xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα θέλω συγκεκριμένα πράγματα, να βάλω έξτρα ραμ στο pc μου..Έχω ήδη 8gb και θέλω να προσθέσω άλλα 8.. Έχω την παρακάτω μητρική http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-z68ap-d3-retail-p-PER.526907 και φοράω Kingston Hyper X blue 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ( KHX1600C9D3K2/8GX ) 2x4 όμως δε βγαίνει πια το συγκεκριμένο μοντέλο.. Μπορώ να βάλω KINGSTON HX316C10F/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES 2x4 ;; για να χω σύνολο 16.. ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από xtrmsnpr
BabisTs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά θα παίξουν.Στα ίδια mhz και στα ίδια volt είναι,οπότε δεν βλέπω τον λόγο ώστε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά θα παίξουν.Στα ίδια mhz και στα ίδια volt είναι,οπότε δεν βλέπω τον λόγο ώστε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους. ωραιά!δεν υπάρχει θέμα που έχουν άλλο cas?
BabisTs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Βασικα θα τρεχουν με το μεγαλυτερος cas και τα δυο στικακια ( στην περιπτωση σου cl10 ) !
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Βασικα θα τρεχουν με το μεγαλυτερος cas και τα δυο στικακια ( στην περιπτωση σου cl10 ) ! οκ σε ευχαριστώ,ναι κατανοητό .Μικρό το κακό έτσι; Πούλα αυτές που έχεις και πάρε 2χ8 κατά προτίμηση cl 7 και 1.5V ή 8 και 1.35V Π.χ. G.Skill TridentX 16GB (2x8GB) DDR3-1600MHz Dual Kit CL7 1.5V μπα,δε ψήνομαι να μπω σε τέτοια φάση..ούτε να δώσω χρήματα πολλά θέλω,ανεξάρτητα από τα πόσα θα τις πουλήσω.. Μάλλον δε διαβάζετε σωστά τα πόστς μας ορισμένοι,και προτείνετε άλλα πράγματα από αυτά που θέλουμε..Μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα στο αρχικό πόστ,δε θέλω να μπω στο τριπάκι αυτό..Δε ψάχνω να βρω πιο τουρμπάτες μνήμες,έξτρα μνήμη ψάχνω. Ευχαριστώ πάντως.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ήρθανε οι ram..Τις εγκατεστησα και το pc δε bootαρει..ανάβει για 5sec και σβήνει και ξανααναβει και σβήνει..Έβγαλα την μπαταρία της μητρικής,και όταν δεν ήταν στο ρεύμα,πάτησα το κουμπακι του boot, περίμενα και 5λεπτα μέχρι να το κάνω.. Ξαναεγκατεστησα τις νέες Ραμ,πάλι τα ίδια..Έβγαλα τα παλιά dimmακια κει bootαρει.με τα νέα.αλλά όταν είναι μόνο αυτά επάνω το pc bootαρει κανονικά. Όταν βαλω έστω και ένα από τα νέα dimms επάνω δεν λειτουργεί το pc..Φταίει που οι παλιές Ραμ είναι 1.65v και οι νέες 1.5? edit Βασικά το έφτιαξα.. Απλώς αλλάζοντας θέσεις τα dimmακια..έβαλα τις νέες στις θέσεις των παλιών και όλα οκ.Βλέπει και τα 16gb και bootαρα στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα