tritonas00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Νεκροθάφτης, τουριστικός πράκτορας, σεκιουριτάς, γεωπόνος. Επόμενη στάση, next stop, καντηλανάφτης. και σαολιν 2
Vapir Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σεκιουριτας μια χαρα θα εισαι.Σοβαρα. τι πάει να πει αυτό οτι κάνω μόνο για σεκιουριτάς ? με ξέρεις ? με έχεις δει απο κοντά , έχεις δει τα ταλέντα μου ? Vapir εσύ δεν ήσουν που ΜΕ ΜΟΥΣΙ φαινόσουν σαν νεογέννητο; Προτείνω να γίνεις ζιγκολό ή παπάς τι εννοείς οτι φαινόμουν σαν νεογέννητο ? 26 είμαι και είχα και μούσι αλλα συνήθως το αφήνω αξύριστο γιατι με πιάνει φαγούρα , ίσως αφήσω και πάλι. Ζιγκολό δεν θα γίνω γιατι θεωρώ το σεξ κάτι μαγικό που δεν πληρώνεται , παπάς δεν θα γίνω γιατι αν και δεν πιστεύω στον θεό όπως πολλοί παπάδες απ την άλλη δεν θέλω να γίνω χοντρός και παπάς κ αδύνατος στις μέρες μας δεν στέκει , είναι σα να λέμε επαγγελματίας παρθένα/πουτάνα. thread για γεωπονική. Ο OP λέει ότι ήθελε να μπει security αλλά το μετάνιωσε. Λέει ότι θέλει να ασχοληθεί με την γη, επειδή κάτι έχει. Στο τέλος του προτείνουν biomedical engineering. Makes sense. Μάλλον μου κάνουν πλάκα , έχω ξεκαθαρίσει οτι δεν διάβαζα και δεν είμαι του βιβλίου παρα μόνο αν έχει να κάνει με occult, γιαυτό και ασχολήθηκα με τον υπολογιστές και μετά το μετάνιωσα , μου αρέσει να ασχολούμαι μόνο σαν hobby.
bluesattack Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 τι πάει να πει αυτό οτι κάνω μόνο για σεκιουριτάς ? με ξέρεις ? με έχεις δει απο κοντά , έχεις δει τα ταλέντα μου ? Eννοουσα οτι εχει ζητηση σαν δουλεια.Αλλα τωρα το ξανασκεφτηκα.Δεν κανεις, μην πας 1
Vapir Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Με την υδροπονική να ασχοληθείς. αυτό είναι περιβόλι που δεν πατάω γιατι παίζει Eννοουσα οτι εχει ζητηση σαν δουλεια.Αλλα τωρα το ξανασκεφτηκα.Δεν κανεις, μην πας γιαυτό το σκεφτόμουν αλλα όταν έμαθα για τα ωράρια , για τα σπαστά ωράρια (πήγαινε μια Πάτρα για 6 ώρες και το απόγευμα μια Ρίο για άλλες 6) , τους μισθούς κλπ το μετάνιωσα , όσοι σεκιουριτάδες γνωρίζω απο κοντά και μη μου λένε μακριά , μάλιστα ξέρω κανα δύο που σταμάτησαν έτσι όπως έγινε
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εδώ μιλάμε για επαγγελματική επιλογή και οι Σαολίν ποτέ δεν ήταν τέτοια. 'Ηταν απλά μια εμμονή. Ξέρετε εσείς κανέναν πλούσιο Σαολίν ή έστω κάποιον που έβγαλε λεφτά απ' το σαολινίκι; γιατί εγώ όσους σαολάδες ξέρω μπατίρια ήταν και παραμένουν. 3
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δεν κανουν προσληψεις στο Δημοσιο, γι'αυτο 3
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 γατάκια του σα(ο)λονιού, πρέπει να έρθουν από δω να διδαχθούν 1
g_alkis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εδώ μιλάμε για επαγγελματική επιλογή και οι Σαολίν ποτέ δεν ήταν τέτοια. 'Ηταν απλά μια εμμονή. Ξέρετε εσείς κανέναν πλούσιο Σαολίν ή έστω κάποιον που έβγαλε λεφτά απ' το σαολινίκι; γιατί εγώ όσους σαολάδες ξέρω μπατίρια ήταν και παραμένουν. Πρώτη φορά Σαολινιά 3
CtrlFreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ναι ρε έχω γη γιαυτό έλεγα αφού θα ασχοληθώ που θα ασχοληθώ να το κάνω με αρκετές γνώσεις κ ίσως επαγγελματικά , δεν σκέφτομαι να ανοίξω μαγαζί κ να πουλάω φιντάνια 1
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εδώ μιλάμε για επαγγελματική επιλογή και οι Σαολίν ποτέ δεν ήταν τέτοια. 'Ηταν απλά μια εμμονή. Ξέρετε εσείς κανέναν πλούσιο Σαολίν ή έστω κάποιον που έβγαλε λεφτά απ' το σαολινίκι; γιατί εγώ όσους σαολάδες ξέρω μπατίρια ήταν και παραμένουν. Εγώ αυτοί που ξέρω μια χαρά κονομημένοι είναι! Μάλλον είναι που θα πέσεις! 1
theoritikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μιας και ο πατέρας μου είναι γεωπόνος έχω περάσει όλη μου τη ζωή στον γεωπονικό κύκλο. Γενικά μπορώ να σου πω πως το επάγγελμα έχει μια άλφα ζήτηση, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Το μόνο κακό είναι πως αυτό το διάστημα αν θες να πας δημόσιο θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγει κάποιο πρόγραμμα. Αν θες σοβαρά να ασχοληθείς, κοίτα να πας στον κλάδο της τεχνολογίας τροφίμων. Αν δεν τα βγάλεις πέρα με τα χωράφια, μπορείς πάντα να πας να εργαστείς σε μια εταιρία τροφίμων. 1
optimistic_83 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν πας μπράβος-ντουλάπας? Θα κάνεις και γνωριμίες για σωματοφύλακας-σωφερ σε κανέναν επιχειρηματία. Εχει πολύ χρήμα. Το παλικαρι λεει οτι θελει να ασχοληθει με την γεωπονικη.. Που κολλαει ο μπραβος και ο σωματοφυλακας; Και τα ναρκωτικα εχουν χρημα,να κανει διακινηση δηλαδη; ναι ρε έχω γη γιαυτό έλεγα αφού θα ασχοληθώ που θα ασχοληθώ να το κάνω με αρκετές γνώσεις κ ίσως επαγγελματικά , δεν σκέφτομαι να ανοίξω μαγαζί κ να πουλάω φιντάνια Αν σκοπευεις να καλλιεργησεις την γη που εχεις δεν ειναι απαραιτητο να εισαι γεωπονος και να εχεις τις φοβερες γνωσεις.. Αλλωστε η θεωρια με την πραξη πολλες φορες ειναι η μερα με την νυχτα.. Απο εκει και περα υπαρχουν σεμιναρια σχετικα με αρκετους τομεις της γεωπονιας οπου μπορεις να πας και να παρακολουθησεις τον τομεα που σε ενδιαφερει..Στην Αθηνα υπαρχει το ΙΓΕ που κανει τετοια σεμιναρια επι πληρωμη.. Περυσι αν θυμαμαι καλα ειχε κανει σεμιναρια για νεους αγροτες το Γεωπονικο Πανεπιστημιο τα οποια ειχαν και θεωρητικο μερος αλλα και πρακτικο μερος..
Vapir Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το παλικαρι λεει οτι θελει να ασχοληθει με την γεωπονικη.. Που κολλαει ο μπραβος και ο σωματοφυλακας; Και τα ναρκωτικα εχουν χρημα,να κανει διακινηση δηλαδη; Αν σκοπευεις να καλλιεργησεις την γη που εχεις δεν ειναι απαραιτητο να εισαι γεωπονος και να εχεις τις φοβερες γνωσεις.. Αλλωστε η θεωρια με την πραξη πολλες φορες ειναι η μερα με την νυχτα.. Απο εκει και περα υπαρχουν σεμιναρια σχετικα με αρκετους τομεις της γεωπονιας οπου μπορεις να πας και να παρακολουθησεις τον τομεα που σε ενδιαφερει..Στην Αθηνα υπαρχει το ΙΓΕ που κανει τετοια σεμιναρια επι πληρωμη.. Περυσι αν θυμαμαι καλα ειχε κανει σεμιναρια για νεους αγροτες το Γεωπονικο Πανεπιστημιο τα οποια ειχαν και θεωρητικο μερος αλλα και πρακτικο μερος.. οτι σκοπεύω να ασχοληθώ είναι το μόνο σίγουρο , ακόμα και μόνιμη (γελάμε) δουλειά να έβρισκα θα το έκανα σαν κάτι έξτρα. Αθήνα δεν με βολεύει αλλα θα ψάξω για σεμινάρια στην Πάτρα , ίσως γίνονται κ εδώ , καλή ιδέα
crom251 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω καπου τα εχεις μπερδεψει... Για να γινεις γεωπονος πρεπει να βγαλεις πανεπιστημιο ή τουλαχιστον ΤΕΙ για τεχνολογος γεωπονιας. Με ΙΕΚ, σεμιναρια κλπ δεν γινεσαι γεωπονος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα