Προς το περιεχόμενο

Protect the Graveyard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω φτιάξει ένα παιχνιδάκι fps καθαρά για εκτόνωση ,δοκιμάστε το οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή

Το λινκ για κατέβασμα
http://www.filedropper.com/vasiliskoutisv1
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZHMKHZFqn0OyjLAxf5MEFGatGU6QbLGyQk
είναι 108mb συμπιεσμένο  επίσης περιμένω από ένα φίλο να φτιάξη μουσική για να την βάλω 

Επεξ/σία από NEKROMA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη παίδες λογικά θα πρέπει να το ξανακάνω upload λόγο οτι στέλνω απο κινητό θα το ανεβάσω αύριο 

Επεξ/σία από NEKROMA
Δημοσ.

Κάνε το ξανά Upload γιατί δεν λειτουργεί το link. Μετά χαράς θα το παίξω μιας και ακούω ότι είναι για εκτόνωση.

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο....

Επειδη δεν το προσεξα, τα σημαδια που αφηνουν οι σφαιρες μενουν για παντα ή εξαφανιζονται? 

Σε μενα ειναι σχετικα αργο (30-40 fps) οταν υπαρχουν στο οπτικο πεδιο πολλα τερατα/αντικειμενα και 80+ fps οταν δεν υπαρχουν. 

Πιθανον να οφειλεται στην αρχαιολογια που εχω για υπολογιστη. amd x2 4200 + ati 4670.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα το παιχνίδι Βασίλη. Όταν βγήκα στο dekstop δεν με άφηνε να κουνήσω τον δείκτη του ποντικιού. Κατα τα άλλα, καλή προσπάθεια!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν ευχάριστο για τον χρόνο που διαθέσατε για το παιχνιδάκι αυτό και για τα καλά σας λογία,το έφτιαξα με κόπο στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω και απευθύνετε αποκλειστικά σε insmniacs και κάποια φιλαράκια στο fb 

Εγώ που το κατέβασα δεν έπαιζε! Μήπως επειδή έχω windows 10?

Και γράφει αυτό!

Αυτό μου το έβγαλε σε δυο λαπτοπ που το δοκίμασα με win7 32bit δεν ξέρω γιατί περίεργο που δεν τρέχει σε win10 64bit σε σένα σε όλα τα win10 64bit τρέχει άψογα 

Δεν ειναι κακο....

Επειδη δεν το προσεξα, τα σημαδια που αφηνουν οι σφαιρες μενουν για παντα ή εξαφανιζονται? 

Σε μενα ειναι σχετικα αργο (30-40 fps) οταν υπαρχουν στο οπτικο πεδιο πολλα τερατα/αντικειμενα και 80+ fps οταν δεν υπαρχουν. 

Πιθανον να οφειλεται στην αρχαιολογια που εχω για υπολογιστη. amd x2 4200 + ati 4670.

Η αλήθεια σε μερικές πίστες πέφτουν αρκετά τα fps γιατί δεν έχω βάλει fog και δεν έχω σχεδίαση καλά κάποιες περιοχές 

Δοκίμασα το παιχνίδι Βασίλη. Όταν βγήκα στο dekstop δεν με άφηνε να κουνήσω τον δείκτη του ποντικιού. Κατα τα άλλα, καλή προσπάθεια!

Αυτό με το mouse δεν μου έχει τύχη περίεργο

άσχετο το τερμάτισε κάνεις ?? γιατί στο τέλος το έχω κάνει αρκετά δύσκολο, 10 πίστες +1 που είναι το boss 

Επεξ/σία από NEKROMA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...