Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,  εχω στο σταθερο μου με windows 10 ενα δισκο 250GB , οχι του λειτουργικου αλλα σαν δευτερο για Backup αρχειων.

Ολα καλα μεχρι σημερα που ανοιξα το pc και μου τον βλεπει μονο 63ΜΒ και σαν συστημα FAT ,  ενω πριν ηταν κανονικα ο δισκος ΝΤFS στα 238GB ....

γιατι μου εγινε αυτο και μου αλαξε το συστημα σε FAT απο μονος του  ,  και πως μπορω να τον επαναφερω ??

Εχω αρχεια πολυ σημαντικα μεσα και πρεπει να κανω κατι ....

τον εβαλα και σαν εξωτερικο σε αλλο pc και το ιδιο βλεπει ,  μονο 63ΜΒ σε FAT......

δειτε φωτο ...  (   ειναι ο δισκος  D:   )

post-267113-0-24177200-1445276753_thumb.jpg

post-267113-0-82890600-1445276756_thumb.jpg

post-267113-0-56333500-1445276760_thumb.jpg

Δημοσ.

Προσπάθησε αρχικά να τον διαβάσεις με Linux να δεις αν όντως έχασες τα αρχεία σου. Αν όντως τα έχασες, τότε ο δίσκος γαμήθηκε. Αν όχι, μπορούμε να σώσουμε.

Δημοσ.

προς το παρον τον κανω με το rartition wizard  restore εκει μου τον ειδε σαν unalocated  στα 238GB κανονικα,  ειχα καταφερει με το προγραμμα αυτο να σωσω παλια δισκο ,   για να δουμε...

Δημοσ.

με το προγραμμα δεν καταφερα τιποτα , και τα Linux τον βλεπουν 63ΜΒ ,  το θεμα ειναι οτι τον βλεπω σαν unlocated ,  και το sentinel τον βλεπει ετσι  ( φωτο ) και  ειναι μια χαρα ο δισκος !

post-267113-0-11101600-1445284629_thumb.jpg

Δημοσ.

θελω την βοηθεια σας,  καταφερα μεσω προγραματος του EaseUS   και επανεφερα ΟΛΑ τα αρχεια μου τα οποια μπηκαν σε εναν  εξωτερικο δισκο ...

Το θεμα ειναι οτι κανενα δεν ανοιγει ,  ουτε εικονες , ουτε video , ουτε εγγραφα , ουτε τιποτα !!

ξερει κανεις τι μπορω να κανω ,  μπας και καταφερω και τα σωσω ??  :fear:

Μηπως καποιο αλλο software καλυτερο  ..... ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...