mariaTh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 χθες ανοιξα τ pc μετα απο πολυ καιρο κ μου ελεγε να κανω επανεκκινηση και τ εκανα αλλα μετα απο αυτο δεν ξανα ανοιξε,μαυρισε η οθονη.αποφασισα να ανοιξω τ κουτι και να καθαρισω τη σκονη τη καρτα γραφικων αλλα καταλαθος βγηκαν καποια καλωδια τα οποια εβαλα παλι.οταν πηγα να τον ανοιξω ανοιγει για λιγο και μετα σβηνει απο μονο του και χωρις να αναβει η οθονη....δεν ξερω τ να κανω, καμια ιδεα καποιος???
Bender83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το πρωτο που μου ερχεται στο νου ειναι τα τα καλωδια των power/reset buttons. Μηπως τα εβγαλες/τοποθετησες λαθος. Αλλα λογω και restart παω και σε θερμοκρασια επεξεργαστη η τροφοδοτικο. Κοιτα αν οι ανεμιστηρες στο συστημα ειναι σωστα συνδεδεμενοι, αν κουνιεται η ψυκτρα κλπ κλπ. Αν μπορεις βρες δευτερο τροφοδοτικο και δοκιμασε. Γραψε ομως λιγο και τι συστημα εχεις, σε τι κατασταση ειναι να καταλαβουμε λιγο καλυτερα τι γινεται.
mariaTh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 οταν λες συστημα τι εννοεις?τη πρωτη φορα που το ανοιξα εκανε θορυβο ο ανεμιστηρας τωρα που τον ανοιξα το κανει συνεχεια.τα καλωδια που βγηκαν δεν κουμπωναν καπου ειχαν κατι συρματακια ηταν ενα πρασινο μπλε και καφε μηπως φταιει αυτο?τα καλωδια που λες δεν τα πειραξα ουτε τα εβγαλα νομιζω!!!
Bender83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εσυ δεν εγραψες οτι βγηκαν καποιοα καλωδια? Το συστημα: δηλαδη ο υπολογιστης σου. Απο που ειναι αγορασμενος, τι μαρκα ειναι αν τον πηρες ολοκληρο, απο τι κομματια ειναι αν το εφτιαξες εσυ. Ποσο παλιος ειναι?Τετοια πραγματα. Απο τι αποτελειται γενικοτερα. Αν μπορεις παρε και καμια φωτο με το κινητο με το κουτι.
mariaTh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 ειναι παλιος της infoquest,ολοκληρο τον πηραμε τωρα απο που δεν ξερω. Αν δεν βλεπεις καθαρα της φωτογραφιες πες μου να βγαλω αλλες... ααα ο κυκλος ειναι τα καλωδια που βγηκαν!
Thanos1972 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 αυτο που δειχνεις ειναι το καλωδιο του ανεμιστηρα της ψυχτρας του επεξεργαστη.γιαυτο και σβηνει γιατι ανεβαζει θερμοκρασιες μετα απο λιγο.το συνδεεις εκει που λεει cpu fan η υποδοχη επανω στην μητρικη.νομιζω οτι ειναι ακριβως κατω απο το βισμα ετσι οπως το εχεις στην φωτογραφια. 1
Bender83 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Οταν βαλεις βαλεις το καλωδιο στη θεση του, βαλες μπρος το υπολογιστη οπως ειναι με ανοικτο καπακι. Κοιτα αν ο ανεμιστηρας κινειται κανονικα, μηπως τον εμποδιζει καποιο αλλο καλωδιο. Και πες μας τι γινεται παραπερα
mariaTh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 τα καλωδια τα ειχα βαλει παλι στη θεση τους στα ιδια χρωματα αντιστοιχα.Τωρα τον ανοιξα δεν εκανε θορυβο ο ανεμ. αλλα παλι εκλεισε. μηπως επειδη τραβηχτηκαν τα καλωδια δν τα εχω βαλει καλα?και εχει και ενα μπλε καλωδιακι μαζι αλλα αυτο δν εχει συρμα.
Bender83 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δες και την καρτα γραφικων. Αν εχει κουμπωσει καλα. Πρεπει να ακουσεις ενα απαλο αλλα διακριτο κλικ οταν την βαζεις.Κανει καποιο μπιπ οταν ανοιγεις τον υπολογιστη? Παρε και μια φωτο το καλωδιο με την καρτα γραφικων. Παντως αν δεν εχεις κατι λαθος τα βλεπω λιγο σκουρα τα πραγματα.
RTW4ever Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δες και την καρτα γραφικων. Αν εχει κουμπωσει καλα. Πρεπει να ακουσεις ενα απαλο αλλα διακριτο κλικ οταν την βαζεις.Κανει καποιο μπιπ οταν ανοιγεις τον υπολογιστη? Παρε και μια φωτο το καλωδιο με την καρτα γραφικων. Παντως αν δεν εχεις κατι λαθος τα βλεπω λιγο σκουρα τα πραγματα. Ποια κάρτα γραφικών; Αφού βλέπεις ότι ΔΕΝ έχει! Να προσέχουμε τι συμβουλεύουμε!
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Βαλε οπως σου ειπε ο φιλος προσεκτικα το καλωδιο του ανεμιστηρα, γιατι μπαινει απο τη μια μερια μονο και θα ανοιξει. να προσεχεις λιγο με αυτα τα πραματα τι πειραζεις. Αυτα τα κοριτσακια.....
Bender83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ποια κάρτα γραφικών; Αφού βλέπεις ότι ΔΕΝ έχει! Να προσέχουμε τι συμβουλεύουμε! Το αρχικο ποστ το διαβασες? Λεει καθαρα οτι εχει καρτα γραφικων και οτι ηθελε να την καθαρισει. Να προσεχουμε λιγο τι γραφουν τα ποστ ε
RTW4ever Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το αρχικο ποστ το διαβασες? Λεει καθαρα οτι εχει καρτα γραφικων και οτι ηθελε να την καθαρισει. Να προσεχουμε λιγο τι γραφουν τα ποστ ε Αν όντως έχει κάρτα γραφικών τότε λάθος μου και συγγνώμη. Αλλά από το επίπεδο γνώσεων του ts, προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρει αν έχει κάρτα γραφικών ξεχωριστή ή ενσωματωμένη στο chipset..
Bender83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αυτο καλο ειναι να μας το απαντησει για να ειμαστε σιγουροι. Και εγω που βλεπω το θεμα απο την αρχη μου ειχε περασει κατι αντιστοιχο απο το νου, οποτε
mariaTh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 δεν ξερω ρε παιδια δεν εχω σχεση με αυτα. εσεις που ειδατε την φωτο εχει καρτα γραφικων η δεν εχει και πως γινεται να μην εχει δεν χρειαζεται στον υπολογιστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα