Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η τακτική product marketing της Xiaomi. Περιορισμένη γκάμα προϊόντων gadgets, ένα σε κάθε είδος, λίγα μοντέλα κινητών. Κάποιο ...μήλο μου θυμίζει αυτη η τακτική ;-) Samsung, ακούς; Αν και δεν είμαι Fan της Xiaomi γιατί είναι γνωστή στο Copy Paste, αυτό της το αναγνωρίζω. Μπορεί να θυμίζουν οι τακτικές της μήλο, αλλά αυτό που κάνει το κάνει σωστά. Βγάζει μια συγκεκριμένη σειρά προϊόντων δίχως να μπερδεύει τον χρήστη.
kfyros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εμείς οι διάμετροι (παρά τρίχα) και άνω των 100 κιλών να πάμε να πνιγούμε δηλαδή. That's what I thought. xaxaxa, εμείς θα πάρουμε το μεγάλο που κάνει δύομισι χιλιάρικα!
kfyros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η τακτική product marketing της Xiaomi. Περιορισμένη γκάμα προϊόντων gadgets, ένα σε κάθε είδος, λίγα μοντέλα κινητών. Κάποιο ...μήλο μου θυμίζει αυτη η τακτική ;-) Samsung, ακούς; Βασικά είναι κορυφαία μάρκα στην Κίνα. Και λίγο στα μέζεα τους ακόμα οι υπόλοιπες αγορές. Εταιρίες που εδώ δεν τις έχουμε ακούσει κάνουν τζίρους δισεκατομυρίων στην Κίνα, και έχουν μερικές δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους (!!)
newsformobiles Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Βασικά είναι κορυφαία μάρκα στην Κίνα. Και λίγο στα μέζεα τους ακόμα οι υπόλοιπες αγορές. Εταιρίες που εδώ δεν τις έχουμε ακούσει κάνουν τζίρους δισεκατομυρίων στην Κίνα, και έχουν μερικές δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους (!!) Σωστά. Ειδικά η Xiaomi ειναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, με δευτερη την Apple. Μεγάλος της αντιπαλος θεωρείται η Meizu που προσπαθεί να την φτάσει.... 1
kfyros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σωστά. Ειδικά η Xiaomi ειναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, με δευτερη την Apple. Μεγάλος της αντιπαλος θεωρείται η Meizu που προσπαθεί να την φτάσει.... Συν ότι βγάζουν απίστευτες συσκευές σε χαμηλά κόστη.. Οικοσυστήματα ολόκληρα..
kostas_crete Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 αμα πάρω δυο γίνετε πατέντα με 4 ροδες? γιατι μονο ετσι θα με παει πάνω απο 10 μετρα μεχρι να κλατάρει χαχαχα Άστα κι εγώ πατέντα θέλω γιατί είμαι μόνιμα στον όγκο τα τελευταία 5 χρόνια!!! Μόνο η Tesla και ο Όσιος Elon Musk ο Ηλεκτροκίνητος θα μας σώσουν! 1
leff Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 έχετε δει κάτι χοντρούς τεμπέληδες στα sm της Αμερικής καθισμενους σε ηλεκτροκίνητα;έτσι μας βλέπω.το σώμα άμα το αφήνεις σε αφήνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα