SpirosKerkyra Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλό, τη φάση του έχει, λίγο τα fps έπεφταν λογικά κάποια ρύθμιση ίσως θέλει πάντως πολύ καλή προσπάθεια ! 1
NEKROMA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οι πρώτες πίστες είναι αρκετά εύκολες μετά δυσκολεύει το παιχνίδι Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2015 από NEKROMA
VasKag Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αν καταλαβα καλα οταν παρουμε τη βαλιτσα με τα λεφτα, αλλαζει η πιστα? 1
NEKROMA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν καταλαβα καλα οταν παρουμε τη βαλιτσα με τα λεφτα, αλλαζει η πιστα? Ακριβώς Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2015 από NEKROMA
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) κατεβαζω τωρα και θα σχολιασω αργοτερα edit:για ν περασει κανα 15λεπτο πλακα εχει...θα γινουν updates και θα το συνεχισεις να το φτιαχνεις?βαλε κανα animation για τις σφαιρες και καλυτερους ηχουν αν εχεις...και οταν κανεις spawn σε πιστα να μην εχεις 20 ζομπι τριγυρω να ειναι λιγο μακρυα. και στο τελος της πιστας καντο λιγο πιο εμφανες πως βγαινεις απο την πιστα...καθομουν 5 λεπτα και πηγαινα γυρω γυρω... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από Αλεξανδρος A.92 1
VasKag Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 win7 64 error στο install. win7 x64 εδω. Δεν ειχα καποιο θεμα.
babisflou7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 μηπως εχει καποια προαπετουμενα για να ξεκινησει?? ρωταω γιατι ειμαι με την (μουφαρα την ιδια) ενσωματομενη (gpu) της intel.
NEKROMA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δύστυχος σε δυο laptop με onboard intel που το δοκίμασα δεν έτρεχε καν,και σε 2 πίστες λόγο κακού σχεδιασμού μου κολάι λίγο μέχρι και στην 970Μ κατεβαζω τωρα και θα σχολιασω αργοτερα edit:για ν περασει κανα 15λεπτο πλακα εχει...θα γινουν updates και θα το συνεχισεις να το φτιαχνεις?βαλε κανα animation για τις σφαιρες και καλυτερους ηχουν αν εχεις...και οταν κανεις spawn σε πιστα να μην εχεις 20 ζομπι τριγυρω να ειναι λιγο μακρυα. και στο τελος της πιστας καντο λιγο πιο εμφανες πως βγαινεις απο την πιστα...καθομουν 5 λεπτα και πηγαινα γυρω γυρω...Ν Αυτά που λες είναι σωστά και πρέπει να τα φτιάξω βεβαία πρώτη προτεραιότητα είναι να φτιάξω λίγο πιο σωστά τις 2 πίστες που κολάι το pc λόγο πολλών textures και ζόμπι που έχω βαλη https://youtu.be/2ZuLp_5JNXE και ενα ακομη κλιπακι Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2015 από NEKROMA
NEKROMA Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 https://youtu.be/DsjamDzqwTA Καινούργιες πίστες και βελτιωμένα γραφικά το βράδυ θα το ανεβάσω 1
NEKROMA Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ9dAzZu2gdek3AFsJbQlunmofuE5Kgk36V 150mb σε rar 512mb χωρίς ραρ. 23stages, απαραίτητο directx10 sdk για να τρέξει. Τερματίστε το και όπου έχει bug πείτε μου να το διορθώσω,και εγώ θα βάλω τα nick name σας στους τίτλους τέλους του game σαν tester. Επίσης οποίος σχεδιάζει καλά θα ήθελα να μου στείλει 22fotos σε .jpg που να έχουν σχέση με το στόρι και να τις έχει φτιάξει ο ίδιος για να τις βάλω στο loading screen πριν από κάθε πιστά. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από NEKROMA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα