Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρατηρώ 2-3 χρόνια και πραγματικά απορώ.. σε κάτι σειρές όπως το μπρούσκο το οποίο δεν έχω δει ποτέ, απλά έχω δει κάποια trailer και κάτι ψιλά πάνω στο ζάπινγκ.. όλοι οι άντρες είναι κλαρινογαμπροί, συνήθως δεν έχουν σχέση με την υποκριτική (βλέπω τον ιωαννίδη) και μου βγάζει ένα αίσθημα ότι ο σκοπός είναι να φανούν αυτοί είναι ωραίοι, να μην τσαλακωθούν και απλά επειδή αρέσει στο γυναικείο κοινό χαζεύεις το έργο. Σαφώς και η εμφάνιση σε ορισμένους ρόλους παίζει ρόλο, αλλά έχει παραγίνει. Όλοι μοντέλα πια; Ένας καθημερινός τύπος δεν μπορεί να υπάρχει;

Δημοσ.

Το παρατηρώ 2-3 χρόνια και πραγματικά απορώ.. σε κάτι σειρές όπως το μπρούσκο το οποίο δεν έχω δει ποτέ, απλά έχω δει κάποια trailer και κάτι ψιλά πάνω στο ζάπινγκ.. όλοι οι άντρες είναι κλαρινογαμπροί, συνήθως δεν έχουν σχέση με την υποκριτική (βλέπω τον ιωαννίδη) και μου βγάζει ένα αίσθημα ότι ο σκοπός είναι να φανούν αυτοί είναι ωραίοι, να μην τσαλακωθούν και απλά επειδή αρέσει στο γυναικείο κοινό χαζεύεις το έργο. Σαφώς και η εμφάνιση σε ορισμένους ρόλους παίζει ρόλο, αλλά έχει παραγίνει. Όλοι μοντέλα πια; Ένας καθημερινός τύπος δεν μπορεί να υπάρχει;

Εφόσον δεν υπάρχει σενάριο , ή υποκριτική τους είναι για κλάματα , τουλάχιστον πρέπει να είναι εμφανισιμοι οι ηθοποιοί για να τραβήξουν τον θεατή να τους δει.
  • Like 1
Δημοσ.

<p>Γι αυτό βάλαμε Nova για να μη βλέπουμε τις σαχλαμάρες της ελληνικής τηλεόρασης.</p>

Και χαίρεσαι που σε έπιασε κότσο ή Νόβα;

• Like 1
Δημοσ.

Και χαίρεσαι που σε έπιασε κότσο ή Νόβα;

Καθόλου κότσο δεν με έπιασε, με 29.90Ε το μήνα έχω ίντερνετ+απεριόριστη τηλεφωνία+nova.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...