katiatt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια... Εχω ενα laptop toshiba... Χθες τον ειχα ανοιχτό αρκετές ώρες και έκανα διάφορες δουλειές... Και γύρω στις 7μιση επειδή κανω εκπομπή σε ιντερνετικό σταθμο στις 8, ειπα να τον κανω μια επανεκκίνηση για να ειναι οκ οταν ξεκινήσω εκπομπή... Ξεκίνησε λοιπόν την επανεκκίνηση και έλεγε" ενημερώσεις ...% και μην απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας" Εγω ομως 8 έπρεπε να βγω στον αέρα και δεν τελείωνε με τις ενημερώσεις, κι ετσι τον έκλεισα κι εγω με το κουμπί... Μολις τον ανοίγω τωρα μου ζητάει κωδικό πρόσβασης, τον βάζω και μετα με βγάζει σε μια μαύρη επιφάνεια εργασίας... Δεν εμφανίζεται κανένα εικονίδιο, ούτε η μπάρα, ούτε τιποτα... Ολα μαύρα... Οταν παταω ctrl+alt+del με βγάζει σε μια οθόνη όπου λεει: "έξοδος", "αλλαγή χρήστη", "κλείδωμα" και "οθόνη διεργασιών"... Παταω οθόνη διεργασιών και μου δείχνει οτι τα προγράμματα τρέχουν ολα κανονικα... Παταω να κανω επανεκκίνηση, παλι τα ιδια... Τον κλείνω και τον ξανανοιγω, παλι τα ιδια... Μεχρι και την μπαταρια του έβγαλα, αλλα και παλι μαύρη η επιφάνεια εργασίας... Πείτε μου τι μπορω να κανω; Κοντεύω να τρελαθώ με αυτο το θέμα γιατι χάνω τις εκπομπες μου και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να χρειαζεται φορματ και τρελαίνομαι... Εχω παρα πολλές φωτογραφίες μεσα κι αν τις χάσω, κάηκα... Μπορεί να γινει back up σ αυτη την περίπτωση; Υπάρχει περίπτωση να χάθηκαν ολα; Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια... Εχω ενα laptop toshiba... Χθες τον ειχα ανοιχτό αρκετές ώρες και έκανα διάφορες δουλειές... Και γύρω στις 7μιση επειδή κανω εκπομπή σε ιντερνετικό σταθμο στις 8, ειπα να τον κανω μια επανεκκίνηση για να ειναι οκ οταν ξεκινήσω εκπομπή... Ξεκίνησε λοιπόν την επανεκκίνηση και έλεγε" ενημερώσεις ...% και μην απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας" Εγω ομως 8 έπρεπε να βγω στον αέρα και δεν τελείωνε με τις ενημερώσεις, κι ετσι τον έκλεισα κι εγω με το κουμπί... Μολις τον ανοίγω τωρα μου ζητάει κωδικό πρόσβασης, τον βάζω και μετα με βγάζει σε μια μαύρη επιφάνεια εργασίας... Δεν εμφανίζεται κανένα εικονίδιο, ούτε η μπάρα, ούτε τιποτα... Ολα μαύρα... Οταν παταω ctrl+alt+del με βγάζει σε μια οθόνη όπου λεει: "έξοδος", "αλλαγή χρήστη", "κλείδωμα" και "οθόνη διεργασιών"... Παταω οθόνη διεργασιών και μου δείχνει οτι τα προγράμματα τρέχουν ολα κανονικα... Παταω να κανω επανεκκίνηση, παλι τα ιδια... Τον κλείνω και τον ξανανοιγω, παλι τα ιδια... Μεχρι και την μπαταρια του έβγαλα, αλλα και παλι μαύρη η επιφάνεια εργασίας... Πείτε μου τι μπορω να κανω; Κοντεύω να τρελαθώ με αυτο το θέμα γιατι χάνω τις εκπομπες μου και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να χρειαζεται φορματ και τρελαίνομαι... Εχω παρα πολλές φωτογραφίες μεσα κι αν τις χάσω, κάηκα... Μπορεί να γινει back up σ αυτη την περίπτωση; Υπάρχει περίπτωση να χάθηκαν ολα; Μπορείτε να με βοηθήσετε;;; παίρνεις το cd των windows των windows μια επιδιόρθωση των windows μην φοβάσαι μπορείς να πάρεις ότι θες από τον σκληρό
katiatt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαθούν τα αρχεία μου;;, αυτο θελω να ακουςω για να μου φύγει το άγχος και θα το λυςω το προβλημα...
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαθούν τα αρχεία μου;;, αυτο θελω να ακουςω για να μου φύγει το άγχος και θα το λυςω το προβλημα... μόνο εάν κανείς format πράγμα που δεν συνιστώ με μια επιδιόρθωση των windows θα είσαι οκ αλλα εαν φοβασια μην χαθούν μπες με ασφαλή λειτουργία κατά την εκκίνηση του υπολογιστή πάτα το f8 και σώσε κάπου και μετά κάνεις και format εάν θέλεις
Euclides Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαθούν τα αρχεία μου;;, αυτο θελω να ακουςω για να μου φύγει το άγχος και θα το λυςω το προβλημα... Αν τα αρχεία σου είναι πολύ σημαντικά, θα σου πρότεινα πριν κάνεις το οτιδήποτε να βγάλεις τον δίσκο, να τον βάλεις σε μια εξωτερική θήκη και να σώσεις τα αρχεία σου κάπου αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα