Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,

Ειναι η πρωτη ασκηση μου στη C και μας ζηταει να κανουμε εισοδο αρχειου σε προγραμμα με ανακατευθηνση...Εχω διαβασει αρκετα βιβλια αλλα στο μυαλο μου δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομη.Θα ηταν πολυ χρησιμο αν με βοηθουσε καποιος

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Moderators
Δημοσ.
μας ζηταει να κανουμε εισοδο αρχειου σε προγραμμα με ανακατευθηνση

What is this, glorious comrade?

Δημοσ.

What is this, glorious comrade?

Προφανώς λέει για shell... απλά το παλικάρι μας ούτε και ξέρει, ούτε και ασχολήθηκε και τώρα περιμένει να τον βοηθήσουμε (αλήθεια, σε ποιο πρόβλημα; δεν λέει!).. βασικά να του κάνουμε την άσκηση. 

• Moderators
Δημοσ.

Προφανώς λέει για shell... απλά το παλικάρι μας ούτε και ξέρει, ούτε και ασχολήθηκε και τώρα περιμένει να τον βοηθήσουμε (αλήθεια, σε ποιο πρόβλημα; δεν λέει!).. βασικά να του κάνουμε την άσκηση. 

Κι εγώ κάτι τέτοιο φαντάστηκα αλλά λέει C στον τίτλο.

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς είσοδο με ανακατεύθυνση εισόδου από αρχείο. Σε ποιο λειτουργικό δουλεύεις; Δουλεύεις σε κάποιο IDE; Δοκίμασες κάποιο παράδειγμα από τα βιβλία; Αν ναι, δώσε μας το παράδειγμα να το κοιτάξουμε μαζί.

Δημοσ.

Δουλευω σε unix και μιλαω για εισοδο με αρχειο στο προγραμμα μου πανω στη c.Εχω ασχοληθει  απλα τονιζω οτι ειναι η πρωτη μου ασκηση πανω σε κατι τετοιο

Και ναι ενννοω εισοδο με ανακατευθυνση εισοδου.Οσο για το παραδειγμα δεν εχω βρει κατι στα βιβλια που εχω σχετικα με αυτο γι αυτο και στραφηκα προς εσας....

Αν ζητουσα απλα να μου κανεις την ασκηση θα σας  εστελνα την εκφωνηση ολοκληρη...Οχι την αρχη αυτης

Δημοσ.

Δουλευω σε unix και μιλαω για εισοδο με αρχειο στο προγραμμα μου πανω στη c.Εχω ασχοληθει  απλα τονιζω οτι ειναι η πρωτη μου ασκηση πανω σε κατι τετοιο

Κάτι τέτοιο δεν σου κάνει ?

cat αρχείο | ./myprog
ή καλύτερα
./myprog < αρχείο
Όπου είχες συναρτήσεις εισόδου όπως scanf, κτλ, αντί να περιμένουν να δώσεις είσοδο, θα την διαβάσουν από το αρχείο.
  • Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα τον τροπο απλα θα  πρεπει να τελειωσω την ασκηση για να σιγουρευω οτι ολα ειναι οκ

Δημοσ.

ΟΚ. Αυτός είναι ο τρόπος (κυρίως ο δεύτερος από αυτούς που έδωσε ο imitheos. Ο πρώτος είναι άλλη ιστορία αλλά κάνει το ίδιο πράγμα.). Δεν έχει κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...