Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μολις αγορασα ηχεια για το λαπτοπ μου logitech z213 2.1 δηλαδη 2 ηχεια και ενα subwoofer και ενω στο κινητο μου αναγνωριζει το subwoofer και ακουγεται κανονικα απο το λαπτοπ ο ηχος ειναι χαλια και δεν αναγνωριζεται το subwoofer.Εχω windows 8.1 και τα ηχεια δεν χρειαζονται καποιο driver. Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Ο όρος "δεν τα αναγνωρίζει" δεν υπάρχει. Το πρόβλημα βρίσκεται στην θύρα ακουστικών (εκεί που συνδέεις τα ηχεία) του laptop και το πρόβλημα θα λυθεί αν επισκευαστεί το βύσμα ή πάρεις μια εξωτερική κάρτα usb.

Βεβαιώσου ότι συνδέεις καλά το βύσμα. Αν το κουνήσεις καθόλου φτάνει ή χαλάει ο ήχος. Ακουστικά στο laptop πως ακούγονται;

Δημοσ.

Ο όρος "δεν τα αναγνωρίζει" δεν υπάρχει. Το πρόβλημα βρίσκεται στην θύρα ακουστικών (εκεί που συνδέεις τα ηχεία) του laptop και το πρόβλημα θα λυθεί αν επισκευαστεί το βύσμα ή πάρεις μια εξωτερική κάρτα usb.

Βεβαιώσου ότι συνδέεις καλά το βύσμα. Αν το κουνήσεις καθόλου φτάνει ή χαλάει ο ήχος. Ακουστικά στο laptop πως ακούγονται;

ναι δεν νομιζω να εχει θεμα το βυσμα γιατι οτι ακουστικα και να συνδεσω ακουγονται μια χαρα, μηπως το προβλημα ειναι στα windows 8 γιατι ειναι λιγο περιεργα γενικα..

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι θέμα των windows γιατί θα είχες θέμα και στα ακουστικά. Το βύσμα των ηχείων είσαι σίγουρος ότι μπαίνει καλά μέσα;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι θέμα των windows γιατί θα είχες θέμα και στα ακουστικά. Το βύσμα των ηχείων είσαι σίγουρος ότι μπαίνει καλά μέσα;

φιλε μου χιλια ευχαριστω για τον χρονο σου, ηταν κατι απο τον πινακα ελεγχου που επρεπε να φτιαξω dts sound..να σαι καλα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...