Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωρε λωλαθηκατε?

στην ελαφρυτερη κοπελα δηθεν δωρακι

το παιρνουμε

και την χωνουμε να φερνει αυτη τα ψωνια!!

χοχα

κι εμεις παχαινουμε μπρος στο pc κιαλλο!

• Like 1
Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι αυτα τα μαραφετια βγηκαν για ατομα με κινητικα προβληματα και τωρα θα καταντησουν να τα αγοραζουν ατομα με στερητικα προβληματα....

Δημοσ.

Στην Αγγλία τα απαγορεψαν στα πεζοδρόμια και στους δρόμους. Δηλαδή πουθενά,μόνο σε ιδιόκτητους χώρους

Δημοσ.

3.445€ το NINEBOT E και 800€!!!! η μπαταρία του. Good job!

Γιατί νομίζεις στα κινεζομάγαζα θα πουλιέται στα 320$!? Από 500$ και πάνω! Πάντως το Ε είναι μεγαλύτερο από το mini της Xiaomi. Για κανά χιλιάρικο και το κόβω σαν τιμή, οπότε δεν νομίζω να συμφέρει (καλυτερα παπάκι)!
Δημοσ.

Γιατί νομίζεις στα κινεζομάγαζα θα πουλιέται στα 320$!? Από 500$ και πάνω! Πάντως το Ε είναι μεγαλύτερο από το mini της Xiaomi. Για κανά χιλιάρικο και το κόβω σαν τιμή, οπότε δεν νομίζω να συμφέρει (καλυτερα παπάκι)!

H τιμή του μπορεί να είναι στα 316$ όπως λέει το άρθρο. Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα δεν ξέρω πόσο θα είναι!!  :P

Δημοσ.

Το WALL-E το είχε δει κανείς; Στο τέλος έτσι θα καταντήσει ο άνθρωπας, μια κ0υραδομηχανή πάνω σε αυτόματα μαρτζαφλάρια που θα τον πηγαίνουν όπου θέλει, και ο ίδιος θα έχει άπειρο χρόνο να μιλάει με τους φίλους του στο net και να διαβάζει τα "νέα".

Ρε σηκωθείτε και περπατήστε ρεεεεειιιιιιι! Δεν πρόκειται να σας πέσει ο κwλος! :)

Πάντως όποιος φίλος μου το πάρει αυτό, θα φάει τρελό τρολο-κράξιμο!

• Like 3
Δημοσ.

Το Ε πάντως Κίνα έχει 2347$(!!!!!) βάση αυτού του άρθρου->

Http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=173456&extra=page%3D1&mobile=2

οπότε η ελληνική τιμή μια χαρά μου φαίνεται. Οπότε λογικά εάν ερθει Ελλάδα κανά 500άρικο πρέπει να το πουλάνε (280€ κάνει στην Κίνα x2 τέλη + λοιπά έξοδα, κανά 500€ ).

Δημοσ.

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η τακτική product marketing της Xiaomi. Περιορισμένη γκάμα προϊόντων gadgets, ένα σε κάθε είδος, λίγα μοντέλα κινητών.

Κάποιο ...μήλο μου θυμίζει αυτη η τακτική ;-)

Samsung, ακούς;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...