hercratoras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα φορουμιτεςαγορασα το κινητο του τιτλου απο e-shop και ενω αναφερουν στην περιγραφη οτι η γλωσσα μενου ειναι αγγλικα (με το οποιο δεν εχω κανενα προβλημα) δεν αναφερουν οτι το κινητο δεν εχει καθολου τα ελληνικα περασμενα μεσα. Δεν μπορω να αποθηκευσω μια επαφη με ελληνικους χαρακτηρες, δεν μπορω να γραψω ενα μνμ με ελληνικους χαρακτηρες κ.λ.π. Στην επισημη σελιδα της νοκια δεν βρηκα απαντηση, ουτε στο φορουμ κοινοτητας υποστηριξης υπαρχει σχετικο θεμα για το συγκεκριμενο μοντελο, ουτε κατι αλλο απο γκουγκλαρισμα υπαρχει. Μπορει καποιος να με βοηθησει ?? Ευχαριστω εκ των προτερων!*δεν ειμαι σιγουρος αν τοποθετησα το θεμα στο σωστο μερος καθως ειναι η πρωτη φορα που ρωταω κατι στο φορυμ για κινητο, αν συμβαινει κατι τετοιο πμ!φερνω ενα παραδειγμα απο τα αδιεξοδα που εχει στην επισημη σελιδα της νοκια. απλα ειναι αδεια
Pseudonumo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω να μπορείς μόνος να προσθέσεις. Μόνο σε κατάστημα Nokia.
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα φορουμιτες αγορασα το κινητο του τιτλου απο e-shop και ενω αναφερουν στην περιγραφη οτι η γλωσσα μενου ειναι αγγλικα (με το οποιο δεν εχω κανενα προβλημα) δεν αναφερουν οτι το κινητο δεν εχει καθολου τα ελληνικα περασμενα μεσα. Δεν μπορω να αποθηκευσω μια επαφη με ελληνικους χαρακτηρες, δεν μπορω να γραψω ενα μνμ με ελληνικους χαρακτηρες κ.λ.π. Στην επισημη σελιδα της νοκια δεν βρηκα απαντηση, ουτε στο φορουμ κοινοτητας υποστηριξης υπαρχει σχετικο θεμα για το συγκεκριμενο μοντελο, ουτε κατι αλλο απο γκουγκλαρισμα υπαρχει. Μπορει καποιος να με βοηθησει ?? Ευχαριστω εκ των προτερων! *δεν ειμαι σιγουρος αν τοποθετησα το θεμα στο σωστο μερος καθως ειναι η πρωτη φορα που ρωταω κατι στο φορυμ για κινητο, αν συμβαινει κατι τετοιο πμ! φερνω ενα παραδειγμα απο τα αδιεξοδα που εχει στην επισημη σελιδα της νοκια. απλα ειναι αδεια Από μια γρήγορη ματιά που έριξα πιθανόν δεν γίνεται να αλλάξεις γλώσσα σε σχετικές αναφορές πάλι από κινητά που είχαν αγγλικό μενού άλλα δεν χάνει σε τίποτα να επικοινωνήσεις με το service e-shop ή με την nokia για να σε ενημερώσουν . τώρα εγώ θα το πήγαινα πίσω και θα έπαιρνα κάποιο άλλο κινητό με ελληνικά έχεις δικαίωμα επιστροφής στο e-shop εντός 14 ήμερων Nokia 80044144300 (Nokia Care δωρεάν από σταθερό)
hercratoras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) το εχω παρει κοντα ενα μηνα και ουτος η αλλως δεν θελω να το αλλαξω γιατι ειναι το φθηνοτερο κινητο με mp3 που βρηκα στην αγορα και το προβλημα του δεν ειναι λειτουργικο. Ειχα στο μυαλο μου να το παω στο e-shop και να ρωτησω, 2η σταση ενα καταστημα νοκια. ευχαριστω για την βοηθεια! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2015 από hercratoras
Eddy_Gordo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα φορουμιτες αγορασα το κινητο του τιτλου απο e-shop και ενω αναφερουν στην περιγραφη οτι η γλωσσα μενου ειναι αγγλικα (με το οποιο δεν εχω κανενα προβλημα) δεν αναφερουν οτι το κινητο δεν εχει καθολου τα ελληνικα περασμενα μεσα. Δεν μπορω να αποθηκευσω μια επαφη με ελληνικους χαρακτηρες, δεν μπορω να γραψω ενα μνμ με ελληνικους χαρακτηρες κ.λ.π. Στην επισημη σελιδα της νοκια δεν βρηκα απαντηση, ουτε στο φορουμ κοινοτητας υποστηριξης υπαρχει σχετικο θεμα για το συγκεκριμενο μοντελο, ουτε κατι αλλο απο γκουγκλαρισμα υπαρχει. Μπορει καποιος να με βοηθησει ?? Ευχαριστω εκ των προτερων! *δεν ειμαι σιγουρος αν τοποθετησα το θεμα στο σωστο μερος καθως ειναι η πρωτη φορα που ρωταω κατι στο φορυμ για κινητο, αν συμβαινει κατι τετοιο πμ! φερνω ενα παραδειγμα απο τα αδιεξοδα που εχει στην επισημη σελιδα της νοκια. απλα ειναι αδεια Δοκιμασε να συνδεσεις το κινητο σου με τον υπολογιστη (αν συνδεεται) οπου εχεις εγκαταστησει το Nokia PC Suite και δες αν σου εχει να κανεις software update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα