HaveFun2000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, όπως σας είπα ήδη σε αυτό το θέμα το Smartphone μου Sony Experia E1 τα 'παίξε οπότε μάλλον θα πάρω ένα καινούριο κινητό (καλό όμως). Παίζω ανάμεσα σε iphone 6 ή Samsung galaxy s6 edge.Ποιο από τα 2 να πάρω;; *Δεν είχα ποτέ smartphone με λειτουργικό iOS,από την μία μου αρέσει το Android από την άλλη θα ήθελα κάτι καινουριο! Να επισημάνω ότι θέλω να έχει: 1)Καλή κάμερα 2)Μεγάλη οθόνη με καλή ανάλυση
Pseudonumo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 OFF TOPIC. το πιο πιθανο ειναι αν κατεβασεις το sony pc companion και ξαναπερασεις το λειτουργικό σου, να μην έχεις προβλήματα και να μη χρειαστεις κινητο.
greekbusters Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 G4. Οθοναρα που ζητάς με τέλεια κάμερα, αποσπωμενη μπαταρία και micro SD,που τα άλλα υπολείπονται, με πολλά λιγότερα ευρώ.εκτός αν θες βέβαια κινητό μουρης, οπότε διάλεξε απλά λειτουργικό
kalogero Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Και τα δυο πολυ καλα κινητά Διάλεξε λογισμικό - που ειναι η μεγαλη τους διαφορα - και μετα μπορεις να επιλέξεις ...
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει iOS στο παρελθόν δώσε του μια ευκαιρία, Σημείωση: αν δεν σε ενδιαφέρει η παραμετροποίηση τύπου Android. Με λίγα λόγια αν θες ένα σταθερό λειτουργικό σύστημα με καλής ποιότητας εφαρμογές δίχως όμως την αλλαγή θεμάτων, Tweaks στις μπάρες κλπ. Η κάμερα του είναι φυσικά άψογη και για να μην καταλήξει το Thread σε αρένα μάχης, η αγορά σου θα έχει να κάνει καθαρά με την δική σου προτίμηση όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα. Το S6 είναι το iPhone του Android να το πω έτσι.
ChimairaX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η μετάβαση από Xperia E1 σε s6/iphone 6 θα είναι σαν από yugo πας σε lamborghini. Για μένα πάντως αξίζει να πας σε G4 όσο είναι ακόμα φθηνό, το οποίο είναι άμεσα ανταγωνίσιμο με το S6 και θα καλύψει 100% τις απαιτήσεις που ζητάς.
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η μετάβαση από Xperia E1 σε s6/iphone 6 θα είναι σαν από yugo πας σε lamborghini. Για μένα πάντως αξίζει να πας σε G4 όσο είναι ακόμα φθηνό, το οποίο είναι άμεσα ανταγωνίσιμο με το S6 και θα καλύψει 100% τις απαιτήσεις που ζητάς. Δεν είναι κακή ιδέα μιάς και κοστίζει 390€ καινούργιο, ανάμεσα σε S6 και G4 θα προτιμούσα και εγώ το G4 μιας και είναι φτηνότερο και καλύτερο σε απόδοση/μπαταρία
ChimairaX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι κακή ιδέα μιάς και κοστίζει 390€ καινούργιο, ανάμεσα σε S6 και G4 θα προτιμούσα και εγώ το G4 μιας και είναι φτηνότερο και καλύτερο σε απόδοση/μπαταρία Σε απόδοση δε ξέρω, ίσως το s6 κερδίζει λόγω και του exynos, αλλά οι διαφορές είναι μικρές. Οι κάμερες και των 2 είναι αυτήν την στιγμή οι καλύτερες στην αγορά. Από θέμα τιμής / απόδοσης πάντως G4. Έχει και υποδοχή microSD και αφαιρούμενη μπαταρία. Σε θέμα design μου αρέσει καλύτερα το S6 αλλά αυτά είναι υποκειμενικά. 1
GianniSM Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ ψηφίζω G4, μεταξύ των δύο όμως όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι, δεν επιλέγεις συσκευή αλλά πλατφόρμα. Ότι και να πάρεις μεταξύ των τριών όμως θα σαι ευτυχισμένος ειδικά σε σύγκριση με αυτό που έχεις τώρα. 1
NovaLacertae Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ υπέρ του G4 είμαι καθώς είναι αρκετά φθηνότερο χωρίς να έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τεχνικά χαρακτηριστικά Σε εμφάνιση και πρεστίζ όμως τα Sansung S6 edge και Iphone 6 υπερέχουν
GiwrgosP- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πήγα στο g4 επειδή δεν είχα χρήματα για s6 edge. Δεν λεω, το g4 καλό είναι και η κάμερα του είναι η καλύτερη στην αγορά αλλά το edge δίνει το μάτι παραπάνω που θα μου άρεσε να έχω. (δεν αναφέρομαι σε iphone καθώς δεν μου αρέσει το ios αλλά overall ένας φίλος που το χει είναι μια χαρα) Από μένα edge!
Masma Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Επιλογη ξεκαθαρα λειτουργικου οποτε εγω λεω i phone 6 . Αν ομως πας android μεταξυ lg g4 και s6 edge θα πω ξεκαθαρα s6 edge λογο εμφανισης( και το απλο s6 το θερωρω πιο ομορφο απο το lg g4) και επισης δεν ξερω τι λενε οι πιο πολλοι αλλα η οθονη του s6 edge στα ματια μου ειναι ενα επιπεδο πανω απο το lg g4.
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Επιλογη ξεκαθαρα λειτουργικου οποτε εγω λεω i phone 6 . Αν ομως πας android μεταξυ lg g4 και s6 edge θα πω ξεκαθαρα s6 edge λογο εμφανισης( και το απλο s6 το θερωρω πιο ομορφο απο το lg g4) και επισης δεν ξερω τι λενε οι πιο πολλοι αλλα η οθονη του s6 edge στα ματια μου ειναι ενα επιπεδο πανω απο το lg g4. Ναι αλλά το G4 έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σύγκριση με το S6
technology_guy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, όπως σας είπα ήδη σε αυτό το θέμα το Smartphone μου Sony Experia E1 τα 'παίξε οπότε μάλλον θα πάρω ένα καινούριο κινητό (καλό όμως). Παίζω ανάμεσα σε iphone 6 ή Samsung galaxy s6 edge.Ποιο από τα 2 να πάρω;; *Δεν είχα ποτέ smartphone με λειτουργικό iOS,από την μία μου αρέσει το Android από την άλλη θα ήθελα κάτι καινουριο! Να επισημάνω ότι θέλω να έχει: 1)Καλή κάμερα 2)Μεγάλη οθόνη με καλή ανάλυση Όποιο από τα 2 αποφασίσεις να πάρεις πρέπει να ξέρεις πως η μπαταρία του με μέτρια χρήση δεν θα κρατάει παραπάνω από 1,5 μέρα, η κάμερα του θα είναι φανταστική (ίσως στο 6αρι να μην δείχνει τόσο καλή λόγω της μικρής ανάλυσης της οθόνης), θα ευχαριστηθείς χρήση και θα σε βγάλει άνετα για 3 χρόνια. Το iphone επειδή έχει αρχίσει πλέον να δίνει ραμ η αππλ ίσως θα έπρεπε να πάρεις το μοντέλο "s" για να σε βγάλει ακόμα περισσότερο.
WorldOfGlass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν θες να δοκιμασεις κατι καινουργιο ντε και καλα μπορεις να δοκιμασεις και καποιο Windows Phone. Οπως και να χει τοσο ακριβο andoid δεν θα επαιρνα ποτε εκτος κι αν μου αρεσε να κανω customize το κινητο μου. Αν εχεις να επιλεξεις ενα απο τα δυο παρε το iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα