FunnyCause Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στα μελη. Προχθες ηρθα για επισκεψη σε εναν ξαδερφο μου στον ευοσμο και αφου συνδεθηκα στο ιντερνετ παρατηρησα πολλυυυυυ χαμηλες ταχυτητες.(συνδεση 24αρα, η συνδεση στα 2.5 ηταν ουσιαστικα και κατεβαζα με 200kb/s) Ετσι αποφασισα σημερα να παρω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να δω τι παιζει και μου ειπαν οντως το ιντερνετ ηταν αργο και αφου εκανε καποιες ρυθμισεις(το snr αλλαξε ουσιαστικα) μου ειπε οτι εφτανα στα 5. Μου ειπαν επισης οτι απο 4-8 φτανει η ταχυτητα στην περιοχη. Πλεον, το κατεβασμα κατεβηκε στα 80kb/s και ουσιαστικα δεν αλλαξε τιποτα μετα απο το τηλεφωνημα. Τα στοιχεια του ρουτερ zte zxhn h180l τα παραθετω παρακατω. Πως μπορω να διορθωσω την κατασταση;
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Με 50 dB εξασθένιση γραμμής είσαι πολύ τυχερός που συγχρονίζεις ακόμη και με 5 mbps. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτό και εφόσον μιλάμε για adsl.
FunnyCause Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν υπαρχει καποια λυση; αν καλουσα τεχνικο η κατι τετοιο;
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Είσαι πολύ μακρυά από το κέντρο και το snr σου είναι ήδη χαμηλό για να πειραχτεί άλλο. Δεν θα μπορέσει κάποιος να κάνει κάτι. Είσαι πολύ μακρυά και η γραμμή σου -όπως είναι λογικό- εξασθενεί. Μόνη λύση να μπούνε καμπίνες κάποια στιγμή, αν δεν έχουν ήδη μπει, και να πας σε vdsl από ΚV.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα είναι γιατί δίνουν μέχρι 24 σε μια περιοχή που πιάνει το 10% ?
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι θέμα περιοχής αλλά θέμα γραμμής και φυσικών περιορισμών. Παντού η adsl έως 24 είναι και ο συνδρομητής λαμβάνει αυτό που σηκώνει η γραμμή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα