devblaze Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Καταρχήν έχω μόνο εγώ πρόβλημα εδώ και 2 μέρες με την Forthnet ; Στο modem μου λέει αυτό, έχω το TP-Link W8970: Current Rate (Kbps) 1020 13564 Max Rate (Kbps) 1232 13952 Αλλά λέει το speedtest και το καταλαβενω ότι δεν έχω τόσο http://www.speedtest.net/my-result/4758192382
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 το speedtest δεν ειναι το πιο καλο τεστ.καλο ειναι να γινει τεστ α.με καλωδιο ethernet.β.χωρις να ειναι καποιος στο wireless και γενικοτερα να μην κατεβαζει καποιος αλλος.γ.κανοντας δοκιμη με download manager απο καποιο γρηγορο site ή απο καποιον Ftp. επισης τυπικα μην ξεχασεις να κατεβασεις και το τελευταιο Firmware για το tp link.
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το speedtest.net δεν λέει τίποτα απολύτως.. Από εδώ πόσο κατεβάζεις; (κατέβασε τουλάχιστον το 100 mb αρχείο και με ftp) Αν χρησιμοποιείς torrent κλπ, κλείσε τα πρωτα όλα.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 και επισης προσοχη στο wifi να ειναι κλειδωμενο και με αλλαγμενα στοιχεια.μην ειναι με τα defaults που μπορει καποιος να τα βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα