lazo37 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, μολις αγορασα ηχεια για το λαπτοπ μου logitech z213 2.1 δηλαδη 2 ηχεια και ενα subwoofer και ενω στο κινητο μου αναγνωριζει το subwoofer και ακουγεται κανονικα απο το λαπτοπ ο ηχος ειναι χαλια και δεν αναγνωριζεται το subwoofer.Εχω windows 8.1 και τα ηχεια δεν χρειαζονται καποιο driver. Τι μπορω να κανω?
veteranos123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ο όρος "δεν τα αναγνωρίζει" δεν υπάρχει. Το πρόβλημα βρίσκεται στην θύρα ακουστικών (εκεί που συνδέεις τα ηχεία) του laptop και το πρόβλημα θα λυθεί αν επισκευαστεί το βύσμα ή πάρεις μια εξωτερική κάρτα usb. Βεβαιώσου ότι συνδέεις καλά το βύσμα. Αν το κουνήσεις καθόλου φτάνει ή χαλάει ο ήχος. Ακουστικά στο laptop πως ακούγονται;
lazo37 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ο όρος "δεν τα αναγνωρίζει" δεν υπάρχει. Το πρόβλημα βρίσκεται στην θύρα ακουστικών (εκεί που συνδέεις τα ηχεία) του laptop και το πρόβλημα θα λυθεί αν επισκευαστεί το βύσμα ή πάρεις μια εξωτερική κάρτα usb. Βεβαιώσου ότι συνδέεις καλά το βύσμα. Αν το κουνήσεις καθόλου φτάνει ή χαλάει ο ήχος. Ακουστικά στο laptop πως ακούγονται; ναι δεν νομιζω να εχει θεμα το βυσμα γιατι οτι ακουστικα και να συνδεσω ακουγονται μια χαρα, μηπως το προβλημα ειναι στα windows 8 γιατι ειναι λιγο περιεργα γενικα..
veteranos123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω να είναι θέμα των windows γιατί θα είχες θέμα και στα ακουστικά. Το βύσμα των ηχείων είσαι σίγουρος ότι μπαίνει καλά μέσα;
lazo37 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω να είναι θέμα των windows γιατί θα είχες θέμα και στα ακουστικά. Το βύσμα των ηχείων είσαι σίγουρος ότι μπαίνει καλά μέσα; φιλε μου χιλια ευχαριστω για τον χρονο σου, ηταν κατι απο τον πινακα ελεγχου που επρεπε να φτιαξω dts sound..να σαι καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα