν εχει ενα σταθερο? Μυθος ....

ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπον.... να τα παρουμε ενα ενα. Προγραμματιστης.... δεν νομιζω Designer....μπα εκτος αν ειναι ο καλατραβα που και αυτος οταν εχτιζε δεν ειχε... μουσικος..... Με τιποτα 100% ... επεξεργαστης βιντεο.... καλα στο μετρο και στο λεοφωρειο θα επεξεργαζεται αυτος... δεν εχει ενα σταθερο? Μυθος .... ευχαριστω

Καλά άστο.. έχεις μπερδέψει τον αρχιτέκτονα με τον Designer που δουλεύει με Adobe Suites, Maya κλπ και θέλει ποιότητα οθόνης και αυτονομία. Πιάσε στα χέρια σου μία τέτοια συσκευή ή μία της ίδιας κατηγορίας και μετά έλα να συζητήσουμε σοβαρά.

• Like 2
Δημοσ.

Ας πω και εγώ την μ@λ@κίτσα μου!

Τυχαίνει να είμαι στον χώρο της πληροφορικής και δουλεύω τα Windows καθημερινά.

Θεωρώ πως είναι μια καλή προσπάθεια της MS...μην ακούω Jaw Dropping και WOW και OMG και the one and only.

Ξεκινάω με το μεγάλο αρνητικό που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ...τα Windows! Και σαν λειτουργικό και σαν λειτουργικότητα με το touch screen.

Ξέρω ότι ενοχλούν τα Mac γιατί δεν έχουν όλες τις εφαρμογές των Windows κτλ κτλ...Θέλω πολύ να δω κάποιον να χειρίζεται ERP και όλα αυτά τα προγράμματα που είναι windows only και για Desktop με το δάχτυλο.

Το touch screen θέλει λειτουργικό σχεδιασμένο για tablet όσο και αν δεν μας αρέσει, για να είναι εύχρηστο.

Θέλοντας να κλέψει κάτι από το design των macbook κατάφερε κακό σχεδιασμό.Κακή κατανομή βάρους που το κάνει ασταθές στο πάτημα της οθόνης.Κακό σχήμα σταγόνας που θεωρώ πως αν ζοριστεί θα υπάρχει θέμα!

Ναι ναι ξέρω όταν είναι σε laptop mode δεν θα χρησιμοποιεί κανείς touch και όταν είναι σε tablet mode τι ωραία που είναι η 13άρα. 

Άχρηστο το 13άρη tablet για ευρεία χρήση και ανεξαρτήτως εταιρίας .

Όταν βγήκε το ipad pro το κράξετε γιατί ήταν τεράστιο.Τώρα σας αρέσει το 13άρι της MS.

Αγοράστε ένα Dellάκι laptop 13άρι με 5 χρόνια Next business Support on Site και πάρτε και ένα tablet να παίζετε! και τα υπόλοιπα τσέπη.

Δεν ήταν αυτό που έλειπε...μην το εκθειάζεται επειδή δεν γουστάρετε την Apple!

Βέβαια ξέρω πως το πολύ σε 5 post θα εμφανιστεί αυτός που θα μου πει ότι το μηχάνημα σκοτώνει και,θα πουλήσει dekstop,laptop,smartphone,tablet,TV,ραδιόφωνο,camera,φωτογραφική και παιχνιδομηχανή για να το αγοράσει και να του λύσει τα χέρια και να τον βολέψει απίστευτα στο paint γιατί είναι και "καλλιτέχνης" και ότι χρησιμοποιεί την γραφίδα με τέτοια μαεστρία όπως η γιαγιά του το βελονάκι.

Δημοσ.

Ας πω και εγώ την μ@λ@κίτσα μου!

Τυχαίνει να είμαι στον χώρο της πληροφορικής και δουλεύω τα Windows καθημερινά.

Θεωρώ πως είναι μια καλή προσπάθεια της MS...μην ακούω Jaw Dropping και WOW και OMG και the one and only.

Ξεκινάω με το μεγάλο αρνητικό που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ...τα Windows! Και σαν λειτουργικό και σαν λειτουργικότητα με το touch screen.

Ξέρω ότι ενοχλούν τα Mac γιατί δεν έχουν όλες τις εφαρμογές των Windows κτλ κτλ...Θέλω πολύ να δω κάποιον να χειρίζεται ERP και όλα αυτά τα προγράμματα που είναι windows only και για Desktop με το δάχτυλο.

Το touch screen θέλει λειτουργικό σχεδιασμένο για tablet όσο και αν δεν μας αρέσει, για να είναι εύχρηστο.

Θέλοντας να κλέψει κάτι από το design των macbook κατάφερε κακό σχεδιασμό.Κακή κατανομή βάρους που το κάνει ασταθές στο πάτημα της οθόνης.Κακό σχήμα σταγόνας που θεωρώ πως αν ζοριστεί θα υπάρχει θέμα!

Ναι ναι ξέρω όταν είναι σε laptop mode δεν θα χρησιμοποιεί κανείς touch και όταν είναι σε tablet mode τι ωραία που είναι η 13άρα.

Άχρηστο το 13άρη tablet για ευρεία χρήση και ανεξαρτήτως εταιρίας .

Όταν βγήκε το ipad pro το κράξετε γιατί ήταν τεράστιο.Τώρα σας αρέσει το 13άρι της MS.

Αγοράστε ένα Dellάκι laptop 13άρι με 5 χρόνια Next business Support on Site και πάρτε και ένα tablet να παίζετε! και τα υπόλοιπα τσέπη.

Δεν ήταν αυτό που έλειπε...μην το εκθειάζεται επειδή δεν γουστάρετε την Apple!

Βέβαια ξέρω πως το πολύ σε 5 post θα εμφανιστεί αυτός που θα μου πει ότι το μηχάνημα σκοτώνει και,θα πουλήσει dekstop,laptop,smartphone,tablet,TV,ραδιόφωνο,camera,φωτογραφική και παιχνιδομηχανή για να το αγοράσει και να του λύσει τα χέρια και να τον βολέψει απίστευτα στο paint γιατί είναι και "καλλιτέχνης" και ότι χρησιμοποιεί την γραφίδα με τέτοια μαεστρία όπως η γιαγιά του το βελονάκι.

γιατι να χρησιμοποιει erp με το δαχτυλο; τον αναγκαζει; απλα ειναι ενα μπονους για να μπορει να σχεδιασει κατι, να παιξει ενα candy crush κλπ κλπ κλπ

Και το εκθειαζουμε γιατι εσκασε απο το πουθενα, ειναι πανεμορφο, και σκοτωνει κυριολεκτικα το MacBook σε οτιδηοτε.

:)

Δημοσ.

γιατι να χρησιμοποιει erp με το δαχτυλο; τον αναγκαζει; απλα ειναι ενα μπονους για να μπορει να σχεδιασει κατι, να παιξει ενα candy crush κλπ κλπ κλπ

Και το εκθειαζουμε γιατι εσκασε απο το πουθενα, ειναι πανεμορφο, και σκοτωνει κυριολεκτικα το MacBook σε οτιδηοτε.

:)

Ήσουν πιο γρήγορος απ'οτι πίστευα!

Είσαι αυτός που ανέφερα στο τέλος του post μου??? :P

Αστειεύομαι!

Από το πουθενά έσκασε και είναι όμορφο σαν ένα άσχημο macbook!Συμφωνείς?

Σκοτώνει τα macbook σε όλα?Υπερβολικό!

Αν υπερτερεί σε κάποια σημεία,λίγα ή πολλά, θα το δούμε στην λειτουργία και όχι στα χαρτιά!

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ότι περίμενε κανείς διαφορετική απάντηση απο κάποιον με όνομα χρήστη σαν και το δικό σου. Όταν εμείς γράφουμε όμως την γνώμη μας για τα άρθα της Apple, μας διαγράφουν τα σχόλια γιατί "τρολλάρουμε".

Οντως το χειροτερο χαρακτηριστικο του insomnia. Apple fasism

Δημοσ.

Αστειεύομαι!

Αν υπερτερεί σε κάποια σημεία,λίγα ή πολλά, θα το δούμε στην λειτουργία και όχι στα χαρτιά!

Το λάπτοπ είναι ένα άσχημο Macbook αλλά δεν πάβει να είναι Premium κατηγόρια, την κατηγορία που χρειαζότανε η Microsoft.

• Like 1
Δημοσ.

Το λάπτοπ είναι ένα άσχημο Macbook αλλά δεν πάβει να είναι Premium κατηγόρια, την κατηγορία που χρειαζότανε η Microsoft.

Σωστά!Έκαστο στο είδος του!

Αν και δεν καταλαβαίνω μία εταιρία λογισμικού γιατί έχει ξαφνικά ανάγκη ένα High End μηχάνημα?

Μήπως είναι για θέμα κόντρας μόνο?

Δημοσ.

Αστειεύομαι!

Τα MacBook ειναι πανεμορφα

Και αυτο επισης, απλα εχει εναν πιο μινιμαλ σχεδιασμο πιστευω, πιο edgy, που εμενα μου αρεσει αρκετα.

Καλα στα χαρτια ναι τα σκοτωνει τα MacBookς. Θα δουμε και στην πραξη :)

Δημοσ.

Αν και δεν καταλαβαίνω μία εταιρία λογισμικού γιατί έχει ξαφνικά ανάγκη ένα High End μηχάνημα ξαφνικά?

Είναι θέμα ανταγωνισμού και το κάνει λάθος, αν δεν έβαζε τον άθλιο μηχανισμό με την οθόνη αφής που έχει ένα συνήθειο να την βάζει πλέον σε οτιδήποτε μέγεθος οθόνη βρει, θα ήταν ποιο όμορφο, θα κόστιζε λιγότερο και θα άξιζε.

Τα MacBook ειναι πανεμορφα

Και αυτο επισης, απλα εχει εναν πιο μινιμαλ σχεδιασμο πιστευω, πιο edgy, που εμενα μου αρεσει αρκετα.

Καλα στα χαρτια ναι τα σκοτωνει τα MacBookς. Θα δουμε και στην πραξη  :)

Άλλα μην μου συγκρίνουν το Macbook Pro με το Surfacebook, ίσως το Surfacebook 2 φτάσει τις προδιαγραφές του Macbook Pro και από θέμα Design και από θέμα λειτουργικότητας. Αλλά το θέμα είναι ότι το Surfacebook είναι το μοναδικό στην κατηγορία Windows αυτή τη στιγμή. Το Surfacebook για να φτάσει το Macbook πρέπει να τρέχει και το κατάλληλο λειτουργικό σύστημα και τα Windows 10 θα δείξουν στην πορεία τι μπορούν να κάνουν γιατί ακόμα είναι νωρίς. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν καταλαβαίνω μία εταιρία λογισμικού γιατί έχει ξαφνικά ανάγκη ένα High End μηχάνημα?

Για διαφημιση των 10 σε κοντρα με osx

Για ms fanboys

Για ατομα που δεν θελουν να πανε σε MacBook αλλα να εχουν κατι αντιστοιχο με win

Για να δειξει στους αλλους oems πως να κινηθουν στην κατηγορια οπως εκανε με το surface

Για να με κανει να ελαττωσω τα λεφτα που δινω στο χορτο ωστε να το αγορασω και γω

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...