dexter white Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ποιον απ'τους 2 να διαλέξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Προτείνω τον 2ο για το μεταλλικό δακτυλίδι στο κούμπωμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Προτείνω τον 2ο για το μεταλλικό δακτυλίδι στο κούμπωμαΜονο γι'αυτο? Κατα τα αλλα σαν αποτελεσμα και λειτουργικοτητα ειναι ιδιοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα οπτικά τους είναι ίδια. Από ποιότητα εικόνας δεν διαφέρουν. Τώρα ο STM, έχει καλύτερο μοτέρ, αθόρυβο και πιο γρήγορο (κάνει focus γρηγορότερα και αν τραβάς βίντεο με autofocus δεν θα ακούγεται το γουργούρισμα του μοτέρ). Επίσης είναι πιο στιβαρή κατασκευή (βλέπε μεταλλική μοντούρα που ανέφερε ο tinapo). Σε ποιότητα εικόνας δεν θα κερδίσεις κάτι με τον STM, αλλά αν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω πλεονεκτήματα πήγαινε σε αυτόν. Αν είσαι οριακά από budget και δεν μπορείς να ξοδέψεις 40 ευρώ παραπάνω, πάρε τον απλό. Ίδια εικόνα θα πάρεις. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2015 από stratos_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τα οπτικά τους είναι ίδια. Από ποιότητα εικόνας δεν διαφέρουν. Τώρα ο STM, έχει καλύτερο μοτέρ, αθόρυβο και πιο γρήγορο (κάνει focus γρηγορότερα και αν τραβάς βίντεο με autofocus δεν θα ακούγεται το γουργούρισμα του μοτέρ). Επίσης είναι πιο στιβαρή κατασκευή (βλέπε μεταλλική μοντούρα που ανέφερε ο tinapo). Σε ποιότητα εικόνας δεν θα κερδίσεις κάτι με τον STM, αλλά αν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω πλεονεκτήματα πήγαινε σε αυτόν. Αν είσαι οριακά από budget και δεν μπορείς να ξοδέψεις 40 ευρώ παραπάνω, πάρε τον απλό. Ίδια εικόνα θα πάρεις. Thanks man! Νομίζω με κάλυψες απόλυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdragon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 STM κι από εμένα μικρή η διαφορά τιμής. https://www.youtube.com/watch?v=tg6bLSSxmq4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 STM κι από εμένα μικρή η διαφορά τιμής. https://www.youtube.com/watch?v=tg6bLSSxmq4 Ευχαριστω φιλε! Ναι κι εγω νομιζω αξιζει για 30ε να εχεις καποια + (κυριως η ταχυτητα εστιασης κ η στιβαροτητα κατασκευης βασικα).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα